CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Narandžaste Muške Torbe: Živahne i Energične

Narandžaste muške torbe su sve popularniji izbor među muškom populacijom, a ne bez razloga. Ove živahne i energične torbe su savršen način da svoj stil i garderobu podignete na viši nivo. U ovom članku ćemo detaljnije istražiti zašto su ove torbe postale favorit među muškarcima.

Prva stvar koja upada u oči kod narandžastih muških torbi je njihova živost i energičnost. Ova boja predstavlja mladost, kreativnost i odlučnost, što je ono što svaki muškarac želi da predstavlja svojim stilom. Narandžasta torba će odmah privući pažnju i dodati neku dozu zabave i živosti u svakodnevicu.

Ali ove torbe nisu samo lepe – one su i izuzetno praktične. Raznolikost modela i veličina omogućava svakom muškarcu da pronađe baš onu koja najbolje odgovara njegovim potrebama. Od ručnih torbi, preko rančeva, do kaiševa, možete pronaći narandžastu torbu koja će se savršeno uklopiti u vaš stil i način života.

Još jedna prednost ovih torbi je njihova svestranost. Mogu se nositi u svim prilikama – od casual dnevnih kombinacija, pa sve do poslovnih sastanaka. Narandžasta boja je neutralna i lako se kombinuje sa drugim bojama, što znači da ćete lako moći da je uklopite u svoj ormar.

Ako želite da dodate malo boje i ličnosti u svoj stil, narandžaste muške torbe su savršen izbor. One su simbol mladosti, kreativnosti i odlučnosti, a pri tome su i praktične i svestrane. Ne čudi što su postale omiljeni modni dodatak za mnoge muškarce.

Nemojte čekati, istražite našu kolekciju narandžastih muških torbi i pronađite baš onu koja će odgovarati vašem ukusu i potrebama. Ponosno zasijajte sa svojom novom narandžastom torbom i budite sigurni da ćete privući poglede u svakoj prilici.

Gabol Torbica na rame muška Flash 15x18x7cm

Gabol Torbica na rame muška Flash 15x18x7cm Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna izrađena od poliestera, PVC free materijal. Torbica ima dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice.U centralnom delu ima dodatna pregrada, koja se takođe zatvara uz pomoć zipa.Na prednjoj i zadnjoj strani se nalaze dodatni džepovi.

Faretti Muška torbica 333

Faretti Muška torbica 333 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u teget boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima dva džepa na rasjferšlus sa prednje strane i jedan džep na rajsferšlus sa zadnje strane. Unutrašnji deo sadrži još jedan poseban džep na rajsferšlus. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 2 cmŠirina proizvoda: 22 cm

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Dva unutrašnja džepa, jedan od njih sa patentnim zatvaračem, za poboljšanje organizacije. Prednji džep omogućava lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack Provjeri cijenu

• Pregrada za rezervoar 1.5 L sa kaiševima za sigurno nošenje, magnet za kačenje ventila za jidrataciju. • Za vozače kojima je potrebna hidratacija ili skladištenje opreme tokom vožnje, ali preferiraju nošenje sa leđa i minimalizam koji pružaju lumbalni paketi. • Sa PFC-free reciklirani bluesign®-odobrnim najlonom; održiva konstrukcija koja je čvrsta i izdržljiva da izdrži godine vožnje. • Naši pojasevi za kukove pod uglom i kompresione trake specifične za bicikl pružaju stabilnost i udobnost držec´i ga uz telo. Ovo je napravljeno od prozračnog sigurnosnog pojasa od mrežice preko kuka, Osprey-evog ErgoPull sistema za zatvaranje pojasa preko struka koji vuče paket u lumbalni deo i Bočnih kompresionih kaiševa koji vuku teret blizu vašeg tela, pružajuc´i najudobniji, najsigurniji i stabilno nošenje. • Unutrašnja zakačka za ključeve • Zakačka za LED svetlo • 1.5L Hydraulics™ Lumbar Reservoir uključen • Dimenzije (CM): 19D / 34Š / 16D

Antony Morato Muška torba MMAB00352FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00352FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Adidas Pojas torbica za trčanje Running Belt

Adidas Pojas torbica za trčanje Running Belt Provjeri cijenu

• Dimenzije: 25 cm x 7,5 cm • 82% reciklirani poliester, 18% elastan jednostruki dres • Podstavljena pregrada za telefon • Mrežasti unutrašnji džepovi • Podesivi kaiš oko struka sa kopčom • Reflektujuc´i detalji

Pokloni Minnie Mouse Novčanik 26001

Pokloni Minnie Mouse Novčanik 26001 Provjeri cijenu

Originalni licencirani Disney proizvod Minnie Mouse roza crni novčanik za devojke. Karakteristike: originalni Disney proizvod prljava roza boja sa crnim tufnama ženski novčanik materijal 90% poliuretan i 10% poliester dimenzije 19 x 10,5 x 2 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Poseban džep za tablet. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti. Dimenzije: 23cm x 27cm x 7cm.

Pepe Jeans Torba oko struka

Pepe Jeans Torba oko struka Provjeri cijenu

Funkcionalnost, udobnost, osobenost i lepota glavne su karakteristike kolekcije Pepe Jeans Tessa, dostupne u tri boje, napravljene od finog poliestera. Svaki komad će se uklopiti uz sve Vaše odevne kombinacije. Uključuje ukrasni privezak za ključeve koji daje poseban dodir svakom komadu, jer možete da ga uklonite da biste ga zakačili za svoje ključeve. Unutrašnji džep sa patent zatvaračem. Podesiva traka za bolje pristajanje struku. Idealno za nošenje novčića, kartica i sitnih dodataka. Uživajte u slobodnim rukama.

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon

Gabol Torba na rame muška 15x19x7 cm Devon Provjeri cijenu

Muška torbica modernog dizajna manjih dimenzija, ali kompaktna. Sa prednje strane ima izdvojen džep koji se zatvara zipom, a unutar njega je pregrada u koju možete odložiti mobilni telefon. Unutar glavne i najveće pregrade sa zadnje strane se nalazi manji džep, koji se takođe zatvara zipom. Sa zadnje strane torbice je još jedan džep, zatvara se pomoću zipa.

Gabol Torbica na rame 12x17x2cm Exit

Gabol Torbica na rame 12x17x2cm Exit Provjeri cijenu

Nesvakidašnji model torbice modernog dizajna, izrađen od kombinacije vodonepropusnog platna i materijala koji je presvučen zaštitnim gumiranim slojem.Lako uklopiva uz bilo koju odevnu kombinaciju.Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja.Dimenzije: 12 x 17 x 2cmBoja: Siva

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna Provjeri cijenu

Elegantna, moderna, muška torba srednje veličine, izrađena od industrijske kože. Torba poseduje dva prednja zip džepa, veći i manji, kao i mali zip džep za zadnje strane.Centralni prostor je solidnog kapaciteta, sa dodatnom malom zip pregradom za sitnice.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Antony Morato Muška torba MMAB00351FA600263

Antony Morato Muška torba MMAB00351FA600263 Provjeri cijenu

INTL / One Size70% POLIESTER 28% VISKOZA 2% ELASTANCrna Crvena nit Antony Morato kolekcija je mladalački duh i precizno dovršen stil. U ponudi tog brenda će savremeni muškarac dobiti sve što mu je potrebno. Kvalitet italijanskog dizajna je nešto što se podrazumeva bilo da govorimo o Antony Morato džinsu, cipelama ili Antony Morato odeći za svečane prilike.

Movom Torba na rame

Movom Torba na rame Provjeri cijenu

Movom kolekcija Trimmed - spoj elegancije i udobnosti. Savršena za putovanja ali i za svakodnevne obaveze. Ima reflektujuću traku na prednjoj strani, kao i na prednjem patentnom zatvaraču, radi veće sigurnosti. Kolekcija je napravljena od izuzetno otpornih materijala. Unutrašnjost sa podstavljenim odeljkom za nošenje tableta, džepom za mobilni telefon i dva džepa za olovke. Prednji i zadnji džep, omgućavaju lak pristup ličnim stvarima i priboru. Podesite dužinu kaiša za maksimalnu udobnost.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans , veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Glavni odeljak je sa posebnim prostorom za odlaganje tableta. Jedan džep i dva otvora idealni su za odlaganje olovaka i sitnih dodataka. Prednji i zadnji džep, oba sa patent zatvaračem odlični su za odlaganje manjih predmete. Podesivi kaiš za rame odličan je za udobnost.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Disney Mickey Torba oko struka

Disney Mickey Torba oko struka Provjeri cijenu

Astronaut Mickey je ovaj put otišao na Mesec da postavi svoju zastavu i pozdravi nas odatle. Tako je srećan što je njegova magija učinila da zvezde padalice polete! Ne oklevajte da na putovanja ili kratke izlete tokom vikenda ponesete jedan od kofera koji je savršen za putovanja najmlađih u kući. Tu su i rančevi, putna torba i pernica – sve u kolekciji Mickey on the moon. Videćete kako ćete i vi jednog dana moći da se popnete na Mesec! Slobodne ruke za maksimalno uživanje u igri, šetnji i novim avanturama. Sve sitnice su tu, baš na dohvat ruke.

Faretti Muška poslovna torba 340

Faretti Muška poslovna torba 340 Provjeri cijenu

Poslovna torba sa kombinacijom prirodne kože u teget boji pulap i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji. Ima dršku za ručno nošenje i kaiš za nošenje preko ramena, lako podešljive dužine. Sa spoljašnje strane na poklopcu se nalaze kvalitetne šnale za otvaranje i zatvaranje torbe, a sa zadnje strane torbe postoji džep na rajsferšlus. Ispod poklopca nalaze se dva duboka džepa, a u unutrašnjosti torbe na zadnjem zidu stoji poseban džep na rajsferšlus. Postava je crne boje od tkanine visokog kvaliteta. U torbu komotno staju dokumenta, rokovnici, laptop i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 30 cmDužina proizvoda: 6 cmŠirina proizvoda: 39 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Faretti Muška torbica 335

Faretti Muška torbica 335 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u crnoj boji i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima jedan uspravni džep na rasjferšlus. Unutrašnji deo sadrži dve pregrade od kojih jedna ima magnetni zatvarač. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik, kao i manji notes, futrola za naočare i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Gabol Torba na rame Cross 12x18x4cm Stone

Gabol Torba na rame Cross 12x18x4cm Stone Provjeri cijenu

Uz "cross" model mini torbice sve što ti je bitno biće uvek uz tebe. Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja, jer će najbitniji dokumenti biti na sigurnom.Jedinstven "urban style" privući će pažnju svakog muškarca.Torbica je izrađena od kombinacije veštačke kože i vodonepropusnog materijala i sastoji se od dve pregrade, obe se zatvaraju zipom.Kaiš, koji je ujedno i podesiv, se po potrebi može prebacivati sa leve na desnu stranu.Dimenzije: 12 x 18 x 4cmBoja: Crna

Pepe Jeans Torba oko struka

Pepe Jeans Torba oko struka Provjeri cijenu

Savršena kombinacija materijala i trezvenosti crne boje kolekcije Pepe Jeans Soho  ne može biti elegantnija. Svi proizvodi su savršeno proučeni tako da je organizacija savršena. Otkrijte proizvod iz kolekcije koji Vam najviše odgovara. Veliki glavni odeljak. Prednji i zadnji džep, oba sa rajsferšlusima, radi lakšeg pristupa sitnicama i gadžetima. Podesivi kaiš radi lakšeg prilagođavanja struku.

Gabol Torbica na rame muška 13x17x6 cm Twist ECO crna

Gabol Torbica na rame muška 13x17x6 cm Twist ECO crna Provjeri cijenu

Muška torbica izrađena od RPET (reciklirani polietilen tereftalat) platna otpornog na vodu, sa dovoljno prostora da se spakuju sve potrebne sitnice. Lako se uklapa u sve odevne kombinacije.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Elegantna i sofisticirana linija Jarvis, brenda Pepe Jeans, napravljena je od kombinacije materijala: crnog poliestera sa sivim teksasom. Svaki komad iz ove kolkcije postaće Vam neophodan za svaki dan, za posao kao i za bilo koje putovanje ... Ne oklevajte da u svoj izgled uključite Pepe Jeans Jarvis artikle. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

`