CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Ženske torbe

Jack Wolfskin Ženske Torbe: Za Avanture u Prirodi

Ženske torbe su neophodan modni dodatak koji ne samo da nam pomaže da organizujemo svoje stvari, već i da upotpunimo svoj autfit i izrazimo svoj stil. Međutim, za sve avanturistički nastrojene žene koje vole da provode vreme u prirodi, obične torbe često nisu dovoljne da zadovolje sve njihove potrebe. Zato je tu Jack Wolfskin, brend koji je poznat po svojim kvalitetnim i funkcionalnim proizvodima, a posebno po svojoj liniji torbi za žene - Jack Wolfskin Ženske Torbe: Za Avanture u Prirodi.

Ova kolekcija torbi za žene je dizajnirana sa pažnjom i detaljima koji će zadovoljiti sve potrebe modernih avanturistkinja. Od jednostavnih dnevnih torbi do rančeva za duža putovanja, Jack Wolfskin donosi široki izbor modela koji će se uklopiti u svaku priliku i svaki naš outfit.

Jedan od najvećih aduta ovih torbi je njihova izuzetna funkcionalnost. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na vodu i habanje, pa ćete se bez brige moći prepustiti avanturi u prirodi, bez straha da će vaše stvari biti oštećene ili mokre. Takođe, velike pregrade i džepovi omogućavaju nam da organizujemo svoje stvari i da uvek imamo sve što nam je potrebno pri ruci. Bez obzira da li idemo na planinarenje, kampovanje ili posetu gradu, Jack Wolfskin Ženske Torbe će nam pružiti potrebnu udobnost i funkcionalnost.

Ali, pored svoje funkcionalnosti, ove torbe su i veoma elegantne i stilski dizajnirane. Sa modernim detaljima i bojom, ove torbe će istaći našu ženstvenost i stil, bez kompromisa na njenom komforu i praktičnosti. One su više od običnih sportskih torbi, one su i modni detalji koji će doprineti našem autfitu.

Još jedna od prednosti Jack Wolfskin Ženske Torbe je njihova izuzetna raznolikost. U ponudi se mogu pronaći različiti modeli, boje i veličine torbi, kako biste mogli da pronađete savršenu za sebe. Od manjih dnevnih torbi koje će nam biti potrebne za gradsku šetnju, do velikih rančeva idealnih za duže putovanje, ova kolekcija će zadovoljiti svačije potrebe.

Ukoliko ste žena koja voli avanturu u prirodi i istovremeno ceni stil i eleganciju, onda su Jack Wolfskin Ženske Torbe pravi izbor za vas. Ove torbe će ispuniti sve vaše potrebe i postati vaš neizostavan pratilac u svakoj avanturi. Pa zato, neka i vaša sledeća avantura u prirodi bude u stilu sa Jack Wolfskin torbom za žene. Pogledajte celokupnu ponudu ovih elegantnih i funkcionalnih torbi na linku ispod teksta i pronađite svoj savršeni model. Budite spremne za bilo koju avanturu i izrazite svoj stil i eleganciju sa Jack Wolfskin Ženskim Torbama za Avanture u Prirodi.

Faretti Ženska kožna torbica 379

Faretti Ženska kožna torbica 379 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 14 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 16 cm

Faretti Ženska kožna torbica 399

Faretti Ženska kožna torbica 399 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 16 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 22 cm

Pokloni Batman Torba 26017

Pokloni Batman Torba 26017 Provjeri cijenu

Batman torba za pobedu! Sa ovom torbom cete biti nepobedivi jer ce vam ovde stati svi potrebni gedžeti. Karakteristike: originalni licenciran DC Comics proizvod inspirisana Batmanom logom torba je na rame materijal PVC podesivi kaiš dimenzije 36 x 29 x 11 cm

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska crna torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska crna torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ova torba odražava vašu unutrašnju snagu i samopouzdanje. Njena jednostavna, a istovremeno raskošna pojava, privlači divljenje gde god da krenete. Budite inspiracija drugima uz ovu izvanrednu kožnu lepotu.

P....S....fashion Ženska torba YYBCTOR017 01

P....S....fashion Ženska torba YYBCTOR017 01 Provjeri cijenu

TORBA Lice - Poliuretan: 100% Postava - Poliestar: 100%

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ovaj nezamenljiv modni dodatak ističe se po svom ekskluzivnom dizajnu i pažljivo odabranim detaljima.

Faretti Ženska kožna torbica 413

Faretti Ženska kožna torbica 413 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 8 cmDužina proizvoda: 16 cmŠirina proizvoda: 23 cm

Pulse Torba Na Rame Jeans Glossy 121357

Pulse Torba Na Rame Jeans Glossy 121357 Provjeri cijenu

Pratite trendove? Volite modu? Ali uz to i dobar kvalitet? Pravi balans uspostavljen je u modnoj kolekciji između cene i kvaliteta. Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Dimenzije: 27 x 29 x 9 cm. Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

Hummel Torba Hmlzenya Tote Bag T980213-2001

Hummel Torba Hmlzenya Tote Bag T980213-2001 Provjeri cijenu

Brend:HummelRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: divHMLZENYA TOTE BAG je zenska lifstyle torba idealna za svakodnevne aktivnosti.divdivKaiš za nošenje preko ramena lako je podesiv pa njegovu dužinu u potpunosti možete prilagoditi svojoj potrebi.divdivbrdivdivKljučne karakteristikedivdivbrdivdivPodesiv kais preko ramenadivdivHummel logodiv Karakteristike:

La Carrie kožna modna dizajnerska zelena torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska zelena torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Uživajte u svakom trenutku noseći ovu kožnu torbu koja donosi ne samo estetsko zadovoljstvo, već i svest o posedovanju nečeg zaista posebnog i vrednog.

Faretti Ženska kožna torbica 366

Faretti Ženska kožna torbica 366 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 25 cm

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Uz ovu torbu, vaša elegancija i stil će zasijati u punom sjaju, privlačeći divljenje gde god da je ponesete.

Faretti Ženska kožna torbica 382

Faretti Ženska kožna torbica 382 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 14 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 16 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U asortimanu pastelnih, roze i mint boja i sa esencijalnom crnom, kolekcija Pepe Jeans Jeny inspiriše svežinu i stil. Svideće Vam se udobni rančevi, torbe na rame, novčanici i učiniće da se osećate slobodnim sa svim što Vam je potrebno za svaku dnevnu aktivnost. Veliki glavni odeljak sa zatvaračem. Tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, idealan je za odlaganje pribora i ličnih stvari. Podesivi kaiš je tu kako bi odabraili Vaš stil za nošenje - na ili preko ramena. Da li Vam se dopada mini torbica u vidu priveska?

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ova kožna torba predstavlja savršen sklad elegancije i upotrebljivosti. Njen neumoljivi kvalitet i rafinirani dizajn čine je vrednom svakog divljenja. Neka vaša moda govori priču o vašem osećaju za lepo uz ovu remek-delo kože.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U asortimanu pastelnih, roze i mint boja i sa esencijalnom crnom, kolekcija Pepe Jeans Jeny inspiriše svežinu i stil. Svideće Vam se udobni rančevi, torbe na rame, novčanici i učiniće da se osećate slobodnim sa svim što Vam je potrebno za svaku dnevnu aktivnost. Veliki glavni odeljak sa tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, idealni su za odlaganje pribora i ličnih stvari. Džep na zadnjoj strani sa rajsferšlusom, obezbeđuje veću sigurnost i poboljšanje organizacije ličnih stvari. Kratka ručka i uklonjivi podesivi kaiš za rame. Više načina za nošenje: u ruci, na ili preko ramenu. Da li Vam se dopada mini torbica u vidu priveska?

Faretti Ženska kožna torbica 411

Faretti Ženska kožna torbica 411 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 23 cm

Faretti Ženska kožna torbica 396

Faretti Ženska kožna torbica 396 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 14 cmŠirina proizvoda: 24 cm

Faretti Ženska kožna torbica 354

Faretti Ženska kožna torbica 354 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 11 cmŠirina proizvoda: 30 cm

Armani Exchange Ženska torbica 942650 CC794

Armani Exchange Ženska torbica 942650 CC794 Provjeri cijenu

Opis:Shopper torbaRučke na vrhuLogo oznakaINTL / ONE SIZEI. 100% POLIESTER II. 100% POLIURETAN POSTAVA: 100% POLIESTERMulti Armani Exchange je mladalačka linija poznatog dizajnera Giorgia Armanija, s kojom je svoju modnu estetiku prikazao kroz objektiv mladog modnog urbanog duha. Moderni i smeli krojevi i originalna paleta boja se prožimaju sa savremenim dizajnom i elegantnim detaljima.

Faretti Ženska kožna torbica 404

Faretti Ženska kožna torbica 404 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 15 cmŠirina proizvoda: 36 cm

P....S....fashion Ženska torba YYBCTOR038 01

P....S....fashion Ženska torba YYBCTOR038 01 Provjeri cijenu

TORBA Lice - Poliuretan: 100% Detalj - Plastika: 100% Postava - Poliestar: 100%

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Jednostavnost i lepota definišu Salma kolekciju Pepe Jeans, dostupnu u crnoj, bež ili pastelno plavoj boji. Kolekcija koja zaista ide uz sve. Svideće Vam se dodaci: mala ukrasna torbica za novčiće na većini komada i žakard kaiš sa logotipom Pepe Jeans. Nećete znati za kojim model da se odlučite. Koja boja najviše odgovara Vašem stilu? Prelepa torba sa tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, za odlaganje pribora i ličnih stvari. Džep na zadnjoj strani sa patent zatvaračem, za veću sigurnost i poboljšanje organizacije ličnih stvari. Kratka ručka i podesivi kaiš za pričvršćivanje za veću udobnost.

Gabol Torba na rame ženska Nala 32x25x6cm

Gabol Torba na rame ženska Nala 32x25x6cm Provjeri cijenu

Ovalna torba interesantnog dizajna solidnih dimenzija uklopiva uz veliki broj odevnih kombinacija, izrađena od sintetičke kože.Poseduje neobičan kaiš izradjen od kombinacije eko kože i lanca.U glavnoj pregradi sa zadnje strane se nalazi džep koji se zatvara zipom, a sa prednje dva džepića idealna za odlaganje telefona i ključeva.Sa prednje strane poseduje izdvojenu manju pregradu koja se takođe zatvara pomoću zipa.Sa zadnje strane torbe se nalazi zip džep.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Faretti Ženska kožna torbica 392

Faretti Ženska kožna torbica 392 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 13 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 20 cm

Titan Torbica oko struka travelite 000099 01

Titan Torbica oko struka travelite 000099 01 Provjeri cijenu

Torbica koja se nosi oko struka, marke Travelite podiže sigurnost prilikom putovanja na još viši nivo. Torbica poseduje mnoštvo zgodnih džepova za karte i druga slična dokumenta i dva velika džepa koja se zatvaraju pomoću zip patenta. Radi što bolje organizacije torbica poseduje pregrade za kreditne kartice. Dimenzije: 24 x 1 x 14 cm.

Faretti Ženska kožna torbica 414

Faretti Ženska kožna torbica 414 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 23 cmDužina proizvoda: 13 cmŠirina proizvoda: 27 cm

Faretti Ženska kožna torbica 344

Faretti Ženska kožna torbica 344 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 11 cmŠirina proizvoda: 28 cm

Miami Beach Torba za plažu 06

Miami Beach Torba za plažu 06 Provjeri cijenu

Prugasta naranžasto-bela torba za plažu sa ručkama od upletenog kanapa dimenzija 45x10x33. Uz torbu dobijate novčanik vezan za unutrašnjost. Izrađena od materijala čvrstog i otpornog na habanje platna.

Pulse Torba Na Rame Venezia Black Jeans 121501

Pulse Torba Na Rame Venezia Black Jeans 121501 Provjeri cijenu

Pratite trendove? Volite modu? Ali uz to i dobar kvalitet? Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Karakteristike Dimenzije: 52x36x20cm Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

`