CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Ženske torbe

Gabol Ženske Torbe: Raznovrsnost i Moderni Dizajn

Danas život modernih žena je dinamičan i zahteva od njih da uvek budu spremne za različite prilike u svakodnevnom životu. Upravo zato, odabir prave torbe postaje veoma bitan deo njihovog stila i izbora modnih dodataka. Kada je u pitanju elegancija, stil i praktičnost, brend koji izdvajamo je Gabol Ženske Torbe.

Gabol je španski brend koji se ističe po svom jedinstvenom dizajnu i kvalitetu izrade. Njihova kolekcija ženskih torbi je simbol raznovrsnosti i modernog pristupa u modnom svetu. Svaka torba je kreirana sa posebnom pažnjom, sa ciljem da zadovolji potrebe svake savremene žene.

Ono što izdvaja Gabol Ženske Torbe jeste raznovrsnost njihovog asortimana. Sa različitim veličinama, oblicima i bojama, možete pronaći torbu koja odgovara vašim potrebama i stilu. Od većih torbi koje su pogodne za poslovne ili putne prilike, do manjih koje su savršene za svakodnevne aktivnosti, Gabol ima rešenje za svaku situaciju.

Još jedna prednost ovih torbi jeste njihov moderni dizajn. Njihove kolekcije prate trendove i pružaju mogućnost da izrazite svoju ličnost kroz svoj izbor torbe. Bilo da preferirate klasične ili modernije modele, Gabol će imati torbu koja će vam odgovarati. Takođe, njihove torbe su savršeno kombinovanje elegancije i funkcionalnosti, tako da možete biti sigurni da ćete uvek izgledati stilizovano i da ćete imati dovoljno prostora da ponesete sve što vam je potrebno.

Osim izbora boja i dizajna, Gabol nudi i različite materijale od kojih su izrađene njihove torbe. Čvrsti i kvalitetni materijali poput kože i tekstila garantuju dugotrajnost ovih torbi, tako da možete biti sigurni da ćete uživati u svojoj torbi dugi niz godina.

Gabol Ženske Torbe su više od modnog dodatka, one su izraz elegancije, stila i samopouzdanja. Svaki put kada ih nosite, osećaćete se posebno i primetićete koliko su laskave za vašu figuru i stil. Ne samo da će vaš izgled biti upotpunjen, već ćete biti i spremne za svaku priliku koja vam se nađe na putu.

Ukoliko ste u potrazi za dizajniranim torbama koje će zadovoljiti vaše potrebe i želje, Gabol Ženske Torbe su pravi izbor za vas. Pogledajte njihovu kolekciju na našem sajtu i pronađite torbu koja će postati vaš omiljeni modni dodatak. Uz Gabol, zaista je moguće da budete u trendu, elegantne i praktične u isto vreme.

Gabol Torbica na rame sa ogledalom 13x14x4cm Bird

Gabol Torbica na rame sa ogledalom 13x14x4cm Bird Provjeri cijenu

Atraktivna lagana torbica savršena za šetnju. Glavna pregrada zatvara se uz pomoć zipa.Sa prednje strane je džepić u kome se nalazi ogledalce na sigrunosnoj tračici.Dimenzije: 13 x 14 x 4cm

Gabol Torba na rame ženska Prodigy 33x24x6cm

Gabol Torba na rame ženska Prodigy 33x24x6cm Provjeri cijenu

Izuzetno praktična torba izrađena od sintetičke kože, puder roze boje. Poseduje dobro organizovani unutrašnji prostor.Torba ima jednu veliku odvojenu pregradu, prednji manji i zadnji, skriveni džep.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Gabol Torba na rame ženska mini Nala 12x19x4cm

Gabol Torba na rame ženska mini Nala 12x19x4cm Provjeri cijenu

Mini model torbice modernog dizajna.Izrađena od eko kože.Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitnija dokumenta biti na sigurnom.Unutar torbice se nalazi izdvojena pregrada za sitnice.

Gabol Torba na rame ženska kožna Delhi 27x17x6cm

Gabol Torba na rame ženska kožna Delhi 27x17x6cm Provjeri cijenu

Klasičan model ženske kožne elegantne torbe, manjih dimenzija. Torba je izrađena od kvalitetne prirodne kože, boja čokolade.Poseduje podesivi kožni kaiš.Na prednjem zipu se nalaze kožni visuljci nalik ribljoj kosti.Glavna pregrada je podeljena na tri odvojena dela, što izuzetno olakšava organizaciju.Pored toga, torba ima i pregrade na prednjam i zadnjem delu.

Gabol Torba na rame ženska kožna Dharma 38x28x8cm

Gabol Torba na rame ženska kožna Dharma 38x28x8cm Provjeri cijenu

Velika ženska kožna torba sofisticiranog dizajna i veoma zanimljivog oblika.Izradjena od najkvalitenije prirodne kože.Poseduje kožni podesivi kaiš.Torba ima veliku glavnu pregradu,sa odeljkom za sitnice.Na prednjoj strani se nalazi dodatni džep koji se zatvara zipom, a sa zadnje strane takodje poseduje dodatnu pregradu.

Gabol Torba na rame ženska Nala 33x24x9cm

Gabol Torba na rame ženska Nala 33x24x9cm Provjeri cijenu

Izuzetno praktična torba izrađena od sintetičke kože. Poseduje dobro organizovani unutrašnji prostor.Torba ima dve odvojene pregrade, prednji manji i zadnji, skriveni džep.Poseduje neobičan kaiš izradjen od kombinacije eko kože i lanca.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Gabol Torba na rame ženska Nala 32x25x6cm

Gabol Torba na rame ženska Nala 32x25x6cm Provjeri cijenu

Ovalna torba interesantnog dizajna solidnih dimenzija uklopiva uz veliki broj odevnih kombinacija, izrađena od sintetičke kože.Poseduje neobičan kaiš izradjen od kombinacije eko kože i lanca.U glavnoj pregradi sa zadnje strane se nalazi džep koji se zatvara zipom, a sa prednje dva džepića idealna za odlaganje telefona i ključeva.Sa prednje strane poseduje izdvojenu manju pregradu koja se takođe zatvara pomoću zipa.Sa zadnje strane torbe se nalazi zip džep.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Gabol Torba na rame ženska Prodigy 24x19x9cm

Gabol Torba na rame ženska Prodigy 24x19x9cm Provjeri cijenu

Savršeno organizovana torba za svaki dan, manjih dimenzija, izrađena od sintetičke kože, puder roze boje.Torba osim glavne velike pregrade sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara pomoću zipa, a sa zadnje strane torbe je manja sakrivena pregrada koja se takođe zatvara zipom.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Gabol Torba na rame ženska kožna Delhi 38x28x8cm

Gabol Torba na rame ženska kožna Delhi 38x28x8cm Provjeri cijenu

Velika ženska kožna torba sofisticiranog dizajna i veoma zanimljivog oblika.Izradjena od najkvalitenije prirodne kože.Poseduje kožni podesivi kaiš.Na prednjem zipu se nalaze kožni visuljci nalik ribljoj kosti.Torba ima veliku glavnu pregradu sa odeljkom za sitnice.Na prednjoj strani se nalazi dodatni džep koji se zatvara zipom, a sa zadnje strane takodje poseduje dodatnu pregradu.

Gabol Torba na rame ženska Aura 31x29x16cm

Gabol Torba na rame ženska Aura 31x29x16cm Provjeri cijenu

Velika kežual torba, sa dugačkim drškama.Izradjena od kombinacije vodonepropusnog materijala i eko kože.Torba modernog dizajna sa štepanim delovima.Poseduje veliki unutrašnji prostor.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.Dimenzije: 31 x 29 x 16cm.

Gabol Torba na rame ženska kožna Dharma 27x17x6cm

Gabol Torba na rame ženska kožna Dharma 27x17x6cm Provjeri cijenu

Klasičan model ženske kožne elegantne torbe, manjih dimenzija. Torba je izrađena od kvalitetne prirodne kože.Poseduje podesivi kožni kaiš.Glavna pregrada je podeljena na tri odvojena dela, što izuzetno olakšava organizaciju.Pored toga, torba ima i pregrade na prednjem i zadnjem delu.

Gabol Torba na rame ženska Aura 25x17x7cm

Gabol Torba na rame ženska Aura 25x17x7cm Provjeri cijenu

Torba srednje veličine i zanimljivog oblika i dizajna. Izradjena od kombinacije vodonepropusnog materijala i eko kože.Torba ima glavnu pregradu sa odeljkom za sitnice, prednji džep koji se zatvara zipom, ali i malu pregradu na leđima, koja se može koristiti za ključeve.Torba poseduje dva bočna džepa, koji si idealni za odlaganje telefona, ključeva, karmina.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Gabol Torba na rame ženska Aura 24x19x9cm

Gabol Torba na rame ženska Aura 24x19x9cm Provjeri cijenu

Savršeno organizovana torba za svaki dan, manjih dimenzija, izrađena od vodonepropusnog materijala i eko kože.Torba osim glavne velike pregrade sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara pomoću zipa, a sa zadnje strane torbe je manja sakrivena pregrada koja se takođe zatvara zipom.Pored toga novi bezbedonosni sistem protiv krađe upotpunjuje ovaj model i učiniće vašu svakodnevnicu još lakšom.

Gabol Torba na rame ženska mini Lexa 11x17x2cm

Gabol Torba na rame ženska mini Lexa 11x17x2cm Provjeri cijenu

Mini model torbice modernog dizajna.Izrađena od vodonepropusnog materijala.Lako uklopiva uz bilo koju odevnu kombinaciju.Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitnija dokumenta biti na sigurnom.Unutar torbice se nalazi izdvojena pregrada za sitnice.

`