CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Rucanor Muške Torbe: Praktičnost u Pokretu

Moda i funkcionalnost se više ne isključuju, već se savršeno dopunjuju. U tome leži jedna od najvećih prednosti Rucanor muških torbi. Ove torbe su savršen spoj praktičnosti i stila, prilagođene svim muškarcima koji su u pokretu i žele da svojim izgledom izraze svoju ličnost.

Jedna od najvećih karakteristika Rucanor muških torbi je njihova izuzetna izdržljivost. Napravljene od najkvalitetnijih materijala poput vodonepropusnog poliestera, ove torbe su dizajnirane da izdrže sve zahtevne uslove kroz koje može da prođe savremen čovek. Bilo da ste na putu, u školi ili na poslu, Rucanor torbe će pratiti vaš tempo i zadovoljiti sve vaše potrebe.

Stil je nešto što nije zanemarljivo za savremene muškarce. Rucanor muške torbe pružaju vam mogućnost da izrazite svoj modni ukus i stil na najbolji mogući način. Sa različitim modelima i bojama, možete pronaći torbu koja će se savršeno uklopiti u vaš stil i doneti dozu elegancije vašem odevanju. Ove torbe su dizajnirane sa naglaskom na minimalizam, elegantne linije i praktičnost.

Varijanta je ono što odvaja Rucanor muške torbe od drugih na tržištu. Bilo da vam treba torba za svakodnevnu upotrebu sa više pregrada za organizaciju stvari ili torba za putovanja sa velikim kapacitetom, Rucanor ima sve što vam je potrebno. Pored toga, posebno iznenađenje su posebne pregrade za laptop i pametni telefon, koje su dizajnirane da zaštite vaše dragocene uređaje na najbolji način.

Praktičnost u pokretu je sve što muškarcima treba, a Rucanor muške torbe to obezbeđuju. One imaju udobne i rastegljive kaiševe koji se mogu podesiti prema vašim potrebama i obezbediti savršeno nošenje torbe. Sa ovim torbama možete biti sigurni da će vaši predmeti biti sigurni i dostupni u svakom trenutku.

Na kraju, možemo reći da Rucanor muške torbe nadmašuju sva očekivanja kada je u pitanju praktičnost u pokretu. Sa svojim izdržljivim materijalima, elegancijom, raznovrsnošću i praktičnošću, ove torbe predstavljaju savršen izbor za svakog modernog muškarca. Ukoliko želite da svojim stilom izrazite svoju ličnost i da vam sve bitne stvari budu na dohvat ruke, posetite našu prodavnicu i uverite se u kvalitet Rucanor muških torbi.

Gabol Torbica na rame muška 23x27x6 cm Kendo ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 23x27x6 cm Kendo ECO crna Provjeri cijenu

Jako dobro organizovana "reporterka" izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu. U centralnom delu se nalazi pregrada predviđena za tablet do 10", kao i još jedan džep koji se zatvara pomoću zipa., kao i mmoštvo dodatnih džepova.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Torbica za oko struka COCONUT RIDE WP J Bum Bag

Torbica za oko struka COCONUT RIDE WP J Bum Bag Provjeri cijenu

• Tkanina: Lažno krzno od poliestera • Pregrade: 1 glavni patent zatvarač • 1 prednji patent zatvarač • Podesivi pojas • ROXY vezena zakrpa • Veličina: 5,12' [V] x 9,84' [Š] x 3,54' [D] / 13 [V] x 25 [Š] x 9 [D] cm • Sastav 100% poliester

Miquelrius Torbica za struk Night garden

Miquelrius Torbica za struk Night garden Provjeri cijenu

Ova torbica za struk ima jednu prostranu pregradu. Torbica se zatvara pomoću kvalitetnog rajsferšlusa i poseduje ukrasni privezak. Može se nositi preko ramena ili oko struka.Uzrast: 3+Dimenzije: 15 x 12 x 3 cm

Faretti Muška poslovna torba 340

Faretti Muška poslovna torba 340 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u teget boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pokloni Harry Potter Gryffindor Novčanik 24939

Pokloni Harry Potter Gryffindor Novčanik 24939 Provjeri cijenu

Novčanik sa logom Gryffindora je odličan poklon za sve male i velike obožavateljke Harry Pottera i njegove družine. Karakteristike: originalni Harry Potter proizvod kombinacija Gryffindor boja dimenzije 19 x 10.5 x 2 cm ženski novčanik materijal poliuretan

Adidas 4ATHLTS ID Waist Bag

Adidas 4ATHLTS ID Waist Bag Provjeri cijenu

• Dimensions: 4 cm x 28 cm x 14 cm • Main body: 100% polyurethane lamination • Lining: 100% recycled polyester plain weave • Zip main compartment • Front zip pocket • Reflective logo • Adjustable strap with buckle closure

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001 Provjeri cijenu

Brend:UNDER ARMOURRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: MuškiOpis: UNISEX ACC-OSTALO Karakteristike:

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Poseban džep za tablet. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti. Dimenzije: 23cm x 27cm x 7cm.

Adidas Torba oko struka Unisex Linear

Adidas Torba oko struka Unisex Linear Provjeri cijenu

• Rajfešlus • Podesiva širina • Logo • Sastav: 100% reciklirani poliester

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Elegantna i sofisticirana linija Jarvis, brenda Pepe Jeans, napravljena je od kombinacije materijala: crnog poliestera sa sivim teksasom. Svaki komad iz ove kolkcije postaće Vam neophodan za svaki dan, za posao kao i za bilo koje putovanje ... Ne oklevajte da u svoj izgled uključite Pepe Jeans Jarvis artikle. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Antony Morato Muška torba MMAB00352FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00352FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Gabol Pojas za novac

Gabol Pojas za novac Provjeri cijenu

Udoban sigurnosni novčanik koji se nosi oko struka, sa prostorom za novac, i/ili važne dokumente.Dimenzije: 27 x 13cm.

Gabol Torbica za struk Attack 30x13x5cm

Gabol Torbica za struk Attack 30x13x5cm Provjeri cijenu

Savršen dizajn za sve male i velike sportaše. Odlično organizovana prostrana torbica za struk. Idealna za šetnju, rekreaciju, ekskurziju.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna Provjeri cijenu

Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca. Torbica manjih dimenzija izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala, idealna za svaki dan. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom..

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna Provjeri cijenu

Elegantna, moderna, muška torba srednje veličine, izrađena od industrijske kože. Torba poseduje dva prednja zip džepa, veći i manji, kao i mali zip džep za zadnje strane.Centralni prostor je solidnog kapaciteta, sa dodatnom malom zip pregradom za sitnice.

Miquelrius Torbica za struk Monsters

Miquelrius Torbica za struk Monsters Provjeri cijenu

Ova torbica za struk ima jednu prostranu pregradu. Torbica se zatvara pomoću kvalitetnog rajsferšlusa i poseduje ukrasni privezak. Može se nositi preko ramena ili oko struka.Uzrast: 3+Dimenzije: 15 x 12 x 3 cm

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Tibet braon

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Tibet braon Provjeri cijenu

Komforna muška torbica vrhunske izrade od veštačke kože. Kaiš je podesiv po dužini i izrađen od čvrstog platna. Sa prednje strane torbe je izdvojen džep, zatvara se pomoću zipa. U glavnoj pregradi je odeljak za mobilni telefon, kao i još jedan džep.

Adidas FARM Rio Sport to Street Training Waist Bag

Adidas FARM Rio Sport to Street Training Waist Bag Provjeri cijenu

• Dimensions: 3.25' x 8.25' x 4.75' (8 x 21 x 12 cm) • Volume: 1 L • 100% recycled polyester plain weave • Zip main compartment • Adjustable strap with buckle • FARM Rio print

Jack&Jones Muška torba 12229083

Jack&Jones Muška torba 12229083 Provjeri cijenu

INTL / One Size100% POLIESTER-POLIURETANCrna Jack&Jones predstavlja urbanu modu za savremene i provokativne muškarce. Glavna zvezda svake kolekcije je kvalitetan džins za sve generacije. Sa svojim raznovrsnim modnim krojevima je namenjen širokoj ciljnoj populaciji.

Movom torba na rame clark 57.550.61

Movom torba na rame clark 57.550.61 Provjeri cijenu

Upotpunite sofisticiran izgled detaljima koji Vas upotpunjuju.U ovoj torbi na rame iz Clark kolekcije možete poneti sve ono što Vam treba kada izađete iz kuće.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Antony Morato Muška torba MMAB00355FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00355FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Gabol Torba na rame muška 20x25x8 cm Tibet braon

Gabol Torba na rame muška 20x25x8 cm Tibet braon Provjeri cijenu

Komforna muška torbica "reporterka" vrhunske izrade od veštačke kože. Kaiš je podesiv po dužini i izrađen od čvrstog platna. Sa prednje strane torbe je izdvojen džep, zatvara se pomoću zipa.

Converse Torba Sling Pack

Converse Torba Sling Pack Provjeri cijenu

Converse torba.Glavna pregrada sa patent zatvaračem odgovara vašim osnovnim stvarima u pokretu. Podesivi remen sa kopčom.Zapremina: 1,5 litara.Sastav materijala: 100% poliesterDimenzije: 23 x 9 x 12,5cm Zemlja porekla: Kina

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

`