CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Ženske torbe

Silvian Heach Ženske Torbe: Sofisticirani Detalji i Dizajn

Silvian Heach je italijanski brend koji pruža sofisticirane i elegantne torbe za moderne žene. Njihovi proizvodi su poznati po kvalitetu, dizajnu i detaljima koji su uvek u trendu. U njihovoj kolekciji ženskih torbi, Ženske Torbe Silvian Heach se izdvajaju kao nešto posebno - spajajući sofisticirane detalje sa funkcionalnošću, ove torbe postale su ultimativni modni dodatak za svaku ženu.

Kada su u pitanju ženske torbe, dizajn i detalji su od velike važnosti, a Silvian Heach ih je odradio savršeno. Svaka torba je pažljivo kreirana, kombinujući vrhunski materijal i sofisticirane detalje koji čine ove torbe jedinstvenim i neodoljivim. Od klasičnih modela do modernih dizajna, Ženske Torbe Silvian Heach nude različite stilove koji će zadovoljiti ukuse svake žene.

Ono što čini ove torbe posebnim jeste njihova svestranost. Bez obzira da li je potreban model za svakodnevnu upotrebu ili za posebnu priliku, Ženske Torbe Silvian Heach nude veliki izbor koji će zadovoljiti sve potrebe. One će savršeno upotpuniti svaki outfit, bilo da se radi o poslovnom ili opuštenom look-u. Takođe, mogu se nositi na različite načine - preko ramena, preko tela ili u ruci, što ih čini idealnim izborom za svaku priliku.

Jedna od glavnih karakteristika Ženskih Torbi Silvian Heach je njihova elegantnost. Ove torbe su savršene za svaku ženu koja želi da unese malo sofisticiranosti u svoj stil. Bez obzira da li se radi o svakodnevnim obavezama, poslovnom sastanku ili večernjem izlasku, sa ovim torbama ćete se osećati samouvereno i elegantno. One su simbol ženstvenosti i stila koji se neće izlizati sa vremenom.

Pored elegantnosti, ove torbe su i izuzetno funkcionalne. Udobne a istovremeno i elegantne, Ženske Torbe Silvian Heach pružaju sve što je potrebno svakoj modernoj ženi. Veliki broj džepova i pregrada omogućavaju organizovanje stvari u torbi, dok kvalitetni materijali garantuju dugotrajnost proizvoda. Možete biti sigurni da će Ženske Torbe Silvian Heach biti uz vas dugi niz godina.

Sofisticirani detalji i dizajn u kombinaciji sa funkcionalnošću čine Ženske Torbe Silvian Heach ultimativnim modnim dodatkom za svaku ženu. Ove torbe predstavljaju jedinstven spoj elegancije i praktičnosti, što je učinilo da su postale omiljeni izbor mnogih žena širom sveta.

Ako želite da se osetite sofisticirano i elegantno, posetite našu prodavnicu i pronađite svoju savršenu Žensku Torbu Silvian Heach. Izaberite svoj omiljeni model i dozvolite da Soficisticirani detalji i dizajn upotpune vaš stil. Nećete se pokajati!

Miami Beach Torba za plažu 07

Miami Beach Torba za plažu 07 Provjeri cijenu

Prugasta zeleno-bela torba za plažu sa ručkama od upletenog kanapa dimenzija 45x10x33. Uz torbu dobijate novčanik vezan za unutrašnjost. Izrađena od materijala čvrstog i otpornog na habanje platna.

Faretti Ženska kožna torbica 363

Faretti Ženska kožna torbica 363 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 28 cm

Faretti Ženska kožna torbica 366

Faretti Ženska kožna torbica 366 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 25 cm

Torba putna travelite 80s collection lilac/dark lilac/navy 82005 14

Torba putna travelite 80s collection lilac/dark lilac/navy 82005 14 Provjeri cijenu

Povratak u 80-e sa putopisnom putnom torbom Travelite 80s Collection u trendovskom retro dizajnu. Karakteristike:Lagana, meka unutrašnja postava sa printomUklonjive i podesive narameniceSigurnosni odeljak za dragocenosti na zadnjoj straniUnutrašnji džep sa patent zipomDva manja džepa unutraMaterijal: Visokokvalitetni materijal prijatnog i mekog osec´ajaDimenzije: 55 x 34 x 21 cm kapacitet: 37 lTežina: 1.4 kg

La Carrie kožna modna dizajnerska crna torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska crna torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

U svakom trenutku, ova kožna torba odaje notu klase i pruža vam osećaj da ste uvek u trendu sa najvišim standardima mode.

Pokloni Ženska Torba Maca II 14581

Pokloni Ženska Torba Maca II 14581 Provjeri cijenu

Ženske torbe sa likom slatkih mačaka. Miauuuuu. Karakteristike: jedna ženska torba sa 3d slikom slatke mace zatvara se rajfešlusom dimenzije torbe bez ušiju 38 X 27 cm materijal velur, nešto nalik izvrnutoj koži 

Pinko Love Mini Puff CL. Sheep Nappa kožna modna dizajnerska krem torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Pinko Love Mini Puff CL. Sheep Nappa kožna modna dizajnerska krem torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ova izvrsna kožna torba savršeno spaja tradiciju i modernost. Njen neupadljivi luksuz privlači poglede, dok njena funkcionalnost zadovoljava sve vaše potrebe. Budite pripremljeni za sve što vam život donese uz ovu bezvremensku lepotu na vašoj ruci.

Faretti Ženska kožna torbica 409

Faretti Ženska kožna torbica 409 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 23 cm

Armani Exchange Ženska torbica 942650 CC794

Armani Exchange Ženska torbica 942650 CC794 Provjeri cijenu

Opis:Shopper torbaRučke na vrhuLogo oznakaINTL / ONE SIZEI. 100% POLIESTER II. 100% POLIURETAN POSTAVA: 100% POLIESTERMulti Armani Exchange je mladalačka linija poznatog dizajnera Giorgia Armanija, s kojom je svoju modnu estetiku prikazao kroz objektiv mladog modnog urbanog duha. Moderni i smeli krojevi i originalna paleta boja se prožimaju sa savremenim dizajnom i elegantnim detaljima.

Pulse Torbica City Fashion Girl 121449

Pulse Torbica City Fashion Girl 121449 Provjeri cijenu

Bilo da putujete ili vam treba za slobodno vreme, torbice su pogodne za više namena. Moderan dizajn upotpuniće vašu kreaciju. Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U asortimanu pastelnih, roze i mint boja i sa esencijalnom crnom, kolekcija Pepe Jeans Jeny inspiriše svežinu i stil. Svideće Vam se udobni rančevi, torbe na rame, novčanici i učiniće da se osećate slobodnim sa svim što Vam je potrebno za svaku dnevnu aktivnost. Veliki glavni odeljak sa tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, idealni su za odlaganje pribora i ličnih stvari. Džep na zadnjoj strani sa rajsferšlusom, obezbeđuje veću sigurnost i poboljšanje organizacije ličnih stvari. Kratka ručka i uklonjivi podesivi kaiš za rame. Više načina za nošenje: u ruci, na ili preko ramenu. Da li Vam se dopada mini torbica u vidu priveska?

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U asortimanu pastelnih, roze i mint boja i sa esencijalnom crnom, kolekcija Pepe Jeans Jeny inspiriše svežinu i stil. Svideće Vam se udobni rančevi, torbe na rame, novčanici i učiniće da se osećate slobodnim sa svim što Vam je potrebno za svaku dnevnu aktivnost. Veliki glavni odeljak sa zatvaračem. Tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, idealan je za odlaganje pribora i ličnih stvari. Podesivi kaiš je tu kako bi odabraili Vaš stil za nošenje - na ili preko ramena. Da li Vam se dopada mini torbica u vidu priveska?

Gabol Torba na rame ženska kožna Delhi 38x28x8cm

Gabol Torba na rame ženska kožna Delhi 38x28x8cm Provjeri cijenu

Velika ženska kožna torba sofisticiranog dizajna i veoma zanimljivog oblika.Izradjena od najkvalitenije prirodne kože.Poseduje kožni podesivi kaiš.Na prednjem zipu se nalaze kožni visuljci nalik ribljoj kosti.Torba ima veliku glavnu pregradu sa odeljkom za sitnice.Na prednjoj strani se nalazi dodatni džep koji se zatvara zipom, a sa zadnje strane takodje poseduje dodatnu pregradu.

Gabol Torba na rame ženska mini Nala 12x19x4cm

Gabol Torba na rame ženska mini Nala 12x19x4cm Provjeri cijenu

Mini model torbice modernog dizajna.Izrađena od eko kože.Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitnija dokumenta biti na sigurnom.Unutar torbice se nalazi izdvojena pregrada za sitnice.

La Carrie kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Dok je držite u ruci, osećate sigurnost i snagu vrhunskog kvaliteta. Svaki detalj je pažljivo izrađen, od luksuznih ručki do besprekorno postavljenih šavova, čineći je pravim remek-delom. Postanite oličenje luksuza i sofisticiranosti uz ovu prelepu kožnu torbu koja će vas pratiti u svakom važnom trenutku vašeg života.

Gabol Torba na rame ženska Prodigy 24x19x9cm

Gabol Torba na rame ženska Prodigy 24x19x9cm Provjeri cijenu

Savršeno organizovana torba za svaki dan, manjih dimenzija, izrađena od sintetičke kože, puder roze boje.Torba osim glavne velike pregrade sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara pomoću zipa, a sa zadnje strane torbe je manja sakrivena pregrada koja se takođe zatvara zipom.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Little Marcel Damska Tašna 21202 + Kišobran Fi Sc1926

Little Marcel Damska Tašna 21202 + Kišobran Fi Sc1926 Provjeri cijenu

Karakteristike Paket se sastoji od tašne I kišobrana Damska tašna Little Marcel: Damska torba kolekcije Proleće-Leto Visoki kvalitet i moderan dizajn čine je praktičnom svakog dana i u svim prilikama. Izrađena je od visoko kvalitetne eko kože sa preglednim pregradama i džepovima.  Veličina 28 x 13x 27 cm Kišobran visokog kvaliteta i atraktivnog dizajna. Prečnik: 53 cm Manuelno otvaranje  Plastična ručka  Materijal: POLYESTER  Windproof - Waterproof Zemlja porekla Kina

Superdry Ženska torbica W9110004A

Superdry Ženska torbica W9110004A Provjeri cijenu

Opis:Crossbody torbaVeličina: malaZatvaranje na zipLogo detajlINTL / One Size 100% KOŽACrna Superdry je savremena robna marka, koja povezuje engleski kvalitet, uticaje japanskog grafičkog dizajna i atmosferu vintage Amerike. Superdry pokriva sve segmente muške i ženske odeće sa naglaskom na uličnoj i urbanoj modi.

P....S....fashion Ženska torba YYBCTOR038 01

P....S....fashion Ženska torba YYBCTOR038 01 Provjeri cijenu

TORBA Lice - Poliuretan: 100% Detalj - Plastika: 100% Postava - Poliestar: 100%

Pulse Torba Na Rame Trieste Ethno Jeans 121508

Pulse Torba Na Rame Trieste Ethno Jeans 121508 Provjeri cijenu

Pratite trendove? Volite modu? Ali uz to i dobar kvalitet? Pravi balans uspostavljen je u modnoj kolekciji između cene i kvaliteta. Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Karakteristike Dimenzije: 23x29x15cm Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

Faretti Ženska kožna torbica 353

Faretti Ženska kožna torbica 353 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 11 cmŠirina proizvoda: 30 cm

Faretti Ženska kožna torbica 357

Faretti Ženska kožna torbica 357 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 27 cm

Faretti Ženska kožna torbica 352

Faretti Ženska kožna torbica 352 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Faretti Ženska kožna torbica 345

Faretti Ženska kožna torbica 345 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 11 cmŠirina proizvoda: 28 cm

Faretti Ženska kožna torbica 349

Faretti Ženska kožna torbica 349 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 18 cm

La Carrie kožna modna dizajnerska plava torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska plava torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ova torba od premium kože je ne samo simbol statusa, već i odraz vaše jedinstvene ličnosti. Njena raskošna elegancija i prefinjenost podižu vaš stil na potpuno novi nivo. Bez obzira da li je nosite na poslovnom sastanku ili na večernjoj proslavi, ova torba će vam uvek doneti pohvale i divljenje.

Ranac travelite basics melange navy/grey 096308 20

Ranac travelite basics melange navy/grey 096308 20 Provjeri cijenu

Travelite Basics Melange ranac idealan je za školu, fakultet i svakodnevni život. Karakteristike: Podesive i podstavljene naramenice sa dodatnim pojasom oko struka ručka za nošenje 3 glavna odeljkaU zadnjem glavnom odeljku 1 podstavljeni odeljak za laptop sa trakom i čičak kopčom (za laptop do 15.6 inča)U prednjoj glavnoj pregradi 3 klizne pregrade, 1 mrežasta pregrada sa patent zatvaračem i 2 držača za olovke1 pregrada sa patentnim zatvaračem na prednjoj straniNa desnoj i levoj strani 1 elastična mrežasta pregrada za flaše za piće ili kišobraneLeđa su podstavljena i prozračnaojačano dno rancaMaterijal: poliesterDimenzije: 31 x 16 x 45 cmTežina: 0.7 kg, kapacitet: oko 22 l

Gabol Torba na rame ženska Aura 31x29x16cm

Gabol Torba na rame ženska Aura 31x29x16cm Provjeri cijenu

Velika kežual torba, sa dugačkim drškama.Izradjena od kombinacije vodonepropusnog materijala i eko kože.Torba modernog dizajna sa štepanim delovima.Poseduje veliki unutrašnji prostor.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.Dimenzije: 31 x 29 x 16cm.

Faretti Ženska kožna torbica 368

Faretti Ženska kožna torbica 368 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 25 cm

Gabol Torba na rame ženska mini Lexa 11x17x2cm

Gabol Torba na rame ženska mini Lexa 11x17x2cm Provjeri cijenu

Mini model torbice modernog dizajna.Izrađena od vodonepropusnog materijala.Lako uklopiva uz bilo koju odevnu kombinaciju.Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitnija dokumenta biti na sigurnom.Unutar torbice se nalazi izdvojena pregrada za sitnice.

`