CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Deuter Muške Torbe: Pouzdane za Svaku Avanturu

Deuter muške torbe su neophodan komad opreme za sve avanturiste koji žele da svoju opremu prenesu na siguran i praktičan način. Ove torbe se ističu svojom izdržljivošću, stilom, raznovrsnošću i praktičnošću, što ih čini idealnim izborom za sve vrste avantura.

Kao lider u industriji sportske opreme, Adidas je stvorio liniju Deuter muških torbi koja prelazi granice kvaliteta i dizajna. Ove torbe su napravljene od najkvalitetnijih materijala koji se pažljivo biraju kako bi se osigurala maksimalna izdržljivost i pouzdanost. Bilo da idete na planinarenje, kampovanje ili putovanje, Deuter torbe će vam omogućiti da svoju opremu transportujete na siguran i udoban način.

Jedan od najvećih problema sa kojima se avanturisti susreću je slaba izdržljivost njihovih torbi. Međutim, sa Deuter torbama, ovo više nije problem. Izrađene od izdržljivog i vodootpornog materijala, ove torbe su otporne na habanje i teške uslove. Takođe, njihova snažna struktura omogućava da u njih možete staviti veliku količinu opreme bez straha da će se oštetiti.

Deuter muške torbe su takođe veoma funkcionalne i praktične. Sa mnogo pregrada i džepova, omogućavaju vam organizaciju i lako pronalaženje vaše opreme. Pored toga, neke od torbi imaju i odvojive pregrade za cipele ili mokru odeću, što ih čini još praktičnijim za putovanja.

Kada je reč o stilu, Adidas je mislio na sve. Deuter muške torbe su dostupne u različitim bojama i dizajnima, tako da možete pronaći onu koja najbolje odgovara vašem ukusu. Bilo da preferirate klasičan ili moderni dizajn, sigurno ćete naći torbu koja će zadovoljiti vaše potrebe.

Sa Deuter muškim torbama, avanture nikad neće biti iste. Bilo da se radi o dnevnom izletu ili višednevnom kampovanju, ove torbe će vam pružiti sigurno i udobno nošenje vaše opreme. Njihova izdržljivost i praktičnost čine ih pouzdanim pratiteljima u svim avanturama.

Ukratko, Deuter muške torbe su idealan izbor za sve avanturiste koji traže siguran, praktičan i stilizovan način transportovanja svoje opreme. Bilo da ste planinar, kampista ili putnik, ove torbe će vas pratiti na svakom koraku i garantovano opravdati vaše poverenje.

Nemojte više čekati, posetite našu online prodavnicu i pogledajte našu široku ponudu Deuter muških torbi. Očekuje vas veliki izbor različitih modela i dizajna koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Neka vaša avantura počne sa Deuter torbama!

Gabol Torba na rame Cross 12x18x4cm Stone

Gabol Torba na rame Cross 12x18x4cm Stone Provjeri cijenu

Uz "cross" model mini torbice sve što ti je bitno biće uvek uz tebe. Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitniji dokumenti biti na sigurnom.Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca.Torbica je izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala i sastoji se od dve pregrade, obe se zatvaraju zipom.Kaiš, koji je ujedno i podesiv, se po potrebi može prebacivati sa leve na desnu stranu.Dimenzije: 12 x 18 x 4cmBoja: Crna

Pokloni Mandalorian The Child Novčanik 26005

Pokloni Mandalorian The Child Novčanik 26005 Provjeri cijenu

Grogu je mali vanzemaljac iz serije The Mandalorian koji jako liči na Yodu kada bi bio mladi. Karakteristike: originalni Star Wars proizvod plava osnova sa našivenim Child-om dimenzije 19 x 10.5 x 2 cm ženski novčanik  materijal 100% PU- nije za mlađe od 3 god

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Antony Morato Muška torba MMAB00355FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00355FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Gabol Torba na rame muška Neptuno 18x22x6cm

Gabol Torba na rame muška Neptuno 18x22x6cm Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna.Izradjena je od vodonepropusnog materijala i ne sadrži PVC plastiku.Poseduje jednu glavnu dobro organizovanu pregradu koje se zatvara zipom.Na prednjoj strani se nalazi još jedna pregrada, na čijoj spoljašnjoj strani je dodatni džep idealan za odlaganje sitnica, ključeva.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Muška torbica

Pepe Jeans Muška torbica Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnjost sa šest otvira za kartice i dva džepa različitih veličina, od koji je jedan sa patent zatvaračem. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Bočna ručka omogućava lako nošenje preko zgloba.

Faretti Muška torbica 334

Faretti Muška torbica 334 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u svetlobraon boji i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima jedan uspravni džep na rasjferšlus. Unutrašnji deo sadrži dve pregrade od kojih jedna ima magnetni zatvarač. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik, kao i manji notes, futrola za naočare i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna Provjeri cijenu

Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca. Torbica manjih dimenzija izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala, idealna za svaki dan. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom..

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans, veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Torbica MAGICALL Shoulder bag

Torbica MAGICALL Shoulder bag Provjeri cijenu

• Reciklirana tkanina: REPREVE™ sledljiv, reciklirani poliester napravljen od plastičnih boca • Pregrade: Glavna pregrada sa patentnim zatvaračem • Prednji džep sa patent zatvaračem • Kaiševi: Podesivi remen za rame • Veličina: 7,4' [V] k 5,9' [Š] k 2,3' [D] / Veličina: 19 cm [V] k 15 cm [Š] k 6 cm [D] • Zapremina: 2 L kapacitet • Sastav: 100% poliester

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Unutrašnjost sa podstavljenim odeljkom za nošenje tableta, džepom za mobilni telefon i dva džepa za olovke. Prednji i zadnji džep, omgućavaju lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Hummel Torba Hmlfrex Shoulder Bag T980206-2001

Hummel Torba Hmlfrex Shoulder Bag T980206-2001 Provjeri cijenu

Brend:HummelRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: MuškiOpis: UNISEX LIFESTYLE TORBICE Karakteristike:

Gabol Torba na rame muška 20x25x8 cm Tibet braon

Gabol Torba na rame muška 20x25x8 cm Tibet braon Provjeri cijenu

Komforna muška torbica "reporterka" vrhunske izrade od veštačke kože. Kaiš je podesiv po dužini i izrađen od čvrstog platna. Sa prednje strane torbe je izdvojen džep, zatvara se pomoću zipa.

Faretti Muška aktovka 343

Faretti Muška aktovka 343 Provjeri cijenu

Muška poslovna torba, aktovka,od prirodne kože i maksimalno kvalitetnog mehanizma za otvaranje i zatvaranje od metala, sa čvrstom ručkom za držanje. Sastoji se od dve pregrade ispod poklopca, a u unutrašnjosti se nalaze tri posebne pregrade sa čvrstim postavljenim zidovima. Postava je visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, knjige i rokovnici.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 43 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Armani Exchange Muška torba 952526 CC838

Armani Exchange Muška torba 952526 CC838 Provjeri cijenu

INTL / ONE SIZEI. 100% POLIESTER II. 100% POLIURETAN POSTAVA: 100% POLIESTERMulti Armani Exchange je mladalačka linija poznatog dizajnera Giorgia Armanija, s kojom je svoju modnu estetiku prikazao kroz objektiv mladog modnog urbanog duha. Moderni i smeli krojevi i originalna paleta boja se prožimaju sa savremenim dizajnom i elegantnim detaljima.

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Dva unutrašnja džepa, jedan od njih sa patentnim zatvaračem, za poboljšanje organizacije. Prednji džep omogućava lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti. Više načina za nošenje: na ramenu, u ruci ili oko struka, jednostavim pričvršćivanjem kaiša.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Antony Morato Muška torba MMAB00352FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00352FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Osprey Torbica za oko struka Seral 4 w/Res Lumbar Pack

Osprey Torbica za oko struka Seral 4 w/Res Lumbar Pack Provjeri cijenu

• Težina: 0,3 kg • Dimenzije (CM): 19L / 33V / 11D • Tkanina: 210D Poli Honeicomb • Zapremina: 4L • 1.5L Hidraulics™ lumbalni rezervoar uključen • Klip za pričvršc´ivanje unutrašnjeg ključa • Tačka za pričvršc´ivanje LED svetla

Faretti Muška torbica 333

Faretti Muška torbica 333 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u teget boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima dva džepa na rasjferšlus sa prednje strane i jedan džep na rajsferšlus sa zadnje strane. Unutrašnji deo sadrži još jedan poseban džep na rajsferšlus. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 2 cmŠirina proizvoda: 22 cm

Osprey UNISEX torbica Duro Dyna Belt

Osprey UNISEX torbica Duro Dyna Belt Provjeri cijenu

• Težina: 0,2 kg • Dimenzije (CM): 15H 23V 9D • Tkanina: 320Gr najlon rastezljiva mreža • Zapremina: 2L • Litar: 2L • 100% mrežasta konstrukcija za potpunu prozračnost • Dvostruki ugaoni rukavi za flaše sa trakama za pričvršc´ivanje • Dvostruki otvoreni mrežasti džepovi na boku za hranu/otpad • Zadnji džep sa patentnim zatvaračem sa unutrašnjom organizacijom • Podstavljena mrežasta krila sa dvostrukim ErgoPull pojasom za kukove • Spoljašnje petlje za odlaganje štapova/mokre odec´e

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001 Provjeri cijenu

Brend:UNDER ARMOURRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: MuškiOpis: UNISEX ACC-OSTALO Karakteristike:

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack Provjeri cijenu

• Pregrada za rezervoar 1.5 L sa kaiševima za sigurno nošenje, magnet za kačenje ventila za jidrataciju. • Za vozače kojima je potrebna hidratacija ili skladištenje opreme tokom vožnje, ali preferiraju nošenje sa leđa i minimalizam koji pružaju lumbalni paketi. • Sa PFC-free reciklirani bluesign®-odobrnim najlonom; održiva konstrukcija koja je čvrsta i izdržljiva da izdrži godine vožnje. • Naši pojasevi za kukove pod uglom i kompresione trake specifične za bicikl pružaju stabilnost i udobnost držec´i ga uz telo. Ovo je napravljeno od prozračnog sigurnosnog pojasa od mrežice preko kuka, Osprey-evog ErgoPull sistema za zatvaranje pojasa preko struka koji vuče paket u lumbalni deo i Bočnih kompresionih kaiševa koji vuku teret blizu vašeg tela, pružajuc´i najudobniji, najsigurniji i stabilno nošenje. • Unutrašnja zakačka za ključeve • Zakačka za LED svetlo • 1.5L Hydraulics™ Lumbar Reservoir uključen • Dimenzije (CM): 19D / 34Š / 16D

Converse Torba Transition Sling

Converse Torba Transition Sling Provjeri cijenu

Converse torba.Prostrana glavna pregrada sa patent zatvaračem. Prednji džep sa patent zatvaračem za lak pristup i male osnovne stvari. Podesivi kaiš za poprečno telo. Detalji logotipa dodaju klasičnu završnicu. Zemlja porekla: Kina

`