CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Ženske torbe

Sive Ženske Torbe: Sofisticirani Gradski Stil

Sive ženske torbe su jedan od najvećih klasika u svetu mode. Sa svojom rafiniranom i jednostavnom bojom, one su uvek bila simbol sofisticiranog gradskog stila. Ove torbe su uvek bile popularan izbor među damama koje žele da izgledaju elegantno, ali i da budu pripremljene za sve što gradski život donosi.

Sofisticirani gradski stil se odlikuje jednostavnošću, ali istovremeno i elegancijom. Sive ženske torbe su savršen izbor za ovaj stil jer mogu da se kombinuju sa različitim odevnim komadima, kako bi se postigao savršen izgled za bilo koju priliku.

Ono što čini ove torbe još privlačnijim je njihova neverovatna praktičnost. Bez obzira da li idete na posao, u šetnju gradom ili u večernji izlazak, siva torba će vam sigurno biti od velike pomoći. U njoj možete poneti sve što vam je potrebno, a da vam pritom ruke ostanu slobodne.

Pored svoje funkcionalnosti, sive ženske torbe su i pravi modni statement. One ne samo da upotpunjuju vašu kombinaciju, već i pružaju dozu elegancije i stila. Sa njima, izgledaćete sofisticirano i u trendu gde god da se nalazite.

Kada je u pitanju kupovina sive ženske torbe, birajte kvalitetne materijale i pažljivo izrađene modele. Investiranje u jednu ovakvu torbu će se sigurno isplatiti, jer će ona trajati godinama i ostati verna svom stilu.

Ako ste i vi jedna od mnogih dama koje cene sofisticirani gradski stil, sive ženske torbe su obavezna stavka u vašoj garderobi. Posetite našu ponudu predivnih sivih torbi i pronađite savršenu za sebe. Zasijajte svojom elegantnošću i uživajte u svakom trenutku sa svojom novom sivom torbom.

Torba putna travelite 80s collection lilac/dark lilac/navy 82005 14

Torba putna travelite 80s collection lilac/dark lilac/navy 82005 14 Provjeri cijenu

Povratak u 80-e sa putopisnom putnom torbom Travelite 80s Collection u trendovskom retro dizajnu. Karakteristike:Lagana, meka unutrašnja postava sa printomUklonjive i podesive narameniceSigurnosni odeljak za dragocenosti na zadnjoj straniUnutrašnji džep sa patent zipomDva manja džepa unutraMaterijal: Visokokvalitetni materijal prijatnog i mekog osec´ajaDimenzije: 55 x 34 x 21 cm kapacitet: 37 lTežina: 1.4 kg

La Carrie kožna modna dizajnerska plava torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska plava torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ova torba od premium kože je ne samo simbol statusa, već i odraz vaše jedinstvene ličnosti. Njena raskošna elegancija i prefinjenost podižu vaš stil na potpuno novi nivo. Bez obzira da li je nosite na poslovnom sastanku ili na večernjoj proslavi, ova torba će vam uvek doneti pohvale i divljenje.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Jednostavnost i lepota definišu Salma kolekciju Pepe Jeans, dostupnu u crnoj, bež ili pastelno plavoj boji. Kolekcija koja zaista ide uz sve. Svideće Vam se dodaci: mala ukrasna torbica za novčiće na većini komada i žakard kaiš sa logotipom Pepe Jeans. Nećete znati za kojim model da se odlučite. Koja boja najviše odgovara Vašem stilu? Prelepa torba sa tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, za odlaganje pribora i ličnih stvari. Džep na zadnjoj strani sa patent zatvaračem, za veću sigurnost i poboljšanje organizacije ličnih stvari. Kratka ručka i podesivi kaiš za pričvršćivanje za veću udobnost.

Gabol Torba na rame ženska mini Nala 12x19x4cm

Gabol Torba na rame ženska mini Nala 12x19x4cm Provjeri cijenu

Mini model torbice modernog dizajna.Izrađena od eko kože.Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitnija dokumenta biti na sigurnom.Unutar torbice se nalazi izdvojena pregrada za sitnice.

Pulse Torba Na Rame Venezia Black Jeans 121501

Pulse Torba Na Rame Venezia Black Jeans 121501 Provjeri cijenu

Pratite trendove? Volite modu? Ali uz to i dobar kvalitet? Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Karakteristike Dimenzije: 52x36x20cm Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

Faretti Ženska kožna torbica 390

Faretti Ženska kožna torbica 390 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 13 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 21 cm

Faretti Ženska kožna torbica 367

Faretti Ženska kožna torbica 367 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 25 cm

Faretti Ženska kožna torbica 362

Faretti Ženska kožna torbica 362 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 28 cm

Faretti Ženska kožna torbica 354

Faretti Ženska kožna torbica 354 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 11 cmŠirina proizvoda: 30 cm

Puma Torba Puma Core Base Shopper 079465-01

Puma Torba Puma Core Base Shopper 079465-01 Provjeri cijenu

Brend:PumaRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: divTORBA PUMA CORE BASE SHOPPER je ženska sportska torba za svaki dan.nbspdivdivbrdivdivKljucne karakteristikedivdivbrdivdivNaziv proizvoda Ženska torbadivdivBrend PumadivdivKolekcija proleceleto 2023divdivDimenzije 36x36x11 cmdivdivZemlja porekla VijetnamdivdivSastav 100 poliesterdiv Karakteristike:

La Carrie kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Dok je držite u ruci, osećate sigurnost i snagu vrhunskog kvaliteta. Svaki detalj je pažljivo izrađen, od luksuznih ručki do besprekorno postavljenih šavova, čineći je pravim remek-delom. Postanite oličenje luksuza i sofisticiranosti uz ovu prelepu kožnu torbu koja će vas pratiti u svakom važnom trenutku vašeg života.

Faretti Ženska kožna torbica 348

Faretti Ženska kožna torbica 348 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 20 cm

P....S....fashion Ženska torba YYBCTOR017 01

P....S....fashion Ženska torba YYBCTOR017 01 Provjeri cijenu

TORBA Lice - Poliuretan: 100% Postava - Poliestar: 100%

Pulse Torba Na Rame Jeans Glossy 121357

Pulse Torba Na Rame Jeans Glossy 121357 Provjeri cijenu

Pratite trendove? Volite modu? Ali uz to i dobar kvalitet? Pravi balans uspostavljen je u modnoj kolekciji između cene i kvaliteta. Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Dimenzije: 27 x 29 x 9 cm. Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U asortimanu pastelnih, roze i mint boja i sa esencijalnom crnom, kolekcija Pepe Jeans Jeny inspiriše svežinu i stil. Svideće Vam se udobni rančevi, torbe na rame, novčanici i učiniće da se osećate slobodnim sa svim što Vam je potrebno za svaku dnevnu aktivnost. Prostrani glavni odeljak sa zmagnetnim preklopom. Tri unutrašnja džepa, od kojih dva sa rajsferšlusima idealni su za odlaganje pribora i ličnih stvari. Kratka ručka i podesivi remen za pričvršćivanje omogućavaju veću udobnost. Da li Vam se dopada mini torbica u vidu priveska?

Faretti Ženska kožna torbica 412

Faretti Ženska kožna torbica 412 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 23 cm

Ranac travelite basics melange navy/grey 096308 20

Ranac travelite basics melange navy/grey 096308 20 Provjeri cijenu

Travelite Basics Melange ranac idealan je za školu, fakultet i svakodnevni život. Karakteristike: Podesive i podstavljene naramenice sa dodatnim pojasom oko struka ručka za nošenje 3 glavna odeljkaU zadnjem glavnom odeljku 1 podstavljeni odeljak za laptop sa trakom i čičak kopčom (za laptop do 15.6 inča)U prednjoj glavnoj pregradi 3 klizne pregrade, 1 mrežasta pregrada sa patent zatvaračem i 2 držača za olovke1 pregrada sa patentnim zatvaračem na prednjoj straniNa desnoj i levoj strani 1 elastična mrežasta pregrada za flaše za piće ili kišobraneLeđa su podstavljena i prozračnaojačano dno rancaMaterijal: poliesterDimenzije: 31 x 16 x 45 cmTežina: 0.7 kg, kapacitet: oko 22 l

Faretti Ženska kožna torbica 370

Faretti Ženska kožna torbica 370 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 14 cmDužina proizvoda: 5 cmŠirina proizvoda: 26 cm

Faretti Ženska kožna torbica 359

Faretti Ženska kožna torbica 359 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 27 cm

Faretti Ženska kožna torbica 346

Faretti Ženska kožna torbica 346 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 18 cmDužina proizvoda: 11 cmŠirina proizvoda: 28 cm

s.Oliver Torba

s.Oliver Torba Provjeri cijenu

Karakteristike Materijal: Gornji materijal: 100% poliuretan Postava: 100% poliester Zemlja porekla: Kina

Little Marcel Damska Tašna 21216 + Kišobran Fi Sc1925

Little Marcel Damska Tašna 21216 + Kišobran Fi Sc1925 Provjeri cijenu

Karakteristike Paket se sastoji od tašne I kišobrana.  Damska tašna Little Marcel: Damska torba kolekcije Proleće Leto Visoki kvalitet i moderan dizajn čine je praktičnom svakog dana i u svim prilikama. Izrađena je od visoko kvalitetne eko kože sa preglednim pregradama i džepovima. Proizvod dostupan u 4 različitih boja Veličina: 33 x 14 x 28 cm  Kišobran visokog kvaliteta i atraktivnog dizajna.  Prečnik: 53 cm  Manuelno otvaranje  Plastična ručka Materijal: POLYESTER Windproof – Waterproof Zemlja porekla Kina

Gabol Torba na rame ženska Aura 24x19x9cm

Gabol Torba na rame ženska Aura 24x19x9cm Provjeri cijenu

Savršeno organizovana torba za svaki dan, manjih dimenzija, izrađena od vodonepropusnog materijala i eko kože.Torba osim glavne velike pregrade sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara pomoću zipa, a sa zadnje strane torbe je manja sakrivena pregrada koja se takođe zatvara zipom.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

La Carrie kožna modna dizajnerska bela torba od prirodne kože visokog kvaliteta

La Carrie kožna modna dizajnerska bela torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Kombinacija modernog stila i klasične elegancije čini ovu torbu bezvremenskom i savršenom za svaku ženu.

Faretti Ženska kožna torbica 398

Faretti Ženska kožna torbica 398 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 8.5 cmŠirina proizvoda: 20 cm

Miami Beach Torba za plažu 03

Miami Beach Torba za plažu 03 Provjeri cijenu

Pruge su ostale neprolazni simbol morskog dezena. Ova torba za plažu dimenzija 45x10x33 je dezenirana crno-belim prugama i crvenim trakama na dnu, unutrašnjem delu i ručkama. Uz torbu dobijate novčanik vezan za unutrašnjost. Izrađena od materijala čvrstog i otpornog na habanje platna.

Pepe jeans torba na rame nicole 65.430.51

Pepe jeans torba na rame nicole 65.430.51 Provjeri cijenu

Put je već počeo! Već ste napravili prvi korak da započnete avanturu. U ovoj Pepe Jeans torbi na rame iskoristite tri unutrašnja džepa, jedan sa rasferšlusom i bočni džep. Materijal: Eko koža Dimenzija artikla: 37cm x 25cm x 15cm Možda će vas zanimati i ostali modeli Pepe Jeans torbi.

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Uz ovu premium kožnu torbu, svaki korak postaje modni izričaj. Njena sofisticiranost i bezvremenska elegancija čine je savršenim spojem umetnosti i praktičnosti. Dozvolite sebi da budete neodoljivi uz ovu nezaboravnu modnu poslasticu.

Faretti Ženska kožna torbica 378

Faretti Ženska kožna torbica 378 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 14 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 16 cm

Puma Ženska torba City Tote Bag 078730-01

Puma Ženska torba City Tote Bag 078730-01 Provjeri cijenu

Brend:PumaRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: ZENSKE LFST TORBE Karakteristike:

`