CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Viter Muške Torbe: Klasičan Stil za Modernog Muškarca

Viter muške torbe su sinonim za klasičan i moderan muški stil. Ova kolekcija kombinuje kvalitet, stil i praktičnost kako bi zadovoljila potrebe savremenog muškarca. Odličan izbor za sve one koji žele da istaknu svoju muževnost i streme ka besprekornom izgledu.

Jedan od najpopularnijih brendova u svetu koji stoji iza Viter muških torbi je Adidas. Ovaj renomirani brend je poznat po svojem vrhunskom kvalitetu i prepoznatljivom dizajnu. Adidas muške torbe su savršen spoj sportskog izgleda i klasičnog vojničkog stila. Izdržljivost i jednostavan izgled su samo neki od razloga zašto su ove torbe omiljene među muškarcima širom sveta.

Kvalitet materijala je od velike važnosti kada je u pitanju muška torba. Viter muške torbe su izrađene od najkvalitetnijih materijala, što garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Osim toga, Adidas je poznat po tome što proizvodi torbe koje su pogodne za različite aktivnosti. Bez obzira da li idete na trening, na posao ili putovanje, Adidas muške torbe će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Dizajniran sa pažnjom i smele odluke u vezi sa bojama i stilom, Viter muška torba će vam pomoći da istaknete svoju ličnost. Ova kolekcija torbi pruža savršenu ravnotežu između klasičnog i savremenog stila. Sa svojim minimalističkim dizajnom, ove torbe su savršen izbor za eleganciju i muževnost.

Adidas muške torbe dolaze u brojnim varijacijama i veličinama, tako da svaki muškarac može pronaći torbu koja odgovara njegovim potrebama. Dostupne su u različitim bojama, od klasičnih crnih i sivih do živopisnijih nijansi. Ovo znači da možete odabrati torbu koja se savršeno uklapa u vaš stil i odeću.

Praktičnost je još jedna od ključnih karakteristika Adidas muških torbi. Sa brojnim džepovima i pregradama, ove torbe nude dovoljno prostora da spakujete sve što vam je potrebno za vaše aktivnosti. Kvalitetni rajsferšlusi garancija su da će vaše stvari biti sigurne i organizovane.

Ukratko, Viter muške torbe su odličan izbor za savremenog muškarca koji vrednuje kvalitet, stil i praktičnost. Sa Adidas muškim torbama, ne samo da ćete izgledati dobro, već ćete znati da imate torbu koja će vas pratiti u svim vašim aktivnostima. Posetite našu prodavnicu i pronađite savršenu Viter mušku torbu za vas!

Gabol Torba na rame muška 20x25x8 cm Tibet braon

Gabol Torba na rame muška 20x25x8 cm Tibet braon Provjeri cijenu

Komforna muška torbica "reporterka" vrhunske izrade od veštačke kože. Kaiš je podesiv po dužini i izrađen od čvrstog platna. Sa prednje strane torbe je izdvojen džep, zatvara se pomoću zipa.

Gabol Torbica na rame muška Flash 15x18x7cm

Gabol Torbica na rame muška Flash 15x18x7cm Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna izrađena od poliestera, PVC free materijal. Torbica ima dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice.U centralnom delu ima dodatna pregrada, koja se takođe zatvara uz pomoć zipa.Na prednjoj i zadnjoj strani se nalaze dodatni džepovi.

Faretti Muška poslovna torba 339

Faretti Muška poslovna torba 339 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u crnoj boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna Provjeri cijenu

Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca. Torbica manjih dimenzija izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala, idealna za svaki dan. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom..

Muška torbica preko grudi MAGICALL M Bum Bag

Muška torbica preko grudi MAGICALL M Bum Bag Provjeri cijenu

• Reciklirana tkanina: Reciklirana poliesterska tkanina • Glavni pretinac sa patentnim zatvaračem • Džep sa rajsferšlusom sa fontom • Kaiševi: Podesivi remen za rame • Veličina: 7,4' [V] x 5,9' [Š] x 2,3' [D] / 19 [V] x 15 [Š] x 6 [D] cm • Zapremina: 2 L kapacitet • Sastav 100% reciklirani poliester

Gabol Torbica na rame muška 16x20x7 cm Snap crna

Gabol Torbica na rame muška 16x20x7 cm Snap crna Provjeri cijenu

Elegantna, moderna, mala muška torba od industrijske kože. I pored relativno malih dimenzija, zapremina je 2,24 l, što uključuje prednji veći i zadnji manji zip džep kao i centralni prostor sa dodatnom malom zip pregradom za sitnice.

Antony Morato Muška torba MMAB00352FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00352FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Faretti Muška torbica 336

Faretti Muška torbica 336 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u teget boji i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji,sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima jedan uspravni džep na rasjferšlus. Unutrašnji deo sadrži dve pregrade od kojih jedna ima magnetni zatvarač. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik, kao i manji notes, futrola za naočare i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba oko struka

Pepe Jeans Torba oko struka Provjeri cijenu

Funkcionalnost, udobnost, osobenost i lepota glavne su karakteristike kolekcije Pepe Jeans Tessa, dostupne u tri boje, napravljene od finog poliestera. Svaki komad će se uklopiti uz sve Vaše odevne kombinacije. Uključuje ukrasni privezak za ključeve koji daje poseban dodir svakom komadu, jer možete da ga uklonite da biste ga zakačili za svoje ključeve. Unutrašnji džep sa patent zatvaračem. Podesiva traka za bolje pristajanje struku. Idealno za nošenje novčića, kartica i sitnih dodataka. Uživajte u slobodnim rukama.

Adidas Pojas za bidon Running Gear Bottle Bag

Adidas Pojas za bidon Running Gear Bottle Bag Provjeri cijenu

• Dimenzije: 39,5 cm x 15 cm x 6,5 cm • 100% reciklirano poliestersko tkanje • Podesivi remen oko struka sa kopčom • Bočni rastezljivi džep sa patent zatvaračem • Zavežite zatvarač na vrh držača za flaše • Reflektujuc´i detalji

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack Provjeri cijenu

• Pregrada za rezervoar 1.5 L sa kaiševima za sigurno nošenje, magnet za kačenje ventila za jidrataciju. • Za vozače kojima je potrebna hidratacija ili skladištenje opreme tokom vožnje, ali preferiraju nošenje sa leđa i minimalizam koji pružaju lumbalni paketi. • Sa PFC-free reciklirani bluesign®-odobrnim najlonom; održiva konstrukcija koja je čvrsta i izdržljiva da izdrži godine vožnje. • Naši pojasevi za kukove pod uglom i kompresione trake specifične za bicikl pružaju stabilnost i udobnost držec´i ga uz telo. Ovo je napravljeno od prozračnog sigurnosnog pojasa od mrežice preko kuka, Osprey-evog ErgoPull sistema za zatvaranje pojasa preko struka koji vuče paket u lumbalni deo i Bočnih kompresionih kaiševa koji vuku teret blizu vašeg tela, pružajuc´i najudobniji, najsigurniji i stabilno nošenje. • Unutrašnja zakačka za ključeve • Zakačka za LED svetlo • 1.5L Hydraulics™ Lumbar Reservoir uključen • Dimenzije (CM): 19D / 34Š / 16D

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Faretti Muška poslovna torba 341

Faretti Muška poslovna torba 341 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u žutoj boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boj. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Adidas Sports Waist Bag

Adidas Sports Waist Bag Provjeri cijenu

• Dimensions: 22 cm x 11 cm • 86% other, 14% recycled polyester plain weave • Adjustable waist belt with buckle • Headphone channel • Carry handle

Gabol Torbica na rame muška 15x18x5 cm Kendo ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 15x18x5 cm Kendo ECO crna Provjeri cijenu

Muška torbica izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu, sa dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice. U centralnom delu ima pregradu za mobilni telefon i dodatni džep koji se zatvara pomoću zipa.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Torbica MAGICALL Shoulder bag

Torbica MAGICALL Shoulder bag Provjeri cijenu

• Reciklirana tkanina: REPREVE™ sledljiv, reciklirani poliester napravljen od plastičnih boca • Pregrade: Glavna pregrada sa patentnim zatvaračem • Prednji džep sa patent zatvaračem • Kaiševi: Podesivi remen za rame • Veličina: 7,4' [V] k 5,9' [Š] k 2,3' [D] / Veličina: 19 cm [V] k 15 cm [Š] k 6 cm [D] • Zapremina: 2 L kapacitet • Sastav: 100% poliester

Gabol Torba na rame muška 20x24x8 cm Crony ECO crna

Gabol Torba na rame muška 20x24x8 cm Crony ECO crna Provjeri cijenu

Muška prostrana torbica izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu, koja se lako uklapa u sve odevne kombinacije. U prednjem delu se nalazi mnoštvo džepova koji se zatvaraju zipom. Najveći u sebi ima izdvojenu pregradu.

Gabol Torbica na rame muška 24x31x8 cm Status braon

Gabol Torbica na rame muška 24x31x8 cm Status braon Provjeri cijenu

Robustna torba na rame, izrađena od industrijske kože sa "PVC free" oznakom. Sadrži poseban odeljak za odlaganje računara 10,5" ili tableta 11", kao i prednji i zadnji dodatni zip džep. Dimenzije: 24x31x8 cm, zapremina 5,8l, težina prazne torbe 0,51 kg.

Pepe Jeans Muška torbica

Pepe Jeans Muška torbica Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnjost sa šest otvira za kartice i dva džepa različitih veličina, od koji je jedan sa patent zatvaračem. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Bočna ručka omogućava lako nošenje preko zgloba.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Torbica za oko struka COCONUT RIDE WP J Bum Bag

Torbica za oko struka COCONUT RIDE WP J Bum Bag Provjeri cijenu

• Tkanina: Lažno krzno od poliestera • Pregrade: 1 glavni patent zatvarač • 1 prednji patent zatvarač • Podesivi pojas • ROXY vezena zakrpa • Veličina: 5,12' [V] x 9,84' [Š] x 3,54' [D] / 13 [V] x 25 [Š] x 9 [D] cm • Sastav 100% poliester

Gabol Torbica na rame muška 23x27x6 cm Kendo ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 23x27x6 cm Kendo ECO crna Provjeri cijenu

Jako dobro organizovana "reporterka" izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu. U centralnom delu se nalazi pregrada predviđena za tablet do 10", kao i još jedan džep koji se zatvara pomoću zipa., kao i mmoštvo dodatnih džepova.

Faretti Muška torbica 334

Faretti Muška torbica 334 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u svetlobraon boji i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima jedan uspravni džep na rasjferšlus. Unutrašnji deo sadrži dve pregrade od kojih jedna ima magnetni zatvarač. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik, kao i manji notes, futrola za naočare i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Gabol Torba na rame muška Flash 12x18x4cm

Gabol Torba na rame muška Flash 12x18x4cm Provjeri cijenu

Uz "cross" model mini torbice sve što ti je bitno biće uvek uz tebe. Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitniji dokumenti biti na sigurnom.Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca.Kaiš, koji je ujedno i podesiv, se po potrebi može prebacivati sa leve na desnu stranu.Izradjena je od poliestera, PVC free.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans , veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Glavni odeljak je sa posebnim prostorom za odlaganje tableta. Jedan džep i dva otvora idealni su za odlaganje olovaka i sitnih dodataka. Prednji i zadnji džep, oba sa patent zatvaračem odlični su za odlaganje manjih predmete. Podesivi kaiš za rame odličan je za udobnost.

Gabol Torbica na rame muška 13x17x6 cm Twist ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 13x17x6 cm Twist ECO crna Provjeri cijenu

Muška torbica izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu, sa dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice. Lako se uklapa u sve odevne kombinacije.

`