CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Bele Muške Torbe: Čistoća i Elegancija

Bele muške torbe su nezaobilazan modni detalj za svakog muškarca koji želi da oplemeni svoj stil. Čistota i elegancija su dva glavna obeležja ovih torbi koje istovremeno pružaju praktičnost i stil.

Kada pomislimo na muške torbe, obično nam prvo padnu na pamet crne, braon ili tamnoplave boje. Međutim, bele torbe su uvek dobar izbor za muškarca koji se ne boji da iskaže svoju individualnost i modni izražaj.

Jedna od glavnih prednosti bele torbe je njen univerzalni karakter. Ova neutralna boja se može jednako dobro uklopiti sa casual, ali i formalnim odevnim kombinacijama. Bez obzira da li je u pitanju poslovni sastanak, izlazak sa prijateljima ili opuštena šetnja gradom, bele muške torbe će uvek biti adekvatan izbor.

Pored toga, bele boje su uvek u trendu i predstavljaju simbol čistoće i elegancije. One osvežavaju izgled torbe i daju joj dozu sofisticiranosti. Savršeno se slažu sa drugim neutralnim bojama, ali i sa živim i upečatljivim nijansama.

Kada je reč o stilu belih muških torbi, moguće je pronaći različite modele i dizajne koji odgovaraju individualnom ukusu. Od klasičnih kožnih torbi, preko moderne sportske varijante, pa sve do upečatljivih detalja poput metalnih lanaca ili ručki u drugoj boji.

Upravo zbog svog univerzalnog karaktera i atraktivnog izgleda, bele muške torbe su postale pravi must-have dodatak za savremenog muškarca. Oni koji se odluče da ih nositi, pokazuju hrabrost i stilsku sigurnost.

Ukoliko ste u potrazi za savršenom belom muškom torbom, možete pogledati ponudu naše prodavnice. Sigurni smo da ćete pronaći savršen model koji će zadovoljiti vaše potrebe i upotpuniti vaš stil. Ne bojte se da isprobate nešto novo i učinite svoj modni izraz originalnim. Bele muške torbe: čistoća i elegancija u jednom pakovanju.

Adidas DAILY Torba oko struka

Adidas DAILY Torba oko struka Provjeri cijenu

• Jedna glavna pregrada • Podesiv kaiš • Logo ADIDAS • Sastav: 100% reciklirani poliester

Pokloni Snoopy Novčanik 26002

Pokloni Snoopy Novčanik 26002 Provjeri cijenu

Tuča! Tuča! Lucija i Snupi se tuku! Romantični novčanik za sve ljubiteljke Snupija. Karakteristike: originalni Snoopy proizvod romantična roza boja sa belim tufnama ženski novčanik  materijal 90% poliuretan i 10% poliester nije za mlađe od 3 god dimenzije 19 x 10,5 x 2 cm

Gabol Torba na rame muška Neptuno 18x22x6cm

Gabol Torba na rame muška Neptuno 18x22x6cm Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna.Izradjena je od vodonepropusnog materijala i ne sadrži PVC plastiku.Poseduje jednu glavnu dobro organizovanu pregradu koje se zatvara zipom.Na prednjoj strani se nalazi još jedna pregrada, na čijoj spoljašnjoj strani je dodatni džep idealan za odlaganje sitnica, ključeva.

Faretti Muška torbica 333

Faretti Muška torbica 333 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u teget boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima dva džepa na rasjferšlus sa prednje strane i jedan džep na rajsferšlus sa zadnje strane. Unutrašnji deo sadrži još jedan poseban džep na rajsferšlus. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 2 cmŠirina proizvoda: 22 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pokloni Mandalorian The Child Novčanik 26005

Pokloni Mandalorian The Child Novčanik 26005 Provjeri cijenu

Grogu je mali vanzemaljac iz serije The Mandalorian koji jako liči na Yodu kada bi bio mladi. Karakteristike: originalni Star Wars proizvod plava osnova sa našivenim Child-om dimenzije 19 x 10.5 x 2 cm ženski novčanik  materijal 100% PU- nije za mlađe od 3 god

Rucanor Ts Torba Sports Bag 30344-321

Rucanor Ts Torba Sports Bag 30344-321 Provjeri cijenu

Brend:RucanorRobna grupa: TorbeBoja: Tamno plavaSport: Program: MuškiOpis: UNISEX TS TORBE Karakteristike:

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Stone crna Provjeri cijenu

Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca. Torbica manjih dimenzija izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala, idealna za svaki dan. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom..

Faretti Muška poslovna torba 339

Faretti Muška poslovna torba 339 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u crnoj boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Faretti Muška poslovna torba 338

Faretti Muška poslovna torba 338 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u svetlobraon boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Gabol Torbica za struk Attack 30x13x5cm

Gabol Torbica za struk Attack 30x13x5cm Provjeri cijenu

Savršen dizajn za sve male i velike sportaše. Odlično organizovana prostrana torbica za struk. Idealna za šetnju, rekreaciju, ekskurziju.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pokloni Minnie Mouse Novčanik 26001

Pokloni Minnie Mouse Novčanik 26001 Provjeri cijenu

Originalni licencirani Disney proizvod Minnie Mouse roza crni novčanik za devojke. Karakteristike: originalni Disney proizvod prljava roza boja sa crnim tufnama ženski novčanik materijal 90% poliuretan i 10% poliester dimenzije 19 x 10,5 x 2 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Urbani i sportski izgledi savršeno će se uklopiti sa linijom Sunrise brenda Pepe Jeans. Ležerne torbe na rame, u sivom tonu u kombinaciji sa crne, idealne su kao dopuna Vašeg izgleda iz dan u dan. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Converse Torba Transition Sling

Converse Torba Transition Sling Provjeri cijenu

Converse torba.Prostrana glavna pregrada sa patent zatvaračem. Prednji džep sa patent zatvaračem za lak pristup i male osnovne stvari. Podesivi kaiš za poprečno telo. Detalji logotipa dodaju klasičnu završnicu. Zemlja porekla: Kina

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna manjih dimenzija, ali kompaktna. Sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara zipom, a unutar njega je pregrada u koju možete odložiti mobilni telefon. Unutar glavne i najveće pregrade sa zadnje strane se nalazi manji džep, koji se takođe zatvara zipom. Sa zadnje strane torbice je još jedan džep, zatvara se pomoću zipa.

Gabol Torba na rame muška 20x25x7 cm Devon

Gabol Torba na rame muška 20x25x7 cm Devon Provjeri cijenu

Muška torba modernog dizajna većih dimenzija. Krasi je mnoštvo pregrada, tako da je idealna za svakodnevnu upotrebu, u glavnu i najveću pregradu možete odložiti tablet do 8". Dodatni džepovi sa prednje i zadnje strane torbe koji se zatvaraju pomoću zipa, kao i glavna pregrada, upotpunjuju ovaj model.

Adidas Pojas torbica za trčanje Running Belt

Adidas Pojas torbica za trčanje Running Belt Provjeri cijenu

• Dimenzije: 25 cm x 7,5 cm • 82% reciklirani poliester, 18% elastan jednostruki dres • Podstavljena pregrada za telefon • Mrežasti unutrašnji džepovi • Podesivi kaiš oko struka sa kopčom • Reflektujuc´i detalji

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Muška torbica

Pepe Jeans Muška torbica Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnjost sa šest otvira za kartice i dva džepa različitih veličina, od koji je jedan sa patent zatvaračem. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Bočna ručka omogućava lako nošenje preko zgloba.

Gabol Torbica na rame muška Flash 15x18x7cm

Gabol Torbica na rame muška Flash 15x18x7cm Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna izrađena od poliestera, PVC free materijal. Torbica ima dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice.U centralnom delu ima dodatna pregrada, koja se takođe zatvara uz pomoć zipa.Na prednjoj i zadnjoj strani se nalaze dodatni džepovi.

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Tibet braon

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Tibet braon Provjeri cijenu

Komforna muška torbica vrhunske izrade od veštačke kože. Kaiš je podesiv po dužini i izrađen od čvrstog platna. Sa prednje strane torbe je izdvojen džep, zatvara se pomoću zipa. U glavnoj pregradi je odeljak za mobilni telefon, kao i još jedan džep.

Gabol Pojas za novac

Gabol Pojas za novac Provjeri cijenu

Udoban sigurnosni novčanik koji se nosi oko struka, sa prostorom za novac, i/ili važne dokumente.Dimenzije: 27 x 13cm.

Gabol Torba na rame muška Flash 12x18x4cm

Gabol Torba na rame muška Flash 12x18x4cm Provjeri cijenu

Uz "cross" model mini torbice sve što ti je bitno biće uvek uz tebe. Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitniji dokumenti biti na sigurnom.Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca.Kaiš, koji je ujedno i podesiv, se po potrebi može prebacivati sa leve na desnu stranu.Izradjena je od poliestera, PVC free.

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Exit siva

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Exit siva Provjeri cijenu

Moderna, lako uklopiva torbica većih dimenzija izrađena od kombinacije vodonepropusnog platna i materijala koji je presvučen zaštitnim gumiranim slojem. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom.

Antony Morato Muška torba MMAB00358FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00358FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

`