CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Shooter Muške Torbe: Za Aktivni Životni Stil

Kada je u pitanju životni stil, muškarci su sve češće u potrazi za praktičnim i kvalitetnim rešenjima za svoje svakodnevne potrebe. Bilo da se radi o poslu, putovanju ili fizičkim aktivnostima, neizostavan deo opreme svakog modernog muškarca su muške torbe. Jedna od najomiljenijih i najtraženijih opcija među muškarcima svih uzrasta je definitivno Adidas muška torba.

Adidas je poznati brend koji je već decenijama sinonim za kvalitet, stil i udobnost kada je u pitanju sportska obuća i odeća. Međutim, njihova kolekcija muških torbi takođe nije ništa manje popularna i cenjena među muškarcima širom sveta.

Kada govorimo o Adidas Shooter muškim torbama, ono što se ističe kao nesumnjiva prednost je njihova izdržljivost i kvalitetni materijali od kojih su napravljene. Svaki muškarac koji vodi aktivan životni stil zna koliko je bitno da njegova oprema bude izdržljiva i da može da izdrži svakodnevnu upotrebu. Adidas Shooter muške torbe su upravo to - izrađene od najkvalitetnijih materijala koji će ih učiniti dugotrajnim i pouzdanim saputnicima u vašim svakodnevnim avanturama.

Pored izdržljivosti, Adidas Shooter muške torbe su i izuzetno stilski dizajnirane, što je još jedan razlog zašto su omiljene među muškom populacijom. Njihov moderan dizajn i raznovrsni modeli omogućavaju vam da izaberete baš onu torbu koja se uklapa u vaš lični stil i prati vaše aktivnosti. Bilo da preferirate diskretnu crnu torbu koja se može uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju ili živahniju boju koja će vas istaći u masi, Adidas Shooter kolekcija nudi raznolike opcije za svakog muškarca.

Ono što još čini ove torbe veoma praktičnim izborom je činjenica da su izuzetno funkcionalne i prilagodljive različitim potrebama. Neke od modela imaju mogućnost prilagođavanja dimenzija, što je posebno korisno za putovanja i sportske aktivnosti. Takođe, Adidas Shooter muške torbe su opremljene brojnim džepovima i pregradama, što omogućava organizovanje vaših stvari na najbolji mogući način.

Ukoliko tražite idealnu mušku torbu za svoj aktivan životni stil, Adidas Shooter kolekcija je definitivno izbor koji nećete zažaliti. Kvalitet, stil, udobnost i praktičnost - sve ono što jedan muškarac traži u svojoj opremi, Adidas Shooter muške torbe imaju u sebi.

Ne gubite više vreme u potrazi za savršenom torbom. Posetite Adidas prodavnicu ili online shop i pronađite svoju omiljenu Shooter mušku torbu koja će postati vaš verni saputnik u vašem aktivnom životu. Budite sigurni da nećete pogrešiti sa ovim izborom.

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack Provjeri cijenu

• Pregrada za rezervoar 1.5 L sa kaiševima za sigurno nošenje, magnet za kačenje ventila za jidrataciju. • Za vozače kojima je potrebna hidratacija ili skladištenje opreme tokom vožnje, ali preferiraju nošenje sa leđa i minimalizam koji pružaju lumbalni paketi. • Sa PFC-free reciklirani bluesign®-odobrnim najlonom; održiva konstrukcija koja je čvrsta i izdržljiva da izdrži godine vožnje. • Naši pojasevi za kukove pod uglom i kompresione trake specifične za bicikl pružaju stabilnost i udobnost držec´i ga uz telo. Ovo je napravljeno od prozračnog sigurnosnog pojasa od mrežice preko kuka, Osprey-evog ErgoPull sistema za zatvaranje pojasa preko struka koji vuče paket u lumbalni deo i Bočnih kompresionih kaiševa koji vuku teret blizu vašeg tela, pružajuc´i najudobniji, najsigurniji i stabilno nošenje. • Unutrašnja zakačka za ključeve • Zakačka za LED svetlo • 1.5L Hydraulics™ Lumbar Reservoir uključen • Dimenzije (CM): 19D / 34Š / 16D

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans , veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Gabol Torbica na rame muška 23x27x6 cm Kendo ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 23x27x6 cm Kendo ECO crna Provjeri cijenu

Jako dobro organizovana "reporterka" izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu. U centralnom delu se nalazi pregrada predviđena za tablet do 10", kao i još jedan džep koji se zatvara pomoću zipa., kao i mmoštvo dodatnih džepova.

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Exit siva

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Exit siva Provjeri cijenu

Moderna, lako uklopiva torbica većih dimenzija izrađena od kombinacije vodonepropusnog platna i materijala koji je presvučen zaštitnim gumiranim slojem. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom.

Faretti Muška torbica 335

Faretti Muška torbica 335 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u crnoj boji i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima jedan uspravni džep na rasjferšlus. Unutrašnji deo sadrži dve pregrade od kojih jedna ima magnetni zatvarač. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik, kao i manji notes, futrola za naočare i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Antony Morato Muška torba MMAB00351FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00351FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Dva unutrašnja džepa, jedan od njih sa patentnim zatvaračem, za poboljšanje organizacije. Prednji džep omogućava lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

Pepe Jeans Muška torbica

Pepe Jeans Muška torbica Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnjost sa šest otvira za kartice i dva džepa različitih veličina, od koji je jedan sa patent zatvaračem. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Bočna ručka omogućava lako nošenje preko zgloba.

Gabol Pojas za novac

Gabol Pojas za novac Provjeri cijenu

Udoban sigurnosni novčanik koji se nosi oko struka, sa prostorom za novac, i/ili važne dokumente.Dimenzije: 27 x 13cm.

ENDURO Belt Bag

ENDURO Belt Bag Provjeri cijenu

• Provides protection from outside moisture for enhanced comfort and optimized performance. • 100% Polyester • 4.5L • 41cm L*9cm W*13cm H

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Viter Torba kožna muška per uomo

Viter Torba kožna muška per uomo Provjeri cijenu

Crna kožna torba 'Peterson' Dimenzije: 25x15cm Debljina: 5cm Maksimalna dužina kaiša: 140cm

Pokloni Snoopy Novčanik 26002

Pokloni Snoopy Novčanik 26002 Provjeri cijenu

Tuča! Tuča! Lucija i Snupi se tuku! Romantični novčanik za sve ljubiteljke Snupija. Karakteristike: originalni Snoopy proizvod romantična roza boja sa belim tufnama ženski novčanik  materijal 90% poliuretan i 10% poliester nije za mlađe od 3 god dimenzije 19 x 10,5 x 2 cm

Adidas Torba oko struka Unisex Linear

Adidas Torba oko struka Unisex Linear Provjeri cijenu

• Rajfešlus • Podesiva širina • Logo • Sastav: 100% reciklirani poliester

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Adidas Pojas za bidon Running Gear Bottle Bag

Adidas Pojas za bidon Running Gear Bottle Bag Provjeri cijenu

• Dimenzije: 39,5 cm x 15 cm x 6,5 cm • 100% reciklirano poliestersko tkanje • Podesivi remen oko struka sa kopčom • Bočni rastezljivi džep sa patent zatvaračem • Zavežite zatvarač na vrh držača za flaše • Reflektujuc´i detalji

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Converse Torba Transition Sling

Converse Torba Transition Sling Provjeri cijenu

Converse torba.Prostrana glavna pregrada sa patent zatvaračem. Prednji džep sa patent zatvaračem za lak pristup i male osnovne stvari. Podesivi kaiš za poprečno telo. Detalji logotipa dodaju klasičnu završnicu. Zemlja porekla: Kina

Torbica za oko struka PUBJUG M Bum Bag

Torbica za oko struka PUBJUG M Bum Bag Provjeri cijenu

• Reciklirani poliester [600D] • Pregrade: 1 pregrada sa patentnim zatvaračem • 1 zadnji džep sa patent zatvaračem • Kaiševi/podstava: Podesivi remen oko struka • Veličina: 4,7' [V] x 12,6' [Š] x 2,7' [D] / 12 [V] x 32 [Š] x 7 [D] cm • Zapremina: 1,5 L kapacitet • Sastav 100% pamuk

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna manjih dimenzija, ali kompaktna. Sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara zipom, a unutar njega je pregrada u koju možete odložiti mobilni telefon. Unutar glavne i najveće pregrade sa zadnje strane se nalazi manji džep, koji se takođe zatvara zipom. Sa zadnje strane torbice je još jedan džep, zatvara se pomoću zipa.

Armani Exchange Muška torba 952526 CC838

Armani Exchange Muška torba 952526 CC838 Provjeri cijenu

INTL / ONE SIZEI. 100% POLIESTER II. 100% POLIURETAN POSTAVA: 100% POLIESTERMulti Armani Exchange je mladalačka linija poznatog dizajnera Giorgia Armanija, s kojom je svoju modnu estetiku prikazao kroz objektiv mladog modnog urbanog duha. Moderni i smeli krojevi i originalna paleta boja se prožimaju sa savremenim dizajnom i elegantnim detaljima.

Gabol Torbica na rame muška 13x17x6 cm Twist ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 13x17x6 cm Twist ECO crna Provjeri cijenu

Muška torbica izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu, sa dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice. Lako se uklapa u sve odevne kombinacije.

Gabol Torbica na rame muška 15x18x5 cm Kendo ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 15x18x5 cm Kendo ECO crna Provjeri cijenu

Muška torbica izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu, sa dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice. U centralnom delu ima pregradu za mobilni telefon i dodatni džep koji se zatvara pomoću zipa.

Faretti Muška poslovna torba 341

Faretti Muška poslovna torba 341 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u žutoj boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boj. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Gabol Torbica na rame muška 24x31x8 cm Status braon

Gabol Torbica na rame muška 24x31x8 cm Status braon Provjeri cijenu

Robustna torba na rame, izrađena od industrijske kože sa "PVC free" oznakom. Sadrži poseban odeljak za odlaganje računara 10,5" ili tableta 11", kao i prednji i zadnji dodatni zip džep. Dimenzije: 24x31x8 cm, zapremina 5,8l, težina prazne torbe 0,51 kg.

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001 Provjeri cijenu

Brend:UNDER ARMOURRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: MuškiOpis: UNISEX ACC-OSTALO Karakteristike:

Faretti Muška poslovna torba 340

Faretti Muška poslovna torba 340 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u teget boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna Provjeri cijenu

Elegantna, moderna, muška torba srednje veličine, izrađena od industrijske kože. Torba poseduje dva prednja zip džepa, veći i manji, kao i mali zip džep za zadnje strane.Centralni prostor je solidnog kapaciteta, sa dodatnom malom zip pregradom za sitnice.

Torbica MAGICALL Shoulder bag

Torbica MAGICALL Shoulder bag Provjeri cijenu

• Reciklirana tkanina: REPREVE™ sledljiv, reciklirani poliester napravljen od plastičnih boca • Pregrade: Glavna pregrada sa patentnim zatvaračem • Prednji džep sa patent zatvaračem • Kaiševi: Podesivi remen za rame • Veličina: 7,4' [V] k 5,9' [Š] k 2,3' [D] / Veličina: 19 cm [V] k 15 cm [Š] k 6 cm [D] • Zapremina: 2 L kapacitet • Sastav: 100% poliester

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

`