CIPELE&TORBE
Moda >Aksesoari >Torbe >Muške torbe

Armani Exchange Muške Torbe: Luksuz i Elegancija

U današnje vreme, muškarci su postali sve svesniji svog stila i željni da istaknu svoju muževnost i eleganciju kroz svoju odevnu kombinaciju. Jedan od načina da se to postigne je odabirom kvalitetnih i modernih aksesoara, poput torbi. Upravo zbog toga, sve veća popularnost na tržištu su dobile Armani Exchange muške torbe.

Armani Exchange je brend koji već godinama važi za simbol luksuza i elegancije. Njihova kolekcija muških torbi nije izuzetak i pruža savršenu kombinaciju dizajna i kvaliteta. Kako bi zadovoljile potrebe modernog muškarca, torbe su napravljene od izdržljivih materijala kao što su koža i platno, što ih čini trajnijim i otpornim na svakodnevnu upotrebu.

Kada je reč o stilu, Armani Exchange muške torbe su savršen spoj klasičnog i modernog. Dostupne su u različitim dizajnima i bojama, što omogućava svakom muškarcu da pronađe savršeni model koji će se uklopiti u njegov lični stil. Bilo da je u pitanju poslovni sastanak ili opušten izlazak sa prijateljima, Armani Exchange torbe će dodati dozu elegancije i šarma svakoj odevnoj kombinaciji.

Pored stila, jedna od najvažnijih karakteristika muških torbi je praktičnost. Armani Exchange to shvata jako ozbiljno i zato njihove torbe su dizajnirane tako da odgovaraju potrebama modernog muškarca. Tu spadaju više pregrada za odlaganje različitih stvari kao i udobne i podesive kaiševe koji omogućavaju udobnost prilikom nošenja. Bez obzira da li ste student koji nosi laptop svuda sa sobom ili poslovni čovek koji uvek ima papire i dokumenta, Armani Exchange torbe će vam biti od velike pomoći.

Jedna od glavnih prednosti Armani Exchange muških torbi je njihova univerzalnost. Ove torbe se mogu nositi u svakoj prilici, od casual do formalnih događaja. Takođe, mogu se kombinovati sa različitim stilovima odevanja, što ih čini savršenim izborom za svakog muškarca.

Ukoliko želite da istaknete svoju eleganciju i oplemenite svoj stil, Armani Exchange muške torbe su pravi izbor za vas. Isto tako, ukoliko želite da iznenadite svog partnera ili muškog člana porodice, ove torbe mogu biti odličan poklon koji će sigurno biti od velike koristi.

Armani Exchange muške torbe su dostupne po veoma pristupačnim cenama:

Torbica za oko struka COCONUT RIDE WP J Bum Bag

Torbica za oko struka COCONUT RIDE WP J Bum Bag Provjeri cijenu

• Tkanina: Lažno krzno od poliestera • Pregrade: 1 glavni patent zatvarač • 1 prednji patent zatvarač • Podesivi pojas • ROXY vezena zakrpa • Veličina: 5,12' [V] x 9,84' [Š] x 3,54' [D] / 13 [V] x 25 [Š] x 9 [D] cm • Sastav 100% poliester

Pokloni HP Hogwarts Express Novčanik 24923

Pokloni HP Hogwarts Express Novčanik 24923 Provjeri cijenu

Lep novčanik sa motivima Hogwarts Expressa sa unutrašnjim pregradama za novčanice, kartice i džepom za sitni novac. Karakteristike: originalni Harry Potter proizvod dimenzije 19 x 10 x 2.5 cm ženski novčanik štampa na prednjoj strani suvi žig na poledini materijal: poliuretan

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack

Osprey Torbica za oko struka Seral 7 Lumbar pack Provjeri cijenu

• Pregrada za rezervoar 1.5 L sa kaiševima za sigurno nošenje, magnet za kačenje ventila za jidrataciju. • Za vozače kojima je potrebna hidratacija ili skladištenje opreme tokom vožnje, ali preferiraju nošenje sa leđa i minimalizam koji pružaju lumbalni paketi. • Sa PFC-free reciklirani bluesign®-odobrnim najlonom; održiva konstrukcija koja je čvrsta i izdržljiva da izdrži godine vožnje. • Naši pojasevi za kukove pod uglom i kompresione trake specifične za bicikl pružaju stabilnost i udobnost držec´i ga uz telo. Ovo je napravljeno od prozračnog sigurnosnog pojasa od mrežice preko kuka, Osprey-evog ErgoPull sistema za zatvaranje pojasa preko struka koji vuče paket u lumbalni deo i Bočnih kompresionih kaiševa koji vuku teret blizu vašeg tela, pružajuc´i najudobniji, najsigurniji i stabilno nošenje. • Unutrašnja zakačka za ključeve • Zakačka za LED svetlo • 1.5L Hydraulics™ Lumbar Reservoir uključen • Dimenzije (CM): 19D / 34Š / 16D

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Truxton kolekcija brenda Pepe Jeans ima jednostavan i elegantan stil i savršena je za urban izgled. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da bi Vam olakšali svakodnevnicu za nošenje svega što Vam je potrebno u toku dana. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Faretti Muška torbica 334

Faretti Muška torbica 334 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u svetlobraon boji i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji, sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima jedan uspravni džep na rasjferšlus. Unutrašnji deo sadrži dve pregrade od kojih jedna ima magnetni zatvarač. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik, kao i manji notes, futrola za naočare i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 18 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Crne boje, nova Bromley kolekcija, brenda Pepe Jeans, veoma je urbana i bezvremenska zahvaljujući prelepoj kombinaciji materijala. I eksterijer i unutrašnjost imaju privlačan i trezven izgled. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Exit siva

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Exit siva Provjeri cijenu

Moderna, lako uklopiva torbica većih dimenzija izrađena od kombinacije vodonepropusnog platna i materijala koji je presvučen zaštitnim gumiranim slojem. Sa prednje strane torbice je izdvojena pregrada koja se zatvara zipom.

Gabol Torba na rame muška 20x25x8 cm Tibet braon

Gabol Torba na rame muška 20x25x8 cm Tibet braon Provjeri cijenu

Komforna muška torbica "reporterka" vrhunske izrade od veštačke kože. Kaiš je podesiv po dužini i izrađen od čvrstog platna. Sa prednje strane torbe je izdvojen džep, zatvara se pomoću zipa.

Adidas Sports Waist Bag

Adidas Sports Waist Bag Provjeri cijenu

• Dimensions: 22 cm x 11 cm • 86% other, 14% recycled polyester plain weave • Adjustable waist belt with buckle • Headphone channel • Carry handle

Gabol Torbica na rame muška 24x31x8 cm Status braon

Gabol Torbica na rame muška 24x31x8 cm Status braon Provjeri cijenu

Robustna torba na rame, izrađena od industrijske kože sa "PVC free" oznakom. Sadrži poseban odeljak za odlaganje računara 10,5" ili tableta 11", kao i prednji i zadnji dodatni zip džep. Dimenzije: 24x31x8 cm, zapremina 5,8l, težina prazne torbe 0,51 kg.

Pepe jeans torba na rame bumper 75.854.61

Pepe jeans torba na rame bumper 75.854.61 Provjeri cijenu

Mladoliko i sportski želite da izgledate? Pomoć potražite od ove Pepe Jeans torbe na rame. Rado će se odazvati pozivu da bude uvek uz Vas. Možda će vas zanimati i ostali modeli Pepe Jeans torbi.

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001

Under Armour Torbica za Loudon Crossbody 1364192-001 Provjeri cijenu

Brend:UNDER ARMOURRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: MuškiOpis: UNISEX ACC-OSTALO Karakteristike:

Adidas DAILY Torba oko struka

Adidas DAILY Torba oko struka Provjeri cijenu

• Jedna glavna pregrada • Podesiv kaiš • Logo ADIDAS • Sastav: 100% reciklirani poliester

Adidas Torbica NCL WNLB

Adidas Torbica NCL WNLB Provjeri cijenu

• ??????? ????????? ? ??? • ?????? ???? ? ??? • ?????????? ????? • ??????: 100% ?????????? ????????? • ???????: 27 x 12.7 x 7 c?

Reebok Lfs Torbica Style Found City Bag Du2750

Reebok Lfs Torbica Style Found City Bag Du2750 Provjeri cijenu

Brend:REEBOKRobna grupa: TORBEBoja: PLAVASport: LIFESTYLEProgram: MUŠKARCIOpis:

Movom torba na rame clark 57.550.61

Movom torba na rame clark 57.550.61 Provjeri cijenu

Upotpunite sofisticiran izgled detaljima koji Vas upotpunjuju.U ovoj torbi na rame iz Clark kolekcije možete poneti sve ono što Vam treba kada izađete iz kuće.

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna

Gabol Torbica na rame muška 20x24x8 cm Snap crna Provjeri cijenu

Elegantna, moderna, muška torba srednje veličine, izrađena od industrijske kože. Torba poseduje dva prednja zip džepa, veći i manji, kao i mali zip džep za zadnje strane.Centralni prostor je solidnog kapaciteta, sa dodatnom malom zip pregradom za sitnice.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

U kolekciji Frontier brenda Pepe Jeans  pronaći ćete svu dodatnu opremu koja Vam je potrebno za putovanje ili svakodnevne aktivnosti. Svi proizvodi imaju posebne pregrade za nošenje Vaših ličnih stvari organizovano i zaštićeno. Izaberite model koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Hummel Torba Hmlfrex Shoulder Bag T980206-2001

Hummel Torba Hmlfrex Shoulder Bag T980206-2001 Provjeri cijenu

Brend:HummelRobna grupa: TorbeBoja: CrnaSport: LifestyleProgram: MuškiOpis: UNISEX LIFESTYLE TORBICE Karakteristike:

Pokloni Harry Potter Gryffindor Novčanik 24939

Pokloni Harry Potter Gryffindor Novčanik 24939 Provjeri cijenu

Novčanik sa logom Gryffindora je odličan poklon za sve male i velike obožavateljke Harry Pottera i njegove družine. Karakteristike: originalni Harry Potter proizvod kombinacija Gryffindor boja dimenzije 19 x 10.5 x 2 cm ženski novčanik materijal poliuretan

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Kolekciju muških dodataka, Pepe Jeans Court karakteriše njegova jednostavnost obeležena sa puno stila, napravljena od, krutih, pamučnih i teksas detalja. Svideće Vam se kako crna, tako i tamnoplava verzija. Ne oklevajte da odaberete jednu od torbi za rame, bilo manju ili veću sa džepom za nošenje tableta. Torba na rame sa glavnim odeljkom sa dva unutrašnja džepa, od kojih je jedan za odlaganje mobilnog a drugi sa patentnim zatvaračem za odlaganje najmanje opreme. Prednji i zadnji džepovi pogodni su za odlaganje manjeg pribora. Kaiš možete podesiti u skladu sa Vašim potrebama.

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Green Bay kolekcija brenda Pepe Jeans  kombinuje stil i funkcionalnost. Rančevi i torbe na rame su savršeno dizajnirani da bi mogli da ponesete sve što Vam je potrebno. Pored toga, zahvaljujući vodootpornim materijalima, završnim obradama i malim detaljima u zelenoj boji, bićete savršeno opremljeni bez odustajanja od svog jedinstvenog i ličnog stila. Izaberite format koji Vam najviše odgovara. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

SUNNY RIVERS J Bum Bag

SUNNY RIVERS J Bum Bag Provjeri cijenu

• Fabric: Corduroy fabric • Compartments: 1 main zip closure • 1 front zip closure • Adjustable belt • ROXY embroidered patch • Size: 5.12' [H] x 9.84' [W] x 3.54' [D] / 13 [H] x 25 [W] x 9 [D] cm • Composition 95% Polyester, 5% Polyurethane13 x 25 x 9 cm

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hackney kolekcija brenda Pepe Jeans ima jedinstven stil sa urbano-sportskim dodirom. Napravljena je od lagane ali izuzetno otporne tkanine. Svi proizvodi su savršeno dizajnirani da nose Vaše lične stvari dobro organizovane. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Gabol Torbica na rame 12x17x2cm Exit

Gabol Torbica na rame 12x17x2cm Exit Provjeri cijenu

Nesvakidašnji model torbice modernog dizajna, izrađen od kombinacije vodonepropusnog platna i materijala koji je presvučen zaštitnim gumiranim slojem.Lako uklopiva uz bilo koju odevnu kombinaciju.Savršena za šetnju, a idealna je i za putovanja.Dimenzije: 12 x 17 x 2cmBoja: Siva

Pepe Jeans Torba na rame

Pepe Jeans Torba na rame Provjeri cijenu

Hoxton kolekcija brenda Pepe Jeans - elegantna, klasična, urbana - neverovatna. Odlikuje je detalj trake sa crnim logom na prednjoj strani koji se savršeno integriše sa materijalom, što rezultira idealnim dodatkom za ljubitelje diskretnijeg stila. Unutrašnji džepovi, od kojih je jedan sa patent zatvaračem za bolju organizaciju stvari. Zadnji džep sa rajsferšlusom za lakši pristup sitnicama. Podesivi kaiš za više udobnosti.

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Tibet braon

Gabol Torba na rame muška 18x22x6 cm Tibet braon Provjeri cijenu

Komforna muška torbica vrhunske izrade od veštačke kože. Kaiš je podesiv po dužini i izrađen od čvrstog platna. Sa prednje strane torbe je izdvojen džep, zatvara se pomoću zipa. U glavnoj pregradi je odeljak za mobilni telefon, kao i još jedan džep.

Faretti Muška torbica 336

Faretti Muška torbica 336 Provjeri cijenu

Muška torbica za nošenje preko ramena (crossover) sa kombinacijom prirodne kože u teget boji i nepromočivog materijala šoteks u crnoj boji,sa kvalitetnim i izdržljivim rasjferšlusima. Na spoljašnjosti ima jedan uspravni džep na rasjferšlus. Unutrašnji deo sadrži dve pregrade od kojih jedna ima magnetni zatvarač. U torbicu se komotno mogu spakovati osnovne lične stvari: mobilni telefon, ključevi, novčanik, kao i manji notes, futrola za naočare i sl.DimenzijeVisina proizvoda: 24 cmDužina proizvoda: 4 cmŠirina proizvoda: 18 cm

ENDURO Belt Bag

ENDURO Belt Bag Provjeri cijenu

• Provides protection from outside moisture for enhanced comfort and optimized performance. • 100% Polyester • 4.5L • 41cm L*9cm W*13cm H

`