CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Ženske torbe

Joop Ženske Torbe: Elegancija Nemačkog Dizajna

Kada govorimo o ženskim torbama, jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih brendova koja se nalazi na tržištu je svakako Joop! Ova nemačka modna kuća ima dugu tradiciju i reputaciju po pitanju izrade luksuznih i prefinjenih proizvoda, a njihove ženske torbe nisu izuzetak.

Jedna od karakteristika ovog brenda je definitivno elegancija. Joop Ženske Torbe su savršena kombinacija jednostavnosti i sofisticiranosti. Njihov dizajn je minimalistički, ali istovremeno se ističu svojom suptilnom i rafiniranom estetikom. Ovo su torbe koje će svaka žena poželeti da ponese sa sobom svaki dan, bilo da se radi o poslovnom ili neformalnom okruženju.

Ono što je takođe važno napomenuti je da su torbe Joop! brenda veoma funkcionalne. Njihovi dizajneri su razmišljali o svakom detalju kako bi se zadovoljile potrebe moderne žene. Torbe su prostrane, poseduju mnogo unutrašnjih pregrada i džepova, što omogućava da se svi važni predmeti organizovano smeste unutar nje. Takođe, većina modela ima i dodatni kaiš koji omogućava nošenje na ramenu, što je posebno korisno u situacijama kada je potrebno slobodne ruke.

Još jedna od pogodnosti ove brendirane torbe je njihova izdržljivost i kvalitet. Izrađene su od najkvalitetnijih materijala kao što su koža, pamuk i najlonske tkanine, što omogućava da torbe traju dugo vremena bez oštećenja. Kupovinom Joop torbi, dobijete ne samo elegantan dodatak za svoj stil, već i dugotrajan i pouzdan proizvod.

Joop Ženske Torbe su takođe poznate po svojoj raznolikosti. Brend nudi veliki izbor modela, boja i veličina, što omogućava svakoj ženi da pronađe torbu koja savršeno odgovara njenim potrebama i ukusu. Bilo da je vaš stil klasičan, moderni ili nešto između, sigurno ćete pronaći savršenu torbu u kolekciji Joop!

Kada se sve ovo uzme u obzir, jasno je zašto su Joop Ženske Torbe postale tako popularne i tražene. One predstavljaju spoj elegancije, stila, funkcionalnosti i kvaliteta, sve što svaka žena želi od svog modnog dodatka.

Uverite se i sami u čar Joop torbi posetom našem prodajnom sajtu. Tamo možete videti veliki izbor modela i sigurno pronaći torbu koja će vam se dopasti. Budite u trendu i dodajte malo nemačkog šika svojoj garderobi uz Joop Ženske Torbe!

Faretti Ženska kožna torbica 413

Faretti Ženska kožna torbica 413 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 8 cmDužina proizvoda: 16 cmŠirina proizvoda: 23 cm

Faretti Ženska kožna torbica 348

Faretti Ženska kožna torbica 348 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 20 cm

Faretti Ženska kožna torbica 370

Faretti Ženska kožna torbica 370 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 14 cmDužina proizvoda: 5 cmŠirina proizvoda: 26 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Nova kolekcija torbi i aksesoara Kylie brenda Pepe Jeans, u neutralnim tonovima, ne može biti lepša. Napravljena je od veoma lagane eko kože sa prošivenim detaljima. Svi artikli imaju odgovarajući metalni logo na prednjoj strani, koji, zajedno sa atraktivnošću materijala i boje, daje artiklu neverovatno elegantan efekat. U ovoj kolekciji naći ćete torba, rančeve i torbe na rame. Koji je Vaš savršen model za svaku priliku? Tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem za odlaganje pribora i ličnih stvari. Uključuje odvojivi kaiš, radi veće svestranosti. Mogućnost povećavanja kapaciteta, zahvaljujući rajsferšlusu sa strane. Zadnji džep sa zatvaračem omogućava lak pristup sitnicama. Podesivi kaiš radi lakšeg nošenja na ili preko ramena.

Puma Torba Puma Core Pop Shopper 079472-01

Puma Torba Puma Core Pop Shopper 079472-01 Provjeri cijenu

Brend:PumaRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: divTORBA PUMA CORE BASE SHOPPER je ženska sportska torba za svaki dan.nbspdivdivbrdivdivKljučne karakteristikedivdivbrdivdivNaziv proizvoda Ženska torbadivdivBrend PumadivdivKolekcija proleceleto 2023divdivDimenzije 36x36x11 cmdivdivZemlja porekla VijetnamdivdivSastav 100 poliesterdiv Karakteristike:

Pulse Torba Shopping Cots Square Heart 121066

Pulse Torba Shopping Cots Square Heart 121066 Provjeri cijenu

Funkcionalna šoping torba sa dve pregrade iz Blast kolekcije. Karakteristike Materijal: Poliester Pregrade: Jedna glavna koja se zatvara na zip i jedna napred Dimenzije proizvoda: 400 x 400 x 120 mm Težina: 0.28 kg Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Jednostavnost i lepota definišu Salma kolekciju Pepe Jeans, dostupnu u crnoj, bež ili pastelno plavoj boji. Kolekcija koja zaista ide uz sve. Svideće Vam se dodaci: mala ukrasna torbica za novčiće na većini komada i žakard kaiš sa logotipom Pepe Jeans. Nećete znati za kojim model da se odlučite. Koja boja najviše odgovara Vašem stilu? Prelepa torba sa tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, za odlaganje pribora i ličnih stvari. Džep na zadnjoj strani sa patent zatvaračem, za veću sigurnost i poboljšanje organizacije ličnih stvari. Kratka ručka i podesivi kaiš za pričvršćivanje za veću udobnost.

Faretti Ženska kožna torbica 377

Faretti Ženska kožna torbica 377 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 14 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 16 cm

La Carrie kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Uz neuporedivu mekoću i postojanost premium kože, ova torba pruža jedinstveni osećaj zadovoljstva svaki put kada je nosite. Njen izvanredan kvalitet garantuje dugotrajnost, čineći je nasledstvom koje ćete rado preneti generacijama. Otkrijte savršenstvo u svakom detalju i iskusite pravi luksuz uz ovu bezvremensku kožnu torbu, koja je više od moda - to je izjava o stilu.

La Carrie kožna modna dizajnerska plava torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska plava torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ova torba od premium kože je ne samo simbol statusa, već i odraz vaše jedinstvene ličnosti. Njena raskošna elegancija i prefinjenost podižu vaš stil na potpuno novi nivo. Bez obzira da li je nosite na poslovnom sastanku ili na večernjoj proslavi, ova torba će vam uvek doneti pohvale i divljenje.

Puma Ženska torba Core Pop Shopper 079147-01

Puma Ženska torba Core Pop Shopper 079147-01 Provjeri cijenu

Brend:PumaRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: ZENSKE LFST TORBE Karakteristike:

Hummel Torba Hmlzenya Tote Bag T980213-2001

Hummel Torba Hmlzenya Tote Bag T980213-2001 Provjeri cijenu

Brend:HummelRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: divHMLZENYA TOTE BAG je zenska lifstyle torba idealna za svakodnevne aktivnosti.divdivKaiš za nošenje preko ramena lako je podesiv pa njegovu dužinu u potpunosti možete prilagoditi svojoj potrebi.divdivbrdivdivKljučne karakteristikedivdivbrdivdivPodesiv kais preko ramenadivdivHummel logodiv Karakteristike:

Puma Torba Puma City Tote Bag 078044-01

Puma Torba Puma City Tote Bag 078044-01 Provjeri cijenu

Brend:PumaRobna grupa: TorbeBoja: SivaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: ZENSKE LFST TORBE Karakteristike:

Miami Beach Torba za plažu 05

Miami Beach Torba za plažu 05 Provjeri cijenu

p>Prugasta žuto bela torba za plažu sa ručkama od upletenog kanapa dimenzija 45x10x33. Uz torbu dobijate novčanik vezan za unutrašnjost. Izrađena od materijala čvrstog i otpornog na habanje platna.

Faretti Ženska kožna torbica 349

Faretti Ženska kožna torbica 349 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Faretti Ženska kožna torbica 367

Faretti Ženska kožna torbica 367 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 25 cm

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska crna torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska crna torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Uživajte u večnoj eleganciji uz našu torbu od premium kože. Pedantno izrađena od meke, prave kože, odiše luksuzom i sofisticiranošću. Pažljivo dizajniran unutrašnji deo garantuje funkcionalnost, dok istovremeno ostavljate nezaboravan modni utisak. Podignite svoj stil ovom večnom investicijom.

Faretti Ženska kožna torbica 391

Faretti Ženska kožna torbica 391 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 13 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 21 cm

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska bela torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska bela torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Njen minimalistički dizajn odiše suptilnom elegancijom. Izrađena s ljubavlju prema estetici, ova kožna torba postaje neodoljiv izbor za svaku priliku - od formalnih poslovnih sastanaka do opuštenih druženja s prijateljima.

P....S....fashion Ženska torba JZ22TOR034 01

P....S....fashion Ženska torba JZ22TOR034 01 Provjeri cijenu

TORBA Lice - Poliuretan: 100% Detalj - Plastika: 100% Postava - Poliestar: 100%

Faretti Ženska kožna torbica 382

Faretti Ženska kožna torbica 382 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 14 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 16 cm

Faretti Ženska kožna torbica 396

Faretti Ženska kožna torbica 396 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 14 cmŠirina proizvoda: 24 cm

Gabol Torba na rame ženska kožna Dharma 38x28x8cm

Gabol Torba na rame ženska kožna Dharma 38x28x8cm Provjeri cijenu

Velika ženska kožna torba sofisticiranog dizajna i veoma zanimljivog oblika.Izradjena od najkvalitenije prirodne kože.Poseduje kožni podesivi kaiš.Torba ima veliku glavnu pregradu,sa odeljkom za sitnice.Na prednjoj strani se nalazi dodatni džep koji se zatvara zipom, a sa zadnje strane takodje poseduje dodatnu pregradu.

Faretti Ženska kožna torbica 356

Faretti Ženska kožna torbica 356 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 16 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 24 cm

Faretti Ženska kožna torbica 375

Faretti Ženska kožna torbica 375 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 23 cm

Faretti Ženska kožna torbica 345

Faretti Ženska kožna torbica 345 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 11 cmŠirina proizvoda: 28 cm

Michael Kors Shopper kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Shopper kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ova torba je više od modnog dodatka - ona je statusni simbol. Njena elegancija i vrhunska kvaliteta zauvek ostaju upečatljivi. Kada je nosite, ne samo da privlačite pažnju, već i zračite samopouzdanjem koje dolazi iz znajući da posedujete nešto posebno.

Michael Kors kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Kao savršen modni akcent, ova kožna torba je idealna za stvaranje zapaženih i sofisticiranih izgleda.

Gabol Torba na rame ženska Nala 32x25x6cm

Gabol Torba na rame ženska Nala 32x25x6cm Provjeri cijenu

Ovalna torba interesantnog dizajna solidnih dimenzija uklopiva uz veliki broj odevnih kombinacija, izrađena od sintetičke kože.Poseduje neobičan kaiš izradjen od kombinacije eko kože i lanca.U glavnoj pregradi sa zadnje strane se nalazi džep koji se zatvara zipom, a sa prednje dva džepića idealna za odlaganje telefona i ključeva.Sa prednje strane poseduje izdvojenu manju pregradu koja se takođe zatvara pomoću zipa.Sa zadnje strane torbe se nalazi zip džep.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Armani Exchange Ženska torbica 942914 CC788

Armani Exchange Ženska torbica 942914 CC788 Provjeri cijenu

INTL / One SizeI. 100% POLIESTER II. 100% POLIURETAN POSTAVA: 100% POLIESTERMulti Armani Exchange je mladalačka linija poznatog dizajnera Giorgia Armanija, s kojom je svoju modnu estetiku prikazao kroz objektiv mladog modnog urbanog duha. Moderni i smeli krojevi i originalna paleta boja se prožimaju sa savremenim dizajnom i elegantnim detaljima.

`