CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Ženske torbe

Žute Ženske Torbe: Sunčano i Veselo

Žute ženske torbe su jedan od must-have modnih dodataka svake žene. Osim što su sunčane i veselih boja, ove torbe su i neizostavan modni komad koji odaje eleganciju i stil. Bez obzira na godišnje doba, žute torbe su uvijek u trendu i lako se kombinuju uz različite stilove odjeće.

Jedna od najpopularnijih žutih boja torbi je nijansa sunca, koja asocira na toplinu i veselje. Baš kao što nam sunce unosi vedrinu u život, tako i žute torbe mogu učiniti da naš outfit bude baš onako sunčan i svjež. Uz to, žuta boja se lako može uklopiti u razne boje i uzorke, što čini ove torbe savršenim izborom za sve prilike.

Žene koje vole da budu u trendu će svakako prepoznati da su žute torbe must-have modni dodatak već nekoliko sezona unazad. Ova boja je i dalje veoma popularna u svijetu mode, što govori o njenom trajnom statusu. Međutim, pored svog modnog izgleda, žute torbe su i vrlo praktične jer mogu biti u različitim veličinama i oblicima, što ih čini pogodnim za razne prilike - od poslovnih sastanaka do opuštenih šetnji gradom.

Neke od najpoznatijih modnih kuća kao što su Gucci, Saint Laurent, Prada i Louis Vuitton su u svojim kolekcijama uvrstile žute torbe, što dodatno govori o njihovoj vrijednosti i prestižu. Osim toga, žute torbe su i omiljeni izbor mnogih poznatih ličnosti, koje ih nose na crvenim tepisima i ulicama širom svijeta.

Ako želite da izrazite svoju kreativnost i istaknete svoj modni stil, žute torbe su odličan izbor za vas. Bez obzira da li birate klasični model, ručnu torbu ili ranac, žuta boja će dati dozu živosti i elegancije vašem izgledu. Zato pogledajte našu bogatu ponudu žutih torbi i odaberite svoj omiljeni model.

Uzmite u obzir sve prednosti koje žute torbe imaju i dopustite da vam ova boja uljepša dan. Poručite svoju žutu torbu već danas i budite u trendu sa sunčanim i veselim modnim dodatkom koji neće nikada izaći iz mode.

Puma Torba Puma Core Pop Shopper 079472-04

Puma Torba Puma Core Pop Shopper 079472-04 Provjeri cijenu

Brend:PumaRobna grupa: TorbeBoja: ŽutaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: divTORBA PUMA CORE BASE SHOPPER je ženska sportska torba za svaki dan.nbspdivdivbrdivdivKljucne karakteristikedivdivbrdivdivNaziv proizvoda Ženska torbadivdivBrend PumadivdivKolekcija proleceleto 2023divdivDimenzije 36x36x11 cmdivdivZemlja porekla VijetnamdivdivSastav 100 poliesterdiv Karakteristike:

Faretti Ženska kožna torbica 374

Faretti Ženska kožna torbica 374 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 23 cm

La Carrie kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Uz neuporedivu mekoću i postojanost premium kože, ova torba pruža jedinstveni osećaj zadovoljstva svaki put kada je nosite. Njen izvanredan kvalitet garantuje dugotrajnost, čineći je nasledstvom koje ćete rado preneti generacijama. Otkrijte savršenstvo u svakom detalju i iskusite pravi luksuz uz ovu bezvremensku kožnu torbu, koja je više od moda - to je izjava o stilu.

Pulse Torba Na Rame Venezia Flower Jeans 121507

Pulse Torba Na Rame Venezia Flower Jeans 121507 Provjeri cijenu

Pratite trendove? Volite modu? Ali uz to i dobar kvalitet? Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Karakteristike Dimenzije: 52x36x20cm Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

P....S....fashion Ženska torba JZ22TOR041 02

P....S....fashion Ženska torba JZ22TOR041 02 Provjeri cijenu

TORBA Lice - Poliuretan: 100% Postava - Poliestar: 100%

Faretti Ženska kožna torbica 407

Faretti Ženska kožna torbica 407 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 5 cmŠirina proizvoda: 25 cm

Gabol Torbica na rame sa ogledalom 13x14x4cm Bird

Gabol Torbica na rame sa ogledalom 13x14x4cm Bird Provjeri cijenu

Atraktivna lagana torbica savršena za šetnju. Glavna pregrada zatvara se uz pomoć zipa.Sa prednje strane je džepić u kome se nalazi ogledalce na sigrunosnoj tračici.Dimenzije: 13 x 14 x 4cm

Faretti Ženska kožna torbica 387

Faretti Ženska kožna torbica 387 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 13 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 21 cm

Faretti Ženska kožna torbica 361

Faretti Ženska kožna torbica 361 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 28 cm

Little Marcel Damska Tašna 21216 + Kišobran Fi Sc1925

Little Marcel Damska Tašna 21216 + Kišobran Fi Sc1925 Provjeri cijenu

Karakteristike Paket se sastoji od tašne I kišobrana.  Damska tašna Little Marcel: Damska torba kolekcije Proleće Leto Visoki kvalitet i moderan dizajn čine je praktičnom svakog dana i u svim prilikama. Izrađena je od visoko kvalitetne eko kože sa preglednim pregradama i džepovima. Proizvod dostupan u 4 različitih boja Veličina: 33 x 14 x 28 cm  Kišobran visokog kvaliteta i atraktivnog dizajna.  Prečnik: 53 cm  Manuelno otvaranje  Plastična ručka Materijal: POLYESTER Windproof – Waterproof Zemlja porekla Kina

Miami Beach Torba za plažu 05

Miami Beach Torba za plažu 05 Provjeri cijenu

p>Prugasta žuto bela torba za plažu sa ručkama od upletenog kanapa dimenzija 45x10x33. Uz torbu dobijate novčanik vezan za unutrašnjost. Izrađena od materijala čvrstog i otpornog na habanje platna.

Pulse Torba Na Rame Genova Black Jeans 121504

Pulse Torba Na Rame Genova Black Jeans 121504 Provjeri cijenu

Pravi balans uspostavljen je u modnoj kolekciji između cene i kvaliteta. Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Karakteristike Dimenzije: 27x29x9cm Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

La Carrie kožna modna dizajnerska crna torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska crna torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

U svakom trenutku, ova kožna torba odaje notu klase i pruža vam osećaj da ste uvek u trendu sa najvišim standardima mode.

Gabol Torba na rame ženska kožna Delhi 27x17x6cm

Gabol Torba na rame ženska kožna Delhi 27x17x6cm Provjeri cijenu

Klasičan model ženske kožne elegantne torbe, manjih dimenzija. Torba je izrađena od kvalitetne prirodne kože, boja čokolade.Poseduje podesivi kožni kaiš.Na prednjem zipu se nalaze kožni visuljci nalik ribljoj kosti.Glavna pregrada je podeljena na tri odvojena dela, što izuzetno olakšava organizaciju.Pored toga, torba ima i pregrade na prednjam i zadnjem delu.

Pepe jeans torba na rame nicole 65.430.51

Pepe jeans torba na rame nicole 65.430.51 Provjeri cijenu

Put je već počeo! Već ste napravili prvi korak da započnete avanturu. U ovoj Pepe Jeans torbi na rame iskoristite tri unutrašnja džepa, jedan sa rasferšlusom i bočni džep. Materijal: Eko koža Dimenzija artikla: 37cm x 25cm x 15cm Možda će vas zanimati i ostali modeli Pepe Jeans torbi.

Faretti Ženska kožna torbica 398

Faretti Ženska kožna torbica 398 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 8.5 cmŠirina proizvoda: 20 cm

Faretti Ženska kožna torbica 393

Faretti Ženska kožna torbica 393 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 13 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 20 cm

Faretti Ženska kožna torbica 376

Faretti Ženska kožna torbica 376 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 23 cm

Gabol Torba na rame ženska mini Lexa 11x17x2cm

Gabol Torba na rame ženska mini Lexa 11x17x2cm Provjeri cijenu

Mini model torbice modernog dizajna.Izrađena od vodonepropusnog materijala.Lako uklopiva uz bilo koju odevnu kombinaciju.Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitnija dokumenta biti na sigurnom.Unutar torbice se nalazi izdvojena pregrada za sitnice.

Titan Torbica oko struka travelite 000099 01

Titan Torbica oko struka travelite 000099 01 Provjeri cijenu

Torbica koja se nosi oko struka, marke Travelite podiže sigurnost prilikom putovanja na još viši nivo. Torbica poseduje mnoštvo zgodnih džepova za karte i druga slična dokumenta i dva velika džepa koja se zatvaraju pomoću zip patenta. Radi što bolje organizacije torbica poseduje pregrade za kreditne kartice. Dimenzije: 24 x 1 x 14 cm.

Faretti Ženska kožna torbica 417

Faretti Ženska kožna torbica 417 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 27 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 33 cm

Superdry Ženska torbica W9110004A

Superdry Ženska torbica W9110004A Provjeri cijenu

Opis:Crossbody torbaVeličina: malaZatvaranje na zipLogo detajlINTL / One Size 100% KOŽACrvena Superdry je savremena robna marka, koja povezuje engleski kvalitet, uticaje japanskog grafičkog dizajna i atmosferu vintage Amerike. Superdry pokriva sve segmente muške i ženske odeće sa naglaskom na uličnoj i urbanoj modi.

Faretti Ženska kožna torbica 386

Faretti Ženska kožna torbica 386 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 15 cm

Puma Ženska torba Core Pop Shopper 079147-01

Puma Ženska torba Core Pop Shopper 079147-01 Provjeri cijenu

Brend:PumaRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: ZENSKE LFST TORBE Karakteristike:

Faretti Ženska kožna torbica 405

Faretti Ženska kožna torbica 405 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 5 cmŠirina proizvoda: 25 cm

Faretti Ženska kožna torbica 380

Faretti Ženska kožna torbica 380 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 14 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 16 cm

Pinko Love Classic Puff Cl. Suede kožna modna dizajnerska plava torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Pinko Love Classic Puff Cl. Suede kožna modna dizajnerska plava torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Uživajte u čistom luksuzu s našom ikoničnom torbom od premium kože. Pedantno izrađena od najfinije kože, odiše večnom elegancijom i neuporedivom sofisticiranošću. Podignite svoj stil i izrazite svoj stav uz ovaj izvanredni modni dodatak, predodređen da postane vaš verni saputnik dugi niz godina.

Faretti Ženska kožna torbica 412

Faretti Ženska kožna torbica 412 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 23 cm

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Večna elegancija susreće praktičnost u našoj torbi od premium kože. Pažljivo izrađena s najvećom pažnjom prema detaljima i od najkvalitetnijih materijala, ovo je savršen modni dodatak za podizanje vašeg stila i ostavljanje nezaboravnog utiska.

Pulse Torba Na Rame Trieste Ethno Jeans 121508

Pulse Torba Na Rame Trieste Ethno Jeans 121508 Provjeri cijenu

Pratite trendove? Volite modu? Ali uz to i dobar kvalitet? Pravi balans uspostavljen je u modnoj kolekciji između cene i kvaliteta. Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Karakteristike Dimenzije: 23x29x15cm Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

`