CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Columbia Muške Torbe: Za Avanturiste i Putnike

Muškarci su uvek u potrazi za savršenom torbom koja će biti praktična, stilizovana i izdržljiva za svaku priliku. Za putnike i avanturiste, potreban je poseban tip torbe koji će moći da izdrži sve izazove putovanja. Adidas, jedan od vodećih brendova u svetu sportske opreme, ima upravo to što vam je potrebno - Columbia muške torbe.

Ovaj brend se već decenijama bavi proizvodnjom kvalitetnih i funkcionalnih torbi, i Columbia kolekcija nije izuzetak. Njihove torbe su idealne za muškarce koji su uvek u pokretu i koji se nikada ne zaustavljaju u svojim avanturama i putovanjima.

Jedna od najvećih prednosti ovih torbi je njihova izdržljivost. Napravljene su od visokokvalitetnih materijala koji mogu da izdrže sve vremenske uslove, hodanje po neravnom terenu i druge ekstremne situacije. To ih čini savršenim izborom za planinarenje, kampovanje ili bilo koju drugu avanturu na otvorenom.

Ali, osim izdržljivosti, Columbia torbe su i veoma praktične. Mnoge od njih imaju više džepova i pregrada, što omogućava organizaciju stvari i lakši pristup neophodnim predmetima. Takođe, postoji i mogućnost podešavanja kaiševa za ramena, kako bi se bolje prilagodile individualnim potrebama.

Ne samo da su ove torbe praktične, već su i veoma stilizovane. Adidas je poznat po svom prefinjenom dizajnu, koji se prenosi i na Columbia muške torbe. Ove torbe su dizajnirane tako da budu moderne i privlačne, a opet imaju i klasičan izgled koji nikada neće izaći iz mode.

Ako volite da putujete i istražujete svet, Columbia muške torbe su idealan partner za vas. Veliki izbor veličina, boja i modela omogućiće vam da pronađete savršenu torbu koja će zadovoljiti vaše potrebe. Bez obzira na to da li je u pitanju vikend izlet ili duže putovanje, ove torbe će vam pružiti udobnost i stajling koji želite.

Na kraju krajeva, Columbia muške torbe su savršen izbor za avanturiste i putnike širom sveta. Sa svojom izdržljivošću, praktičnošću i stilom, ove torbe će zadovoljiti sve vaše potrebe i postati neizostavni deo vaše opreme za putovanja.

Ne gubite više vreme razmišljajući o tome koju torbu da izaberete. Posetite Adidas radnju i istražite širok izbor Columbia muških torbi. Verujemo da ćete pronaći savršen model koji će biti vaš pouzdan partner u svim budućim avanturama.

Antony Morato Muška torba MMAB00355FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00355FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Pokloni HP Hogwarts Express Novčanik 24923

Pokloni HP Hogwarts Express Novčanik 24923 Provjeri cijenu

Lep novčanik sa motivima Hogwarts Expressa sa unutrašnjim pregradama za novčanice, kartice i džepom za sitni novac. Karakteristike: originalni Harry Potter proizvod dimenzije 19 x 10 x 2.5 cm ženski novčanik štampa na prednjoj strani suvi žig na poledini materijal: poliuretan

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Dva unutrašnja džepa, jedan od njih sa patentnim zatvaračem, za poboljšanje organizacije. Prednji džep omogućava lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

Gabol Torbica na rame muška 15x18x5 cm Kendo ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 15x18x5 cm Kendo ECO crna Provjeri cijenu

Muška torbica izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu, sa dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice. U centralnom delu ima pregradu za mobilni telefon i dodatni džep koji se zatvara pomoću zipa.

Miquelrius Torbica za struk Night garden

Miquelrius Torbica za struk Night garden Provjeri cijenu

Ova torbica za struk ima jednu prostranu pregradu. Torbica se zatvara pomoću kvalitetnog rajsferšlusa i poseduje ukrasni privezak. Može se nositi preko ramena ili oko struka.Uzrast: 3+Dimenzije: 15 x 12 x 3 cm

Adidas DAILY Torba oko struka

Adidas DAILY Torba oko struka Provjeri cijenu

• Jedna glavna pregrada • Podesiv kaiš • Logo ADIDAS • Sastav: 100% reciklirani poliester

Gabol Torba na rame muška 20x25x7 cm Devon

Gabol Torba na rame muška 20x25x7 cm Devon Provjeri cijenu

Muška torba modernog dizajna većih dimenzija. Krasi je mnoštvo pregrada, tako da je idealna za svakodnevnu upotrebu, u glavnu i najveću pregradu možete odložiti tablet do 8". Dodatni džepovi sa prednje i zadnje strane torbe koji se zatvaraju pomoću zipa, kao i glavna pregrada, upotpunjuju ovaj model.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Converse Torba Sling Pack

Converse Torba Sling Pack Provjeri cijenu

Converse torba.Glavna pregrada sa patent zatvaračem odgovara vašim osnovnim stvarima u pokretu. Podesivi remen sa kopčom.Zapremina: 1,5 litara.Sastav materijala: 100% poliesterDimenzije: 23 x 9 x 12,5cm Zemlja porekla: Kina

Pepe jeans torba na rame bumper 75.854.61

Pepe jeans torba na rame bumper 75.854.61 Provjeri cijenu

Mladoliko i sportski želite da izgledate? Pomoć potražite od ove Pepe Jeans torbe na rame. Rado će se odazvati pozivu da bude uvek uz Vas. Možda će vas zanimati i ostali modeli Pepe Jeans torbi.

Adidas FARM Rio Sport to Street Training Waist Bag

Adidas FARM Rio Sport to Street Training Waist Bag Provjeri cijenu

• Dimensions: 3.25' x 8.25' x 4.75' (8 x 21 x 12 cm) • Volume: 1 L • 100% recycled polyester plain weave • Zip main compartment • Adjustable strap with buckle • FARM Rio print

Faretti Muška aktovka 343

Faretti Muška aktovka 343 Provjeri cijenu

Muška poslovna torba, aktovka,od prirodne kože i maksimalno kvalitetnog mehanizma za otvaranje i zatvaranje od metala, sa čvrstom ručkom za držanje. Sastoji se od dve pregrade ispod poklopca, a u unutrašnjosti se nalaze tri posebne pregrade sa čvrstim postavljenim zidovima. Postava je visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, knjige i rokovnici.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 43 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Osprey UNISEX torbica Duro Dyna Belt

Osprey UNISEX torbica Duro Dyna Belt Provjeri cijenu

• Težina: 0,2 kg • Dimenzije (CM): 15H 23V 9D • Tkanina: 320Gr najlon rastezljiva mreža • Zapremina: 2L • Litar: 2L • 100% mrežasta konstrukcija za potpunu prozračnost • Dvostruki ugaoni rukavi za flaše sa trakama za pričvršc´ivanje • Dvostruki otvoreni mrežasti džepovi na boku za hranu/otpad • Zadnji džep sa patentnim zatvaračem sa unutrašnjom organizacijom • Podstavljena mrežasta krila sa dvostrukim ErgoPull pojasom za kukove • Spoljašnje petlje za odlaganje štapova/mokre odec´e

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans , veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pokloni Snoopy Novčanik 26002

Pokloni Snoopy Novčanik 26002 Provjeri cijenu

Tuča! Tuča! Lucija i Snupi se tuku! Romantični novčanik za sve ljubiteljke Snupija. Karakteristike: originalni Snoopy proizvod romantična roza boja sa belim tufnama ženski novčanik  materijal 90% poliuretan i 10% poliester nije za mlađe od 3 god dimenzije 19 x 10,5 x 2 cm

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Dva unutrašnja džepa, jedan od njih sa patentnim zatvaračem, za poboljšanje organizacije. Prednji džep omogućava lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Torbica za oko struka PUBJUG M Bum Bag

Torbica za oko struka PUBJUG M Bum Bag Provjeri cijenu

• Reciklirani poliester [600D] • Pregrade: 1 pregrada sa patentnim zatvaračem • 1 zadnji džep sa patent zatvaračem • Kaiševi/podstava: Podesivi remen oko struka • Veličina: 4,7' [V] x 12,6' [Š] x 2,7' [D] / 12 [V] x 32 [Š] x 7 [D] cm • Zapremina: 1,5 L kapacitet • Sastav 100% pamuk

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack Provjeri cijenu

• Pregrada za rezervoar 1.5 L sa kaiševima za sigurno nošenje, magnet za kačenje ventila za jidrataciju. • Za vozače kojima je potrebna hidratacija ili skladištenje opreme tokom vožnje, ali preferiraju nošenje sa leđa i minimalizam koji pružaju lumbalni paketi. • Sa PFC-free reciklirani bluesign®-odobrnim najlonom; održiva konstrukcija koja je čvrsta i izdržljiva da izdrži godine vožnje. • Naši pojasevi za kukove pod uglom i kompresione trake specifične za bicikl pružaju stabilnost i udobnost držec´i ga uz telo. Ovo je napravljeno od prozračnog sigurnosnog pojasa od mrežice preko kuka, Osprey-evog ErgoPull sistema za zatvaranje pojasa preko struka koji vuče paket u lumbalni deo i Bočnih kompresionih kaiševa koji vuku teret blizu vašeg tela, pružajuc´i najudobniji, najsigurniji i stabilno nošenje. • Unutrašnja zakačka za ključeve • Zakačka za LED svetlo • 1.5L Hydraulics™ Lumbar Reservoir uključen • Dimenzije (CM): 19D / 34Š / 16D

Gabol Torbica na rame muška 13x17x6 cm Twist ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 13x17x6 cm Twist ECO crna Provjeri cijenu

Muška torbica izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu, sa dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice. Lako se uklapa u sve odevne kombinacije.

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna Provjeri cijenu

Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca. Torbica manjih dimenzija izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala, idealna za svaki dan. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom..

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Poseban džep za tablet. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti. Dimenzije: 23cm x 27cm x 7cm.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Miquelrius Torbica za struk Monsters

Miquelrius Torbica za struk Monsters Provjeri cijenu

Ova torbica za struk ima jednu prostranu pregradu. Torbica se zatvara pomoću kvalitetnog rajsferšlusa i poseduje ukrasni privezak. Može se nositi preko ramena ili oko struka.Uzrast: 3+Dimenzije: 15 x 12 x 3 cm

Pokloni Harry Potter Gryffindor Novčanik 24939

Pokloni Harry Potter Gryffindor Novčanik 24939 Provjeri cijenu

Novčanik sa logom Gryffindora je odličan poklon za sve male i velike obožavateljke Harry Pottera i njegove družine. Karakteristike: originalni Harry Potter proizvod kombinacija Gryffindor boja dimenzije 19 x 10.5 x 2 cm ženski novčanik materijal poliuretan

Jack&Jones Muška torba 12229083

Jack&Jones Muška torba 12229083 Provjeri cijenu

INTL / One Size100% POLIESTER-POLIURETANCrna Jack&Jones predstavlja urbanu modu za savremene i provokativne muškarce. Glavna zvezda svake kolekcije je kvalitetan džins za sve generacije. Sa svojim raznovrsnim modnim krojevima je namenjen širokoj ciljnoj populaciji.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

`