CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Ženske torbe

Bele Ženske Torbe: Klasična Čistota

Bele ženske torbe su neizostavni modni dodatak koji svaka žena treba da ima u svom ormaru. Klasičan izbor boje za torbe je bela, koja predstavlja simbol čistoće, elegancije i stila. U toj paleti, posebno se ističe Bele Ženske Torbe: Klasična Čistota, koje su trenutno jedan od najpopularnijih trendova u modnom svetu.

Kako bi se naglasila njihova klasična lepota, ove torbe dolaze u različitim stilovima, materijalima i dizajnima. Bez obzira na to da li volite torbe sa ručkama, kaiševima ili naramenicama, Bele Ženske Torbe su uvek pravi izbor. Njihova jednostavnost i suptilni detalji čine ih savršenim izborom za svaku priliku.

Iako su bele torbe možda delovale kao sezonski trend, one su zapravo više od toga - one su klasika koja nikada ne izlazi iz mode. Možete ih nositi u proleće, leto, jesen ili zimu, i uvek ćete izgledati prefinjeno i stilizovano. Takođe, bele torbe su veoma versatile. One se mogu kombinovati sa različitim odevnim kombinacijama, od casual do večernjih izlazaka. Ovaj komad dodatne opreme će uvek dodati dozu klasične elegancije bilo kojoj odevnoj kombinaciji.

Bele Ženske Torbe: Klasična Čistota su i više od modnog izraza - one su i praktične. U njih možete staviti sve što vam je potrebno za svakodnevne aktivnosti, jer su prostrane i pogodne za nošenje svih neophodnih stvari. Osim toga, bela boja torbe lako se uklapa sa ostalim odevnim predmetima, što ih čini idealnim izborom za žene koje su uvek u pokretu.

Ukratko, bele torbe su nezaobilazni deo svakog ženskog garderobera. Bele Ženske Torbe: Klasična Čistota su simbol elegancije, stila i bezvremene lepote. Bez obzira na vaš lični stil i priliku, ove torbe će uvek upotpuniti vaš izgled i učiniti da se osećate samouvereno i modno osvešćeno. Zato ne oklevajte, pogledajte ponudu proizvoda ispod ovog članka i odaberite svoju savršenu Belu Žensku Torbu.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Pastelne boje su nesumnjivo hit ovog leta, zbog čega će Naiara kolekcija, pastelno žute i nežne "kajsija" boje, biti Vaš osnovni komad za lepo vreme. Obe boje inspirišu svežinu i slatkoću. A zajedno sa kariranom teksturom svakog komada, videćete savršenu kombinaciju i nećete znati koju pre da odaberete. Velika glavna pregrada sa zatvaračem. Tri unutrašnja džepa, od kojih dva sa rajsferšlusima idealni za odlaganje pribora i ličnih stvari. Jedan zadnji džep sa rajsferšlusom da Vam sitnice budu pri ruci. Savršena srednja dužina ručke za nošenje na ramenu.

P....S....fashion Ženska torba YYBCTOR011 01

P....S....fashion Ženska torba YYBCTOR011 01 Provjeri cijenu

TORBA Lice - Poliuretan: 100% Postava - Poliuretan: 100%

Faretti Ženska kožna torbica 386

Faretti Ženska kožna torbica 386 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 15 cm

Gabol Torba na rame ženska Nala 33x24x9cm

Gabol Torba na rame ženska Nala 33x24x9cm Provjeri cijenu

Izuzetno praktična torba izrađena od sintetičke kože. Poseduje dobro organizovani unutrašnji prostor.Torba ima dve odvojene pregrade, prednji manji i zadnji, skriveni džep.Poseduje neobičan kaiš izradjen od kombinacije eko kože i lanca.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Gabol Torba na rame ženska Nala 32x25x6cm

Gabol Torba na rame ženska Nala 32x25x6cm Provjeri cijenu

Ovalna torba interesantnog dizajna solidnih dimenzija uklopiva uz veliki broj odevnih kombinacija, izrađena od sintetičke kože.Poseduje neobičan kaiš izradjen od kombinacije eko kože i lanca.U glavnoj pregradi sa zadnje strane se nalazi džep koji se zatvara zipom, a sa prednje dva džepića idealna za odlaganje telefona i ključeva.Sa prednje strane poseduje izdvojenu manju pregradu koja se takođe zatvara pomoću zipa.Sa zadnje strane torbe se nalazi zip džep.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Faretti Ženska kožna torbica 411

Faretti Ženska kožna torbica 411 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 23 cm

P....S....fashion Ženska torba JZ22TOR041 02

P....S....fashion Ženska torba JZ22TOR041 02 Provjeri cijenu

TORBA Lice - Poliuretan: 100% Postava - Poliestar: 100%

Pulse Torba Na Rame Jeans Floral 121349

Pulse Torba Na Rame Jeans Floral 121349 Provjeri cijenu

Pratite trendove? Volite modu? Ali uz to i dobar kvalitet? Kombinacija jeansa i eko kože daje savršene detalje, a unutrašnja postava čini torbu izdržljivijom u odnosu na klasične materijale. Karakteristike Dimenzije: 27x29x9cm Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

Faretti Ženska kožna torbica 375

Faretti Ženska kožna torbica 375 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 23 cm

Ranac travelite basics melange navy/grey 096308 20

Ranac travelite basics melange navy/grey 096308 20 Provjeri cijenu

Travelite Basics Melange ranac idealan je za školu, fakultet i svakodnevni život. Karakteristike: Podesive i podstavljene naramenice sa dodatnim pojasom oko struka ručka za nošenje 3 glavna odeljkaU zadnjem glavnom odeljku 1 podstavljeni odeljak za laptop sa trakom i čičak kopčom (za laptop do 15.6 inča)U prednjoj glavnoj pregradi 3 klizne pregrade, 1 mrežasta pregrada sa patent zatvaračem i 2 držača za olovke1 pregrada sa patentnim zatvaračem na prednjoj straniNa desnoj i levoj strani 1 elastična mrežasta pregrada za flaše za piće ili kišobraneLeđa su podstavljena i prozračnaojačano dno rancaMaterijal: poliesterDimenzije: 31 x 16 x 45 cmTežina: 0.7 kg, kapacitet: oko 22 l

Miami Beach Torba za plažu 07

Miami Beach Torba za plažu 07 Provjeri cijenu

Prugasta zeleno-bela torba za plažu sa ručkama od upletenog kanapa dimenzija 45x10x33. Uz torbu dobijate novčanik vezan za unutrašnjost. Izrađena od materijala čvrstog i otpornog na habanje platna.

Armani Exchange Ženska torbica 942914 CC788

Armani Exchange Ženska torbica 942914 CC788 Provjeri cijenu

INTL / One SizeI. 100% POLIESTER II. 100% POLIURETAN POSTAVA: 100% POLIESTERMulti Armani Exchange je mladalačka linija poznatog dizajnera Giorgia Armanija, s kojom je svoju modnu estetiku prikazao kroz objektiv mladog modnog urbanog duha. Moderni i smeli krojevi i originalna paleta boja se prožimaju sa savremenim dizajnom i elegantnim detaljima.

Puma Ženska torba City Tote Bag 078730-01

Puma Ženska torba City Tote Bag 078730-01 Provjeri cijenu

Brend:PumaRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: ŽenskiOpis: ZENSKE LFST TORBE Karakteristike:

Gabol Torba na rame ženska Prodigy 24x19x9cm

Gabol Torba na rame ženska Prodigy 24x19x9cm Provjeri cijenu

Savršeno organizovana torba za svaki dan, manjih dimenzija, izrađena od sintetičke kože, puder roze boje.Torba osim glavne velike pregrade sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara pomoću zipa, a sa zadnje strane torbe je manja sakrivena pregrada koja se takođe zatvara zipom.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Faretti Ženska kožna torbica 347

Faretti Ženska kožna torbica 347 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 20 cmDužina proizvoda: 12 cmŠirina proizvoda: 20 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U asortimanu pastelnih, roze i mint boja i sa esencijalnom crnom, kolekcija Pepe Jeans Jeny inspiriše svežinu i stil. Svideće Vam se udobni rančevi, torbe na rame, novčanici i učiniće da se osećate slobodnim sa svim što Vam je potrebno za svaku dnevnu aktivnost. Veliki glavni odeljak sa zatvaračem. Tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, idealan je za odlaganje pribora i ličnih stvari. Podesivi kaiš je tu kako bi odabraili Vaš stil za nošenje - na ili preko ramena. Da li Vam se dopada mini torbica u vidu priveska?

s.Oliver Torba

s.Oliver Torba Provjeri cijenu

Karakteristike Materijal: spolja 100% poliuretan Zemlja porekla: Kina

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Handbag kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Večna elegancija susreće praktičnost u našoj torbi od premium kože. Pažljivo izrađena s najvećom pažnjom prema detaljima i od najkvalitetnijih materijala, ovo je savršen modni dodatak za podizanje vašeg stila i ostavljanje nezaboravnog utiska.

Faretti Ženska kožna torbica 383

Faretti Ženska kožna torbica 383 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 14 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 16 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U asortimanu pastelnih, roze i mint boja i sa esencijalnom crnom, kolekcija Pepe Jeans Jeny inspiriše svežinu i stil. Svideće Vam se udobni rančevi, torbe na rame, novčanici i učiniće da se osećate slobodnim sa svim što Vam je potrebno za svaku dnevnu aktivnost. Veliki glavni odeljak sa tri unutrašnja džepa, od kojih jedan sa patent zatvaračem, idealni su za odlaganje pribora i ličnih stvari. Džep na zadnjoj strani sa rajsferšlusom, obezbeđuje veću sigurnost i poboljšanje organizacije ličnih stvari. Kratka ručka i uklonjivi podesivi kaiš za rame. Više načina za nošenje: u ruci, na ili preko ramenu. Da li Vam se dopada mini torbica u vidu priveska?

Faretti Ženska kožna torbica 406

Faretti Ženska kožna torbica 406 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 17 cmDužina proizvoda: 5 cmŠirina proizvoda: 25 cm

Faretti Ženska kožna torbica 399

Faretti Ženska kožna torbica 399 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 16 cmDužina proizvoda: 8 cmŠirina proizvoda: 22 cm

Michael Kors Shopper kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors Shopper kožna modna dizajnerska braon torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Ova torba je više od modnog dodatka - ona je statusni simbol. Njena elegancija i vrhunska kvaliteta zauvek ostaju upečatljivi. Kada je nosite, ne samo da privlačite pažnju, već i zračite samopouzdanjem koje dolazi iz znajući da posedujete nešto posebno.

Pulse Torbica City Black Flower 121441

Pulse Torbica City Black Flower 121441 Provjeri cijenu

Bilo da putujete ili vam treba za slobodno vreme, torbice su pogodne za više namena. Moderan dizajn upotpuniće vašu kreaciju. Možda će vas zanimati i ostali Pulse modeli.

Pinko Love Classic Puff Cl. Suede kožna modna dizajnerska plava torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Pinko Love Classic Puff Cl. Suede kožna modna dizajnerska plava torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Uživajte u čistom luksuzu s našom ikoničnom torbom od premium kože. Pedantno izrađena od najfinije kože, odiše večnom elegancijom i neuporedivom sofisticiranošću. Podignite svoj stil i izrazite svoj stav uz ovaj izvanredni modni dodatak, predodređen da postane vaš verni saputnik dugi niz godina.

Faretti Ženska kožna torbica 390

Faretti Ženska kožna torbica 390 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 13 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 21 cm

Faretti Ženska kožna torbica 349

Faretti Ženska kožna torbica 349 Provjeri cijenu

Italijnska ženska kožna torba, koja će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola. Posebno se vodilo računa o svakom detalju, kako bi bila pogodna za svaku priliku. Napomena: Svaka torba ima dodatni kaiš ili lanac za torbu, dužina 105 cm. Kaiš je podesiv.DimenzijeVisina proizvoda: 15 cmDužina proizvoda: 7 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Titan Torbica oko struka travelite 000099 01

Titan Torbica oko struka travelite 000099 01 Provjeri cijenu

Torbica koja se nosi oko struka, marke Travelite podiže sigurnost prilikom putovanja na još viši nivo. Torbica poseduje mnoštvo zgodnih džepova za karte i druga slična dokumenta i dva velika džepa koja se zatvaraju pomoću zip patenta. Radi što bolje organizacije torbica poseduje pregrade za kreditne kartice. Dimenzije: 24 x 1 x 14 cm.

Michael Kors kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta

Michael Kors kožna modna dizajnerska roze torba od prirodne kože visokog kvaliteta Provjeri cijenu

Kao savršen modni akcent, ova kožna torba je idealna za stvaranje zapaženih i sofisticiranih izgleda.

Gabol Torba na rame ženska Aura 25x17x7cm

Gabol Torba na rame ženska Aura 25x17x7cm Provjeri cijenu

Torba srednje veličine i zanimljivog oblika i dizajna. Izradjena od kombinacije vodonepropusnog materijala i eko kože.Torba ima glavnu pregradu sa odeljkom za sitnice, prednji džep koji se zatvara zipom, ali i malu pregradu na leđima, koja se može koristiti za ključeve.Torba poseduje dva bočna džepa, koji si idealni za odlaganje telefona, ključeva, karmina.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

`