CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Ženske torbe

Ljubičaste Ženske Torbe: Boja Kraljevske Elegancije

Kada je reč o modi, postoji jedna boja koja je sinonim za kraljevsku eleganciju - ljubičasta. Ova predivna nijansa je odavno omiljena među damama zbog svoje sofisticiranosti i univerzalnosti. A što se tiče ženskih torbi, ljubičasta je nezaobilazni izbor za sve one koje žele da izgledaju elegantno i šik.

Ljubičasta je boja koja asocira na luksuz, moć i raskoš. Zato ne čudi što se često naziva i "kraljevskom bojom". U prošlosti, samo je kraljevska porodica imala privilegiju da nosi ovu nijansu, ali srećom, danas je dostupna svima. Bilo da se radi o svetlijoj lavandi, dubokoj ljubičastoj ili nežnoj ljubičasto-roze boji, sve varijante ove boje su prelepe i upečatljive.

Osim elegantnosti, ljubičasta torba je i veoma praktičan modni dodatak. Ona se lako kombinuje sa drugim bojama, što je čini odličnim izborom za razne prilike. Možete je nositi uz svoje omiljene farmerke i majicu za ležeran izgled, ili uz malu crnu haljinu za večernji izlazak. Takođe, ljubičasta torba može da posluži i kao detalj koji će običan outfit učiniti zanimljivijim i uneti dozu glamura.

Osim što je boja kraljevske elegancije, ljubičasta je i veoma popularna u svetu mode. Ukoliko želite da budete u trendu, svakako dodajte barem jednu ljubičastu torbu u svoju kolekciju. Bilo da je u pitanju torba sa lancem, šoping torba ili clutch, ova nijansa će svakoj kombinaciji dati dozu šarma.

Kod odabira ljubičaste torbe važno je obratiti pažnju na kvalitet i dizajn. Upravo zato vam preporučujemo da posetite našu internet prodavnicu gde možete pronaći raznovrsne ljubičaste ženske torbe koje će se savršeno uklopiti u vaš stil. Naš asortiman obuhvata torbe različitih brendova i veličina, tako da svaka žena može pronaći nešto za sebe.

Ukoliko želite da izgledate kao princeza u svakoj prilici, onda je ljubičasta torba pravi izbor za vas. Neka ova boja bude vaš modni zaštitni znak i izazovite divljenje gde god da se pojavite. Dodajte malo kraljevskog šika u svoj ormar i budite spremne za sve modne izazove uz ljubičaste ženske torbe.

Pulse Torbica City Black Flower 121441

Pulse Torbica City Black Flower 121441 Provjeri cijenu

Bilo da putujete ili vam treba za slobodno vreme, torbice su pogodne za više namena. Moderan dizajn upotpuniće vašu kreaciju. Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

Gabol Torba na rame ženska kožna Delhi 38x28x8cm

Gabol Torba na rame ženska kožna Delhi 38x28x8cm Provjeri cijenu

Velika ženska kožna torba sofisticiranog dizajna i veoma zanimljivog oblika.Izradjena od najkvalitenije prirodne kože.Poseduje kožni podesivi kaiš.Na prednjem zipu se nalaze kožni visuljci nalik ribljoj kosti.Torba ima veliku glavnu pregradu sa odeljkom za sitnice.Na prednjoj strani se nalazi dodatni džep koji se zatvara zipom, a sa zadnje strane takodje poseduje dodatnu pregradu.

s.Oliver Torba

s.Oliver Torba Provjeri cijenu

Karakteristike Materijal: Gornji materijal: 100% poliuretan Postava: 100% poliester Zemlja porekla: Kina

P....S....fashion Ženska torba JZ22TOR041 02

P....S....fashion Ženska torba JZ22TOR041 02 Provjeri cijenu

TORBA Lice - Poliuretan: 100% Postava - Poliestar: 100%

Faretti Ženska kožna torbica 350

Faretti Ženska kožna torbica 350 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Faretti Ženska kožna torbica 348

Faretti Ženska kožna torbica 348 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 20 cm

Pulse Torba Na Rame Venezia Flower Jeans 121507

Pulse Torba Na Rame Venezia Flower Jeans 121507 Provjeri cijenu

Pratite trendove? Volite modu? Ali uz to i dobar kvalitet? Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Karakteristike Dimenzije: 52x36x20cm Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Jednostavnost i lepota definišu Salma kolekciju Pepe Jeans, dostupnu u crnoj, bež ili pastelno plavoj boji. Kolekcija koja zaista ide uz sve. Svideće Vam se dodaci: mala ukrasna torbica za novčiće na većini komada i žakard kaiš sa logotipom Pepe Jeans. Nećete znati za kojim model da se odlučite. Koja boja najviše odgovara Vašem stilu? Prelepa torba sa tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, za odlaganje pribora i ličnih stvari. Džep na zadnjoj strani sa patent zatvaračem, za veću sigurnost i poboljšanje organizacije ličnih stvari. Kratka ručka i podesivi kaiš za pričvršćivanje za veću udobnost.

Faretti Ženska kožna torbica 385

Faretti Ženska kožna torbica 385 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 15 cm

Faretti Ženska kožna torbica 375

Faretti Ženska kožna torbica 375 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 23 cm

Faretti Ženska kožna torbica 356

Faretti Ženska kožna torbica 356 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 16 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 24 cm

Gabol Torba na rame ženska Aura 25x17x7cm

Gabol Torba na rame ženska Aura 25x17x7cm Provjeri cijenu

Torba srednje veličine i zanimljivog oblika i dizajna. Izradjena od kombinacije vodonepropusnog materijala i eko kože.Torba ima glavnu pregradu sa odeljkom za sitnice, prednji džep koji se zatvara zipom, ali i malu pregradu na leđima, koja se može koristiti za ključeve.Torba poseduje dva bočna džepa, koji si idealni za odlaganje telefona, ključeva, karmina.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Gabol Torba na rame ženska Prodigy 24x19x9cm

Gabol Torba na rame ženska Prodigy 24x19x9cm Provjeri cijenu

Savršeno organizovana torba za svaki dan, manjih dimenzija, izrađena od sintetičke kože, puder roze boje.Torba osim glavne velike pregrade sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara pomoću zipa, a sa zadnje strane torbe je manja sakrivena pregrada koja se takođe zatvara zipom.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Pinko Love Mini Puff CL. Sheep Nappa kožna modna dizajnerska žuta torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Pinko Love Mini Puff CL. Sheep Nappa kožna modna dizajnerska žuta torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ova premium kožna torba kombinuje stil, trajnost i praktičnost. Sa prefinjenim detaljima i bezvremenskim dizajnom, oduševljava svaki put kada je nosite. Uživajte u luksuzu koji traje - vaša idealna modna pratnja za svaku priliku.

Titan Torbica oko struka travelite 000099 01

Titan Torbica oko struka travelite 000099 01 Provjeri cijenu

Torbica koja se nosi oko struka, marke Travelite podiže sigurnost prilikom putovanja na još viši nivo. Torbica poseduje mnoštvo zgodnih džepova za karte i druga slična dokumenta i dva velika džepa koja se zatvaraju pomoću zip patenta. Radi što bolje organizacije torbica poseduje pregrade za kreditne kartice. Dimenzije: 24 x 1 x 14 cm.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Nova kolekcija torbi i aksesoara Kylie brenda Pepe Jeans, u neutralnim tonovima, ne može biti lepša. Napravljena je od veoma lagane eko kože sa prošivenim detaljima. Svi artikli imaju odgovarajući metalni logo na prednjoj strani, koji, zajedno sa atraktivnošću materijala i boje, daje artiklu neverovatno elegantan efekat. U ovoj kolekciji naći ćete torba, rančeve i torbe na rame. Koji je Vaš savršen model za svaku priliku? Tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem za odlaganje pribora i ličnih stvari. Uključuje odvojivi kaiš, radi veće svestranosti. Mogućnost povećavanja kapaciteta, zahvaljujući rajsferšlusu sa strane. Zadnji džep sa zatvaračem omogućava lak pristup sitnicama. Podesivi kaiš radi lakšeg nošenja na ili preko ramena.

Faretti Ženska kožna torbica 358

Faretti Ženska kožna torbica 358 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 27 cm

Faretti Ženska kožna torbica 353

Faretti Ženska kožna torbica 353 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 11 cmŠirina proizvoda: 30 cm

Pepe jeans torba za rame cuore 62.757.61

Pepe jeans torba za rame cuore 62.757.61 Provjeri cijenu

Neka Vaše srce uvek bude vidljivo. Posebno na Pepe Jeans torbi na rame iz kolekcije Cuore. Otvorenog srca dopuštamo da nam se događaju najlepše stvari. Neka to bude svakog dana! Možda će vas zanimati i ostali modeli Pepe Jeans torbi.

Faretti Ženska kožna torbica 405

Faretti Ženska kožna torbica 405 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 5 cmŠirina proizvoda: 25 cm

Faretti Ženska kožna torbica 344

Faretti Ženska kožna torbica 344 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 11 cmŠirina proizvoda: 28 cm

Armani Exchange Ženska torbica 942650 CC794

Armani Exchange Ženska torbica 942650 CC794 Provjeri cijenu

Opis:Shopper torbaRučke na vrhuLogo oznakaINTL / ONE SIZEI. 100% POLIESTER II. 100% POLIURETAN POSTAVA: 100% POLIESTERMulti Armani Exchange je mladalačka linija poznatog dizajnera Giorgia Armanija, s kojom je svoju modnu estetiku prikazao kroz objektiv mladog modnog urbanog duha. Moderni i smeli krojevi i originalna paleta boja se prožimaju sa savremenim dizajnom i elegantnim detaljima.

Puma Torba Puma Core Pop Shopper 079472-04

Puma Torba Puma Core Pop Shopper 079472-04 Provjeri cijenu

Brend:PumaRobna grupa: TorbeBoja: ŽutaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: divTORBA PUMA CORE BASE SHOPPER je ženska sportska torba za svaki dan.nbspdivdivbrdivdivKljucne karakteristikedivdivbrdivdivNaziv proizvoda Ženska torbadivdivBrend PumadivdivKolekcija proleceleto 2023divdivDimenzije 36x36x11 cmdivdivZemlja porekla VijetnamdivdivSastav 100 poliesterdiv Karakteristike:

s.Oliver Torba

s.Oliver Torba Provjeri cijenu

Karakteristike Materijal: spolja 100% poliuretan Zemlja porekla: Kina

Gabol Torba na rame ženska kožna Dharma 38x28x8cm

Gabol Torba na rame ženska kožna Dharma 38x28x8cm Provjeri cijenu

Velika ženska kožna torba sofisticiranog dizajna i veoma zanimljivog oblika.Izradjena od najkvalitenije prirodne kože.Poseduje kožni podesivi kaiš.Torba ima veliku glavnu pregradu,sa odeljkom za sitnice.Na prednjoj strani se nalazi dodatni džep koji se zatvara zipom, a sa zadnje strane takodje poseduje dodatnu pregradu.

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ovaj nezamenljiv modni dodatak ističe se po svom ekskluzivnom dizajnu i pažljivo odabranim detaljima.

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Uz ovu premium kožnu torbu, svaki korak postaje modni izričaj. Njena sofisticiranost i bezvremenska elegancija čine je savršenim spojem umetnosti i praktičnosti. Dozvolite sebi da budete neodoljivi uz ovu nezaboravnu modnu poslasticu.

Puma Torba Puma City Tote Bag 078044-01

Puma Torba Puma City Tote Bag 078044-01 Provjeri cijenu

Brend:PumaRobna grupa: TorbeBoja: SivaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: ZENSKE LFST TORBE Karakteristike:

La Carrie kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Uz neuporedivu mekoću i postojanost premium kože, ova torba pruža jedinstveni osećaj zadovoljstva svaki put kada je nosite. Njen izvanredan kvalitet garantuje dugotrajnost, čineći je nasledstvom koje ćete rado preneti generacijama. Otkrijte savršenstvo u svakom detalju i iskusite pravi luksuz uz ovu bezvremensku kožnu torbu, koja je više od moda - to je izjava o stilu.

Pulse Torba Na Rame Trieste Ethno Jeans 121508

Pulse Torba Na Rame Trieste Ethno Jeans 121508 Provjeri cijenu

Pratite trendove? Volite modu? Ali uz to i dobar kvalitet? Pravi balans uspostavljen je u modnoj kolekciji između cene i kvaliteta. Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Karakteristike Dimenzije: 23x29x15cm Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

`