CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Roze Muške Torbe: Moderni i Neobični Dizajn

Roze muške torbe su savršen način da dodate malo boje i osobnosti svom modnom izgledu. Ovi moderni i neobični dizajni torbi su sve popularniji među muškarcima koji žele unijeti dašak originalnosti u svoje modne kombinacije.

Jedna od glavnih prednosti roze muških torbi je njihova svestranost. Ove torbe su pogodne za svaku priliku, od casual izgleda do poslovnih sastanaka. Mogu se nositi kao ruksak, preko ramena ili u ruci, što ih čini vrlo praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Takođe, roze boja je veoma jednostavna za kombinovanje sa drugim bojama, što vam daje mogućnost da istaknete svoj lični stil i izrazite svoju kreativnost.

Međutim, ono što čini ove torbe zaista posebnim je njihov moderni i neobični dizajn. Često se koriste različiti materijali poput kože, platna ili druge moderne tehnike, dajući torbama jedinstven izgled. Takođe, u ponudi su različiti oblici i veličine, pa svaki muškarac može pronaći idealnu torbu koja odgovara njegovim potrebama i stilu.

Osim što su praktične i moderne, roze muške torbe imaju i jedan veoma važan faktor - privlačnost. Koliko puta ste primetili muškarca sa roze torbom i pomislili da izgleda hrabro i samouvereno? Roze boja može pružiti muškarcu hrabriji izgled, što je zaista privlačno. U današnje vreme kada se modni izgledi sve više slične, roze muške torbe su prilika za pokazivanje sopstvenog stila i individualnosti.

Ukoliko želite da svoj izgled učinite zanimljivijim i drugačijim, roze muška torba je prava stvar za vas. Neka ova torba postane vaša omiljena moda detalj i izdvojite se iz mase. Kombinujte je sa drugim komadima garderobe i stvorite svoj jedinstveni modni izgled.

Upravo zbog svoje raznolikosti, roze muške torbe su postale neophodan dodatak u garderobi svakog muškarca. Bilo da se radi o casual dnevnoj kombinaciji ili elegantnom poslovnom izgledu, ove torbe će vas uvek izdvojiti iz mase. Za raznovrsnu ponudu roze muških torbi, posetite link ispod članka i pronađite svoj savršen model. Čuvajte svoje stvari sa stilom i poslovnošću uz roze muške torbe!

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pokloni Harry Potter Gryffindor Novčanik 24939

Pokloni Harry Potter Gryffindor Novčanik 24939 Provjeri cijenu

Novčanik sa logom Gryffindora je odličan poklon za sve male i velike obožavateljke Harry Pottera i njegove družine. Karakteristike: originalni Harry Potter proizvod kombinacija Gryffindor boja dimenzije 19 x 10.5 x 2 cm ženski novčanik materijal poliuretan

Adidas Pojas za bidon Running Gear Bottle Bag

Adidas Pojas za bidon Running Gear Bottle Bag Provjeri cijenu

• Dimenzije: 39,5 cm x 15 cm x 6,5 cm • 100% reciklirano poliestersko tkanje • Podesivi remen oko struka sa kopčom • Bočni rastezljivi džep sa patent zatvaračem • Zavežite zatvarač na vrh držača za flaše • Reflektujuc´i detalji

Jack&Jones Muška torba 12229083

Jack&Jones Muška torba 12229083 Provjeri cijenu

INTL / One Size100% POLIESTER-POLIURETANCrna Jack&Jones predstavlja urbanu modu za savremene i provokativne muškarce. Glavna zvezda svake kolekcije je kvalitetan džins za sve generacije. Sa svojim raznovrsnim modnim krojevima je namenjen širokoj ciljnoj populaciji.

Viter Torba kožna muška per uomo

Viter Torba kožna muška per uomo Provjeri cijenu

Crna kožna torba 'Peterson' Dimenzije: 25x15cm Debljina: 5cm Maksimalna dužina kaiša: 140cm

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna Provjeri cijenu

Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca. Torbica manjih dimenzija izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala, idealna za svaki dan. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom..

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna manjih dimenzija, ali kompaktna. Sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara zipom, a unutar njega je pregrada u koju možete odložiti mobilni telefon. Unutar glavne i najveće pregrade sa zadnje strane se nalazi manji džep, koji se takođe zatvara zipom. Sa zadnje strane torbice je još jedan džep, zatvara se pomoću zipa.

Disney Mickey Torba oko struka

Disney Mickey Torba oko struka Provjeri cijenu

Astronaut Mickey je ovaj put otišao na Mesec da postavi svoju zastavu i pozdravi nas odatle. Tako je srećan što je njegova magija učinila da zvezde padalice polete! Ne oklevajte da na putovanja ili kratke izlete tokom vikenda ponesete jedan od kofera koji je savršen za putovanja najmlađih u kući. Tu su i rančevi, putna torba i pernica – sve u kolekciji Mickey on the moon. Videćete kako ćete i vi jednog dana moći da se popnete na Mesec! Slobodne ruke za maksimalno uživanje u igri, šetnji i novim avanturama. Sve sitnice su tu, baš na dohvat ruke.

Movom torba na rame clark 57.550.61

Movom torba na rame clark 57.550.61 Provjeri cijenu

Upotpunite sofisticiran izgled detaljima koji Vas upotpunjuju.U ovoj torbi na rame iz Clark kolekcije možete poneti sve ono što Vam treba kada izađete iz kuće.

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001 Provjeri cijenu

Brend:UNDER ARMOURRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: MuškiOpis: UNISEX ACC-OSTALO Karakteristike:

Antony Morato Muška torba MMAB00358FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00358FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Pepe Jeans Muška torbica

Pepe Jeans Muška torbica Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnjost sa šest otvira za kartice i dva džepa različitih veličina, od koji je jedan sa patent zatvaračem. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Bočna ručka omogućava lako nošenje preko zgloba.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans, veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Gabol Torba na rame Cross 12x18x4cm Stone

Gabol Torba na rame Cross 12x18x4cm Stone Provjeri cijenu

Uz "cross" model mini torbice sve što ti je bitno biće uvek uz tebe. Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitniji dokumenti biti na sigurnom.Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca.Torbica je izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala i sastoji se od dve pregrade, obe se zatvaraju zipom.Kaiš, koji je ujedno i podesiv, se po potrebi može prebacivati sa leve na desnu stranu.Dimenzije: 12 x 18 x 4cmBoja: Crna

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe jeans torba na rame bumper 75.854.61

Pepe jeans torba na rame bumper 75.854.61 Provjeri cijenu

Mladoliko i sportski želite da izgledate? Pomoć potražite od ove Pepe Jeans torbe na rame. Rado će se odazvati pozivu da bude uvek uz Vas. Možda će vas zanimati i ostali modeli Pepe Jeans torbi.

Adidas DAILY Torba oko struka

Adidas DAILY Torba oko struka Provjeri cijenu

• Jedna glavna pregrada • Podesiv kaiš • Logo ADIDAS • Sastav: 100% reciklirani poliester

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Muška torbica

Pepe Jeans Muška torbica Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnjost sa šest otvira za kartice i dva džepa različitih veličina, od koji je jedan sa patent zatvaračem. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Bočna ručka omogućava lako nošenje preko zgloba.

Jack&Jones Muška torba 12228262

Jack&Jones Muška torba 12228262 Provjeri cijenu

INTL / One Size100% POLIESTERSiva Jack&Jones predstavlja urbanu modu za savremene i provokativne muškarce. Glavna zvezda svake kolekcije je kvalitetan džins za sve generacije. Sa svojim raznovrsnim modnim krojevima je namenjen širokoj ciljnoj populaciji.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Osprey UNISEX torbica Duro Dyna Belt

Osprey UNISEX torbica Duro Dyna Belt Provjeri cijenu

• Težina: 0,2 kg • Dimenzije (CM): 15H 23V 9D • Tkanina: 320Gr najlon rastezljiva mreža • Zapremina: 2L • Litar: 2L • 100% mrežasta konstrukcija za potpunu prozračnost • Dvostruki ugaoni rukavi za flaše sa trakama za pričvršc´ivanje • Dvostruki otvoreni mrežasti džepovi na boku za hranu/otpad • Zadnji džep sa patentnim zatvaračem sa unutrašnjom organizacijom • Podstavljena mrežasta krila sa dvostrukim ErgoPull pojasom za kukove • Spoljašnje petlje za odlaganje štapova/mokre odec´e

Pokloni Minnie Mouse Novčanik 26001

Pokloni Minnie Mouse Novčanik 26001 Provjeri cijenu

Originalni licencirani Disney proizvod Minnie Mouse roza crni novčanik za devojke. Karakteristike: originalni Disney proizvod prljava roza boja sa crnim tufnama ženski novčanik materijal 90% poliuretan i 10% poliester dimenzije 19 x 10,5 x 2 cm

Torbica za oko struka COCONUT RIDE WP J Bum Bag

Torbica za oko struka COCONUT RIDE WP J Bum Bag Provjeri cijenu

• Tkanina: Lažno krzno od poliestera • Pregrade: 1 glavni patent zatvarač • 1 prednji patent zatvarač • Podesivi pojas • ROXY vezena zakrpa • Veličina: 5,12' [V] x 9,84' [Š] x 3,54' [D] / 13 [V] x 25 [Š] x 9 [D] cm • Sastav 100% poliester

Faretti Muška torbica 333

Faretti Muška torbica 333 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u teget boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima dva džepa na rasjferšlus sa prednje strane i jedan džep na rajsferšlus sa zadnje strane. Unutrašnji deo sadrži još jedan poseban džep na rajsferšlus. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 2 cmŠirina proizvoda: 22 cm

Adidas Pojas torbica za trčanje Running Belt

Adidas Pojas torbica za trčanje Running Belt Provjeri cijenu

• Dimenzije: 25 cm x 7,5 cm • 82% reciklirani poliester, 18% elastan jednostruki dres • Podstavljena pregrada za telefon • Mrežasti unutrašnji džepovi • Podesivi kaiš oko struka sa kopčom • Reflektujuc´i detalji

Pokloni Mandalorian The Child Novčanik 26005

Pokloni Mandalorian The Child Novčanik 26005 Provjeri cijenu

Grogu je mali vanzemaljac iz serije The Mandalorian koji jako liči na Yodu kada bi bio mladi. Karakteristike: originalni Star Wars proizvod plava osnova sa našivenim Child-om dimenzije 19 x 10.5 x 2 cm ženski novčanik  materijal 100% PU- nije za mlađe od 3 god

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

`