CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Pulse Muške Torbe: Dinamične i Moderne

Kao moderni muškarac koji prati trendove i vodi aktivan životni stil, sigurno vam je veoma važno da imate kvalitetnu i praktičnu torbu koja će vam omogućiti da sve vaše stvari budu organizovane i uvek pri ruci. U potrazi za takvom torbom, obratite pažnju na Pulse Muške Torbe - dinamične i moderne, koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kao jedan od najpoznatijih brendova sportske opreme,Pulse je sa ovom kolekcijom napravio savršen spoj stila i praktičnosti. Ove torbe su izrađene od najkvalitetnijih materijala, što ih čini izdržljivim i idealnim za svaki dan. Bez obzira da li ste na poslu, na putu ili u teretani, Pulse torbe će vam pružiti udobnost, organizovanost i maksimalnu funkcionalnost.

Jedna od ključnih prednosti Pulse Muških Torbi je njihov dinamični dizajn koji se jasno ističe među ostalim torbama na tržištu. Sa modernim krojevima i hrabrim bojama, ove torbe su više od obične sportske opreme, one su modni detalj koji će upotpuniti vaš stil. Bez obzira da li želite da izgledate opušteno ili elegantno, Pulse torbe pružiće vam tu opciju.

Kada je u pitanju praktičnost, Pulse Muške Torbe su u samom vrhu. Kod nas možete pronaći široki spektar veličina, od manjih modela za svakodnevnu upotrebu do većih za putovanja ili veći broj stvari. Ove torbe poseduju različite odeljke i džepove koji će vam omogućiti da organizujete sve svoje stvari na najbolji mogući način. Takođe, ojačani potpeticama i jednostavnim i pouzdanim zatvaračima, torbe su dizajnirane za dugotrajnu upotrebu.

Osim svoje praktičnosti i stila, Pulse Muške Torbe su i jako popularne među sportskim fanovima širom sveta. Veliki broj sportskih timova uključujući i najveće svetske fudbalske klubove, koriste Adidas torbe za svoju opremu, što je pouzdan pokazatelj visokog kvaliteta ovih torbi.

Ukoliko tražite torbu sa stilom koja može da prati vaš dinamičan način života i da zadovolji sve vaše potrebe, Pulse Muške Torbe su odličan izbor za vas. Posetite našu prodavnicu i otkrijte raznovrsnu ponudu Adidas torbi po pristupačnim cenama. Verujemo da ćete pronaći torbu koja će odgovarati baš vama.

Uživajte u svakom koraku sa Pulse Muškim Torbama i dopustite da vaš stil i praktičnost budu u savršenoj harmoniji. Ne čekajte, posetite našu prodavnicu i osigurajte se sveobuhvatnom ponudom torbi koje će zadovoljiti baš sve vaše potrebe.

Faretti Muška poslovna torba 341

Faretti Muška poslovna torba 341 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u žutoj boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boj. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans , veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Armani Exchange Muška torba 952526 CC838

Armani Exchange Muška torba 952526 CC838 Provjeri cijenu

INTL / ONE SIZEI. 100% POLIESTER II. 100% POLIURETAN POSTAVA: 100% POLIESTERMulti Armani Exchange je mladalačka linija poznatog dizajnera Giorgia Armanija, s kojom je svoju modnu estetiku prikazao kroz objektiv mladog modnog urbanog duha. Moderni i smeli krojevi i originalna paleta boja se prožimaju sa savremenim dizajnom i elegantnim detaljima.

Gabol Torbica na rame muška 16x20x7 cm Snap crna

Gabol Torbica na rame muška 16x20x7 cm Snap crna Provjeri cijenu

Elegantna, moderna, mala muška torba od industrijske kože. I pored relativno malih dimenzija, zapremina je 2,24 l, što uključuje prednji veći i zadnji manji zip džep kao i centralni prostor sa dodatnom malom zip pregradom za sitnice.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Urbani i sportski izgledi savršeno će se uklopiti sa linijom Sunrise brenda Pepe Jeans. Ležerne torbe na rame, u sivom tonu u kombinaciji sa crne, idealne su kao dopuna Vašeg izgleda iz dan u dan. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Reebok Lfs Torbica Style Found City Bag Du2750

Reebok Lfs Torbica Style Found City Bag Du2750 Provjeri cijenu

Brend:REEBOKRobna grupa: TORBEBoja: PLAVASport: LIFESTYLEProgram: MUŠKARCIOpis:

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Poseban džep za tablet. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti. Dimenzije: 23cm x 27cm x 7cm.

Faretti Muška torbica 335

Faretti Muška torbica 335 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u crnoj boji i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima jedan uspravni džep na rasjferšlus. Unutrašnji deo sadrži dve pregrade od kojih jedna ima magnetni zatvarač. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik, kao i manji notes, futrola za naočare i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti. Više načina za nošenje: na ramenu, u ruci ili oko struka, jednostavim pričvršćivanjem kaiša.

Pokloni Mandalorian The Child Novčanik 26005

Pokloni Mandalorian The Child Novčanik 26005 Provjeri cijenu

Grogu je mali vanzemaljac iz serije The Mandalorian koji jako liči na Yodu kada bi bio mladi. Karakteristike: originalni Star Wars proizvod plava osnova sa našivenim Child-om dimenzije 19 x 10.5 x 2 cm ženski novčanik  materijal 100% PU- nije za mlađe od 3 god

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pokloni Snoopy Novčanik 26002

Pokloni Snoopy Novčanik 26002 Provjeri cijenu

Tuča! Tuča! Lucija i Snupi se tuku! Romantični novčanik za sve ljubiteljke Snupija. Karakteristike: originalni Snoopy proizvod romantična roza boja sa belim tufnama ženski novčanik  materijal 90% poliuretan i 10% poliester nije za mlađe od 3 god dimenzije 19 x 10,5 x 2 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans, veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Disney Mickey Torba oko struka

Disney Mickey Torba oko struka Provjeri cijenu

Astronaut Mickey je ovaj put otišao na Mesec da postavi svoju zastavu i pozdravi nas odatle. Tako je srećan što je njegova magija učinila da zvezde padalice polete! Ne oklevajte da na putovanja ili kratke izlete tokom vikenda ponesete jedan od kofera koji je savršen za putovanja najmlađih u kući. Tu su i rančevi, putna torba i pernica – sve u kolekciji Mickey on the moon. Videćete kako ćete i vi jednog dana moći da se popnete na Mesec! Slobodne ruke za maksimalno uživanje u igri, šetnji i novim avanturama. Sve sitnice su tu, baš na dohvat ruke.

Antony Morato Muška torba MMAB00355FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00355FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Gabol Torba na rame muška 20x25x8 cm Tibet braon

Gabol Torba na rame muška 20x25x8 cm Tibet braon Provjeri cijenu

Komforna muška torbica "reporterka" vrhunske izrade od veštačke kože. Kaiš je podesiv po dužini i izrađen od čvrstog platna. Sa prednje strane torbe je izdvojen džep, zatvara se pomoću zipa.

Osprey UNISEX torbica Duro Dyna Belt

Osprey UNISEX torbica Duro Dyna Belt Provjeri cijenu

• Težina: 0,2 kg • Dimenzije (CM): 15H 23V 9D • Tkanina: 320Gr najlon rastezljiva mreža • Zapremina: 2L • Litar: 2L • 100% mrežasta konstrukcija za potpunu prozračnost • Dvostruki ugaoni rukavi za flaše sa trakama za pričvršc´ivanje • Dvostruki otvoreni mrežasti džepovi na boku za hranu/otpad • Zadnji džep sa patentnim zatvaračem sa unutrašnjom organizacijom • Podstavljena mrežasta krila sa dvostrukim ErgoPull pojasom za kukove • Spoljašnje petlje za odlaganje štapova/mokre odec´e

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Adidas Torbica NCL WNLB

Adidas Torbica NCL WNLB Provjeri cijenu

• ??????? ????????? ? ??? • ?????? ???? ? ??? • ?????????? ????? • ??????: 100% ?????????? ????????? • ???????: 27 x 12.7 x 7 c?

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna Provjeri cijenu

Elegantna, moderna, muška torba srednje veličine, izrađena od industrijske kože. Torba poseduje dva prednja zip džepa, veći i manji, kao i mali zip džep za zadnje strane.Centralni prostor je solidnog kapaciteta, sa dodatnom malom zip pregradom za sitnice.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Faretti Muška torbica 336

Faretti Muška torbica 336 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u teget boji i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji,sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima jedan uspravni džep na rasjferšlus. Unutrašnji deo sadrži dve pregrade od kojih jedna ima magnetni zatvarač. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik, kao i manji notes, futrola za naočare i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Jack&Jones Muška torba 12228262

Jack&Jones Muška torba 12228262 Provjeri cijenu

INTL / One Size100% POLIESTERSiva Jack&Jones predstavlja urbanu modu za savremene i provokativne muškarce. Glavna zvezda svake kolekcije je kvalitetan džins za sve generacije. Sa svojim raznovrsnim modnim krojevima je namenjen širokoj ciljnoj populaciji.

Pokloni Minnie Mouse Novčanik 26001

Pokloni Minnie Mouse Novčanik 26001 Provjeri cijenu

Originalni licencirani Disney proizvod Minnie Mouse roza crni novčanik za devojke. Karakteristike: originalni Disney proizvod prljava roza boja sa crnim tufnama ženski novčanik materijal 90% poliuretan i 10% poliester dimenzije 19 x 10,5 x 2 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Antony Morato Muška torba MMAB00351FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00351FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Dva unutrašnja džepa, jedan od njih sa patentnim zatvaračem, za poboljšanje organizacije. Prednji džep omogućava lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

`