CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Jack Wolfskin Muške Torbe: Pustolovina u Prirodi

Kada se uputite u prirodu, bilo da je u pitanju planina, jezero ili šuma, važno je da imate pouzdanog saputnika koji će vam olakšati avanturu. A što bi moglo biti bolje od Jack Wolfskin muških torbi? Ovaj brend već dugo vremena pruža kvalitetne proizvode za ljubitelje prirode, a njihove torbe su jedan od najtraženijih i najčešće izabranih. U nastavku vam predstavljamo zašto su Jack Wolfskin muške torbe idealne za pustolovine u prirodi.

Prva stvar koju treba istaći je izdržljivost ovih torbi. Izrađene su od najkvalitetnijih materijala koji su dizajnirani da izdrže različite vremenske uslove i aktivnosti. Bez obzira da li se penjete po planinama, biciklirate ili jednostavno šetate kroz prirodu, Jack Wolfskin torbe će vam pružiti sigurnost i zaštitu za sve vaše potrepštine.

Osim što su izdržljive, ove torbe su i veoma praktične. Sa brojnim pregradama i džepovima, možete organizovati svoje stvari na najbolji mogući način. Takođe, većina torbi ima i dodatne kaiševe koji omogućavaju da ih nosite na leđima, što je veoma korisno prilikom dužih planinarskih tura.

Jack Wolfskin muške torbe nisu samo praktične, već su i veoma stilizovane. Njihov dizajn je moderan i atraktivan, a paleta boja je veoma raznovrsna. Bez obzira da li preferirate neutralne ili živopisne boje, sigurno ćete pronaći torbu koja odgovara vašem stilu.

Još jedna velika prednost ovih torbi je njihova raznovrsnost. Jack Wolfskin nudi širok spektar muških torbi, od manjih dnevnih do većih ruksaka, tako da možete izabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Takođe, dostupne su i torbe različitih oblika, kao i one koje su namenjene za specifične namene, kao što su putovanja ili biciklizam.

Kada se sve sabere, Jack Wolfskin muške torbe su idealan izbor za pustolovine u prirodi. Izdržljive, praktične, stilizovane i raznovrsne, one su savršen saputnik za istraživanje prirode. Uvereni smo da će vam jednom kada ih budete isprobali, postati neizostavni deo vaše opreme.

Ukoliko želite da istražite širok asortiman Jack Wolfskin muških torbi, predlažemo da posetite našu web stranicu. Tamo ćete pronaći sve modele, sa detaljnim opisima i slikama, kako biste mogli da odaberete baš onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Pripremite se za pustolovinu u prirodi uz Jack Wolfskin muške torbe!

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna Provjeri cijenu

Elegantna, moderna, muška torba srednje veličine, izrađena od industrijske kože. Torba poseduje dva prednja zip džepa, veći i manji, kao i mali zip džep za zadnje strane.Centralni prostor je solidnog kapaciteta, sa dodatnom malom zip pregradom za sitnice.

Osprey UNISEX torbica Duro Dyna Belt

Osprey UNISEX torbica Duro Dyna Belt Provjeri cijenu

• Težina: 0,2 kg • Dimenzije (CM): 15H 23V 9D • Tkanina: 320Gr najlon rastezljiva mreža • Zapremina: 2L • Litar: 2L • 100% mrežasta konstrukcija za potpunu prozračnost • Dvostruki ugaoni rukavi za flaše sa trakama za pričvršc´ivanje • Dvostruki otvoreni mrežasti džepovi na boku za hranu/otpad • Zadnji džep sa patentnim zatvaračem sa unutrašnjom organizacijom • Podstavljena mrežasta krila sa dvostrukim ErgoPull pojasom za kukove • Spoljašnje petlje za odlaganje štapova/mokre odec´e

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Urbani i sportski izgledi savršeno će se uklopiti sa linijom Sunrise brenda Pepe Jeans. Ležerne torbe na rame, u sivom tonu u kombinaciji sa crne, idealne su kao dopuna Vašeg izgleda iz dan u dan. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Elegantna i sofisticirana linija Jarvis, brenda Pepe Jeans, napravljena je od kombinacije materijala: crnog poliestera sa sivim teksasom. Svaki komad iz ove kolkcije postaće Vam neophodan za svaki dan, za posao kao i za bilo koje putovanje ... Ne oklevajte da u svoj izgled uključite Pepe Jeans Jarvis artikle. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.  

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans, veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna manjih dimenzija, ali kompaktna. Sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara zipom, a unutar njega je pregrada u koju možete odložiti mobilni telefon. Unutar glavne i najveće pregrade sa zadnje strane se nalazi manji džep, koji se takođe zatvara zipom. Sa zadnje strane torbice je još jedan džep, zatvara se pomoću zipa.

Muška torbica preko grudi MAGICALL M Bum Bag

Muška torbica preko grudi MAGICALL M Bum Bag Provjeri cijenu

• Reciklirana tkanina: Reciklirana poliesterska tkanina • Glavni pretinac sa patentnim zatvaračem • Džep sa rajsferšlusom sa fontom • Kaiševi: Podesivi remen za rame • Veličina: 7,4' [V] x 5,9' [Š] x 2,3' [D] / 19 [V] x 15 [Š] x 6 [D] cm • Zapremina: 2 L kapacitet • Sastav 100% reciklirani poliester

Pepe Jeans Torba oko struka

Pepe Jeans Torba oko struka Provjeri cijenu

Funkcionalnost, udobnost, osobenost i lepota glavne su karakteristike kolekcije Pepe Jeans Tessa, dostupne u tri boje, napravljene od finog poliestera. Svaki komad će se uklopiti uz sve Vaše odevne kombinacije. Uključuje ukrasni privezak za ključeve koji daje poseban dodir svakom komadu, jer možete da ga uklonite da biste ga zakačili za svoje ključeve. Unutrašnji džep sa patent zatvaračem. Podesiva traka za bolje pristajanje struku. Idealno za nošenje novčića, kartica i sitnih dodataka. Uživajte u slobodnim rukama.

Rucanor Ts Torba Sports Bag 30344-321

Rucanor Ts Torba Sports Bag 30344-321 Provjeri cijenu

Brend:RucanorRobna grupa: TorbeBoja: Tamno plavaSport: Program: MuškiOpis: UNISEX TS TORBE Karakteristike:

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Dva unutrašnja džepa, jedan od njih sa patentnim zatvaračem, za poboljšanje organizacije. Prednji džep omogućava lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Movom torba na rame clark 57.550.61

Movom torba na rame clark 57.550.61 Provjeri cijenu

Upotpunite sofisticiran izgled detaljima koji Vas upotpunjuju.U ovoj torbi na rame iz Clark kolekcije možete poneti sve ono što Vam treba kada izađete iz kuće.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Jack&Jones Muška torba 12229083

Jack&Jones Muška torba 12229083 Provjeri cijenu

INTL / One Size100% POLIESTER-POLIURETANCrna Jack&Jones predstavlja urbanu modu za savremene i provokativne muškarce. Glavna zvezda svake kolekcije je kvalitetan džins za sve generacije. Sa svojim raznovrsnim modnim krojevima je namenjen širokoj ciljnoj populaciji.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Antony Morato Muška torba MMAB00358FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00358FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Gabol Torbica na rame muška 24x31x8 cm Status braon

Gabol Torbica na rame muška 24x31x8 cm Status braon Provjeri cijenu

Robustna torba na rame, izrađena od industrijske kože sa "PVC free" oznakom. Sadrži poseban odeljak za odlaganje računara 10,5" ili tableta 11", kao i prednji i zadnji dodatni zip džep. Dimenzije: 24x31x8 cm, zapremina 5,8l, težina prazne torbe 0,51 kg.

Faretti Muška aktovka 343

Faretti Muška aktovka 343 Provjeri cijenu

Muška poslovna torba, aktovka,od prirodne kože i maksimalno kvalitetnog mehanizma za otvaranje i zatvaranje od metala, sa čvrstom ručkom za držanje. Sastoji se od dve pregrade ispod poklopca, a u unutrašnjosti se nalaze tri posebne pregrade sa čvrstim postavljenim zidovima. Postava je visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, knjige i rokovnici.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 43 cm

Adidas 4ATHLTS ID Waist Bag

Adidas 4ATHLTS ID Waist Bag Provjeri cijenu

• Dimensions: 4 cm x 28 cm x 14 cm • Main body: 100% polyurethane lamination • Lining: 100% recycled polyester plain weave • Zip main compartment • Front zip pocket • Reflective logo • Adjustable strap with buckle closure

Osprey UNISEX torbica Savu 2 Waist Pack

Osprey UNISEX torbica Savu 2 Waist Pack Provjeri cijenu

• Dimenzije (CM): 18V k 21.5V k 10D • Tkanina: bluesign® odobrena 100% reciklirana 600D PET tkanina, DVR tretmani napravljeni bez PFAS • Zapremina: 2L • Litar: 2L • AirScape zadnja ploča sa lumbalnom oblogom pruža maksimalnu stabilnost • Podstavljeni rukav za flašu, pod uglom za ergonomski pristup. • Lako dostupni pregrade sa podeljenim patentnim zatvaračem sa unutrašnjom organizacijom alata • Priključak za blinker svetlo sa reflektujuc´om grafikom

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Dva unutrašnja džepa, jedan od njih sa patentnim zatvaračem, za poboljšanje organizacije. Prednji džep omogućava lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Urbani i sportski izgledi savršeno će se uklopiti sa linijom Sunrise brenda Pepe Jeans. Ležerne torbe na rame, u sivom tonu u kombinaciji sa crne, idealne su kao dopuna Vašeg izgleda iz dan u dan. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Antony Morato Muška torba MMAB00351FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00351FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Osprey Torbica za oko struka Seral 4 w/Res Lumbar Pack

Osprey Torbica za oko struka Seral 4 w/Res Lumbar Pack Provjeri cijenu

• Težina: 0,3 kg • Dimenzije (CM): 19L / 33V / 11D • Tkanina: 210D Poli Honeicomb • Zapremina: 4L • 1.5L Hidraulics™ lumbalni rezervoar uključen • Klip za pričvršc´ivanje unutrašnjeg ključa • Tačka za pričvršc´ivanje LED svetla

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

`