CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Ljubičaste Muške Torbe: Jedinstven i Smel Izbor

Ljubičaste muške torbe su sve popularniji izbor za muškarce koji žele da dodaju malo boje i stila svojim aksesoarima. Ova boja se smatra jednom od najuzbudljivijih i najsvestranijih boja, čineći torbe u ovom tonu savršenim izborom za sve prilike.

Jedna od najvećih prednosti ljubičaste boje je njena sposobnost da se uklopi u gotovo svaki stil odevanja. Bez obzira da li ste ljubitelj klasičnog ili trendi izgleda, ljubičasta muška torba će se lako uklopiti u vašu garderobu. Možete je nositi uz košulju i sako za poslovne sastanke ili uz sportsku kombinaciju za opuštenu priliku.

Ali ne samo da ljubičasta boja dodaje raznolikost u vašu garderobu, već i čini vas istinski jedinstvenim. Muškarci često biraju crnu ili braon boju za svoje torbe, ali ljubičasta boja će vas izdvojiti iz mase. Prednost ove boje je što se može nositi tokom cele godine, bez obzira na sezonu.

Jedna od najpoznatijih marki koja nudi široku paletu ljubičastih muških torbi je "Zara". Ova marka se ističe po svojim kvalitetnim materijalima i modernom dizajnu. Na njihovoj web stranici možete pronaći različite modele i veličine torbi u ljubičastoj boji, prilagođene za svaku priliku.

Bilo da tražite torbu za posao, putovanje ili svakodnevnu upotrebu, ljubičasta muška torba će vam pružiti savršen spoj funkcionalnosti i stila. Ona će istovremeno izraziti vašu smelost i jedinstvenost.

Ukoliko tražite način da dodate malo boje i personalnosti svojim aksesoarima, ljubičasta muška torba je pravi izbor za vas. Bilo da želite klasičan ili moderni izgled, ova boja će se lako uklopiti u vašu garderobu i istaknuti vašu jedinstvenost. Pogledajte široku ponudu ljubičastih muških torbi i pronađite idealnu za sebe. Budite smeli i osvojite svoju okolinu ovim izborom boje za vašu mušku torbu.

Adidas DAILY Torba oko struka

Adidas DAILY Torba oko struka Provjeri cijenu

• Jedna glavna pregrada • Podesiv kaiš • Logo ADIDAS • Sastav: 100% reciklirani poliester

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna Provjeri cijenu

Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca. Torbica manjih dimenzija izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala, idealna za svaki dan. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom..

Jack&Jones Muška torba 12228262

Jack&Jones Muška torba 12228262 Provjeri cijenu

INTL / One Size100% POLIESTERSiva Jack&Jones predstavlja urbanu modu za savremene i provokativne muškarce. Glavna zvezda svake kolekcije je kvalitetan džins za sve generacije. Sa svojim raznovrsnim modnim krojevima je namenjen širokoj ciljnoj populaciji.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Faretti Muška poslovna torba 341

Faretti Muška poslovna torba 341 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u žutoj boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boj. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Unutrašnjost sa podstavljenim odeljkom za nošenje tableta, džepom za mobilni telefon i dva džepa za olovke. Prednji i zadnji džep, omgućavaju lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

Pepe Jeans Torba oko struka

Pepe Jeans Torba oko struka Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Veliki glavni odeljak. Prednji i zadnji džep, oba sa rajsferšlusima, radi lakšeg pristupa sitnicama i gadžetima. Podesivi kaiš radi lakšeg prilagođavanja struku.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Exit siva

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Exit siva Provjeri cijenu

Moderna, lako uklopiva torbica većih dimenzija izrađena od kombinacije vodonepropusnog platna i materijala koji je presvučen zaštitnim gumiranim slojem. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Antony Morato Muška torba MMAB00355FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00355FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Faretti Muška torbica 333

Faretti Muška torbica 333 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u teget boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima dva džepa na rasjferšlus sa prednje strane i jedan džep na rajsferšlus sa zadnje strane. Unutrašnji deo sadrži još jedan poseban džep na rajsferšlus. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 2 cmŠirina proizvoda: 22 cm

Miquelrius Torbica za struk Monsters

Miquelrius Torbica za struk Monsters Provjeri cijenu

Ova torbica za struk ima jednu prostranu pregradu. Torbica se zatvara pomoću kvalitetnog rajsferšlusa i poseduje ukrasni privezak. Može se nositi preko ramena ili oko struka.Uzrast: 3+Dimenzije: 15 x 12 x 3 cm

Osprey UNISEX torbica Savu 2 Waist Pack

Osprey UNISEX torbica Savu 2 Waist Pack Provjeri cijenu

• Dimenzije (CM): 18V k 21.5V k 10D • Tkanina: bluesign® odobrena 100% reciklirana 600D PET tkanina, DVR tretmani napravljeni bez PFAS • Zapremina: 2L • Litar: 2L • AirScape zadnja ploča sa lumbalnom oblogom pruža maksimalnu stabilnost • Podstavljeni rukav za flašu, pod uglom za ergonomski pristup. • Lako dostupni pregrade sa podeljenim patentnim zatvaračem sa unutrašnjom organizacijom alata • Priključak za blinker svetlo sa reflektujuc´om grafikom

Torbica za oko struka COCONUT RIDE WP J Bum Bag

Torbica za oko struka COCONUT RIDE WP J Bum Bag Provjeri cijenu

• Tkanina: Lažno krzno od poliestera • Pregrade: 1 glavni patent zatvarač • 1 prednji patent zatvarač • Podesivi pojas • ROXY vezena zakrpa • Veličina: 5,12' [V] x 9,84' [Š] x 3,54' [D] / 13 [V] x 25 [Š] x 9 [D] cm • Sastav 100% poliester

Gabol Torbica na rame 12x17x2cm Exit

Gabol Torbica na rame 12x17x2cm Exit Provjeri cijenu

Nesvakidašnji model torbice modernog dizajna, izrađen od kombinacije vodonepropusnog platna i materijala koji je presvučen zaštitnim gumiranim slojem.Lako uklopiva uz bilo koju odevnu kombinaciju.Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja.Dimenzije: 12 x 17 x 2cmBoja: Siva

Adidas Torba oko struka Unisex Linear

Adidas Torba oko struka Unisex Linear Provjeri cijenu

• Rajfešlus • Podesiva širina • Logo • Sastav: 100% reciklirani poliester

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Elegantna i sofisticirana linija Jarvis, brenda Pepe Jeans, napravljena je od kombinacije materijala: crnog poliestera sa sivim teksasom. Svaki komad iz ove kolkcije postaće Vam neophodan za svaki dan, za posao kao i za bilo koje putovanje ... Ne oklevajte da u svoj izgled uključite Pepe Jeans Jarvis artikle. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna manjih dimenzija, ali kompaktna. Sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara zipom, a unutar njega je pregrada u koju možete odložiti mobilni telefon. Unutar glavne i najveće pregrade sa zadnje strane se nalazi manji džep, koji se takođe zatvara zipom. Sa zadnje strane torbice je još jedan džep, zatvara se pomoću zipa.

Adidas Sports Waist Bag

Adidas Sports Waist Bag Provjeri cijenu

• Dimensions: 22 cm x 11 cm • 86% other, 14% recycled polyester plain weave • Adjustable waist belt with buckle • Headphone channel • Carry handle

ENDURO Belt Bag

ENDURO Belt Bag Provjeri cijenu

• Provides protection from outside moisture for enhanced comfort and optimized performance. • 100% Polyester • 4.5L • 41cm L*9cm W*13cm H

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans, veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Faretti Muška poslovna torba 340

Faretti Muška poslovna torba 340 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u teget boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Gabol Torbica na rame muška Flash 15x18x7cm

Gabol Torbica na rame muška Flash 15x18x7cm Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna izrađena od poliestera, PVC free materijal. Torbica ima dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice.U centralnom delu ima dodatna pregrada, koja se takođe zatvara uz pomoć zipa.Na prednjoj i zadnjoj strani se nalaze dodatni džepovi.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Faretti Muška torbica 334

Faretti Muška torbica 334 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u svetlobraon boji i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima jedan uspravni džep na rasjferšlus. Unutrašnji deo sadrži dve pregrade od kojih jedna ima magnetni zatvarač. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik, kao i manji notes, futrola za naočare i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

`