CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Žute Muške Torbe: Veselo i Upadljivo

Žute muške torbe su sve popularniji modni trend koji se može videti na ulicama širom sveta. Ove veselih i upadljivih boja torbe su savršene za muškarce koji žele da dodaju malo boje i ličnosti svom izgledu. One su i praktične i trendi.

Ove torbe su odličan izbor za muškarce koji žele da izgledaju moderno i šarmantno, ali i da pokažu svoj lični stil. Žuta boja je odlična opcija za osvežavanje klasičnih odevnih kombinacija, a sa ovom torbom ćete sigurno privlačiti pažnju gde god da se pojavite.

Jedna od najboljih stvari u vezi sa žutim muškim torbama je što su veoma praktične. Nema više problema sa džepovima koji su prepuni stvari, a sa druge strane morate da nosite i neke dodatne torbe. Sada možete sve svoje stvari da stavite u ovu torbu i da budete spremni za sve izazove koji vas čekaju tokom dana.

Žute muške torbe su takođe veoma versatile. Možete ih nositi uz opušteni džins, ali i uz elegantno odelo. One su savršen dodatak u svim prilikama - od odlaska na posao, do izlaska sa društvom uveče.

Pored toga što su praktične i versatile, ove torbe su i veoma stilski. Mogu se naći u različitim dizajnima i modelima, tako da će svaki muškarac pronaći nešto za sebe. Od klasičnih kožnih modela do modernijih i trendi varijanti, žute muške torbe su za svakog muškarca.

Ako tražite način da dodate malo boje i ličnosti svom izgledu, Žute muške torbe su definitivno pravi izbor. Ove torbe su trendi, praktične i savršene za sve prilike. Ne čekajte više, dodajte žutu torbu u svoju kolekciju i budite primetni gde god da se pojavite. Pogledajte ponudu žutih muških torbi ispod teksta i pronađite savršen komad za sebe!

Torbica za oko struka PUBJUG M Bum Bag

Torbica za oko struka PUBJUG M Bum Bag Provjeri cijenu

• Reciklirani poliester [600D] • Pregrade: 1 pregrada sa patentnim zatvaračem • 1 zadnji džep sa patent zatvaračem • Kaiševi/podstava: Podesivi remen oko struka • Veličina: 4,7' [V] x 12,6' [Š] x 2,7' [D] / 12 [V] x 32 [Š] x 7 [D] cm • Zapremina: 1,5 L kapacitet • Sastav 100% pamuk

Gabol Torba na rame Cross 12x18x4cm Stone

Gabol Torba na rame Cross 12x18x4cm Stone Provjeri cijenu

Uz "cross" model mini torbice sve što ti je bitno biće uvek uz tebe. Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitniji dokumenti biti na sigurnom.Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca.Torbica je izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala i sastoji se od dve pregrade, obe se zatvaraju zipom.Kaiš, koji je ujedno i podesiv, se po potrebi može prebacivati sa leve na desnu stranu.Dimenzije: 12 x 18 x 4cmBoja: Crna

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Adidas Torbica NCL WNLB

Adidas Torbica NCL WNLB Provjeri cijenu

• ??????? ????????? ? ??? • ?????? ???? ? ??? • ?????????? ????? • ??????: 100% ?????????? ????????? • ???????: 27 x 12.7 x 7 c?

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Tibet braon

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Tibet braon Provjeri cijenu

Komforna muška torbica vrhunske izrade od veštačke kože. Kaiš je podesiv po dužini i izrađen od čvrstog platna. Sa prednje strane torbe je izdvojen džep, zatvara se pomoću zipa. U glavnoj pregradi je odeljak za mobilni telefon, kao i još jedan džep.

Converse Torba Sling Pack

Converse Torba Sling Pack Provjeri cijenu

Converse torba.Glavna pregrada sa patent zatvaračem odgovara vašim osnovnim stvarima u pokretu. Podesivi remen sa kopčom.Zapremina: 1,5 litara.Sastav materijala: 100% poliesterDimenzije: 23 x 9 x 12,5cm Zemlja porekla: Kina

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti. Više načina za nošenje: na ramenu, u ruci ili oko struka, jednostavim pričvršćivanjem kaiša.

Gabol Torbica na rame muška 24x31x8 cm Status braon

Gabol Torbica na rame muška 24x31x8 cm Status braon Provjeri cijenu

Robustna torba na rame, izrađena od industrijske kože sa "PVC free" oznakom. Sadrži poseban odeljak za odlaganje računara 10,5" ili tableta 11", kao i prednji i zadnji dodatni zip džep. Dimenzije: 24x31x8 cm, zapremina 5,8l, težina prazne torbe 0,51 kg.

Miquelrius Torbica za struk Night garden

Miquelrius Torbica za struk Night garden Provjeri cijenu

Ova torbica za struk ima jednu prostranu pregradu. Torbica se zatvara pomoću kvalitetnog rajsferšlusa i poseduje ukrasni privezak. Može se nositi preko ramena ili oko struka.Uzrast: 3+Dimenzije: 15 x 12 x 3 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans , veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Faretti Muška poslovna torba 341

Faretti Muška poslovna torba 341 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u žutoj boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boj. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Gabol Torbica na rame 17x20x7cm Twist Eco

Gabol Torbica na rame 17x20x7cm Twist Eco Provjeri cijenu

Muška torbica izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu, sa dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice.Lako se uklapa u sve odevne kombinacije.Dimenzije: 17 x 20 x 7cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Elegantna i sofisticirana linija Jarvis, brenda Pepe Jeans, napravljena je od kombinacije materijala: crnog poliestera sa sivim teksasom. Svaki komad iz ove kolkcije postaće Vam neophodan za svaki dan, za posao kao i za bilo koje putovanje ... Ne oklevajte da u svoj izgled uključite Pepe Jeans Jarvis artikle. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Sa sportskim, urbanim izgledom, uz kombinaciju detalja i logotipa u neutralnim tonovima, kolekcija Pepe Jeans Fenix savršeno će pristajati uz Vas, bilo da idete na posao ili u šetnju. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.  

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Adidas FARM Rio Sport to Street Training Waist Bag

Adidas FARM Rio Sport to Street Training Waist Bag Provjeri cijenu

• Dimensions: 3.25' x 8.25' x 4.75' (8 x 21 x 12 cm) • Volume: 1 L • 100% recycled polyester plain weave • Zip main compartment • Adjustable strap with buckle • FARM Rio print

Pepe Jeans Torba oko struka

Pepe Jeans Torba oko struka Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Veliki glavni odeljak. Prednji i zadnji džep, oba sa rajsferšlusima, radi lakšeg pristupa sitnicama i gadžetima. Podesivi kaiš radi lakšeg prilagođavanja struku.

Gabol Torbica na rame muška Decker 19x24x7cm

Gabol Torbica na rame muška Decker 19x24x7cm Provjeri cijenu

Torbica modernog dizajna izradjena od visokokvalitetne veštačke kože sa "PVC free" oznakom.U centralnom delu ima dodatne džepove za bolju organizaciju.Prednji i zadnji džep sa zipom dodatno poboljšavaju funkcionalnost.

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna Provjeri cijenu

Elegantna, moderna, muška torba srednje veličine, izrađena od industrijske kože. Torba poseduje dva prednja zip džepa, veći i manji, kao i mali zip džep za zadnje strane.Centralni prostor je solidnog kapaciteta, sa dodatnom malom zip pregradom za sitnice.

Gabol Torba na rame muška Neptuno 18x22x6cm

Gabol Torba na rame muška Neptuno 18x22x6cm Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna.Izradjena je od vodonepropusnog materijala i ne sadrži PVC plastiku.Poseduje jednu glavnu dobro organizovanu pregradu koje se zatvara zipom.Na prednjoj strani se nalazi još jedna pregrada, na čijoj spoljašnjoj strani je dodatni džep idealan za odlaganje sitnica, ključeva.

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001 Provjeri cijenu

Brend:UNDER ARMOURRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: MuškiOpis: UNISEX ACC-OSTALO Karakteristike:

Gabol Torbica na rame muška 23x27x6 cm Kendo ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 23x27x6 cm Kendo ECO crna Provjeri cijenu

Jako dobro organizovana "reporterka" izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu. U centralnom delu se nalazi pregrada predviđena za tablet do 10", kao i još jedan džep koji se zatvara pomoću zipa., kao i mmoštvo dodatnih džepova.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Rucanor Ts Torba Sports Bag 30344-321

Rucanor Ts Torba Sports Bag 30344-321 Provjeri cijenu

Brend:RucanorRobna grupa: TorbeBoja: Tamno plavaSport: Program: MuškiOpis: UNISEX TS TORBE Karakteristike:

Antony Morato Muška torba MMAB00358FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00358FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Faretti Muška poslovna torba 338

Faretti Muška poslovna torba 338 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u svetlobraon boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Jack&Jones Muška torba 12229083

Jack&Jones Muška torba 12229083 Provjeri cijenu

INTL / One Size100% POLIESTER-POLIURETANCrna Jack&Jones predstavlja urbanu modu za savremene i provokativne muškarce. Glavna zvezda svake kolekcije je kvalitetan džins za sve generacije. Sa svojim raznovrsnim modnim krojevima je namenjen širokoj ciljnoj populaciji.

Gabol Torba na rame muška 20x25x7 cm Devon

Gabol Torba na rame muška 20x25x7 cm Devon Provjeri cijenu

Muška torba modernog dizajna većih dimenzija. Krasi je mnoštvo pregrada, tako da je idealna za svakodnevnu upotrebu, u glavnu i najveću pregradu možete odložiti tablet do 8". Dodatni džepovi sa prednje i zadnje strane torbe koji se zatvaraju pomoću zipa, kao i glavna pregrada, upotpunjuju ovaj model.

`